Klik Play


Ahad, 5 April 2020
11 Sya’ban 1441 H

12.30 PM – 4.00 PM

Dewan Serbaguna Chai Leng Park
Lebuh Kurau 5, Chai Leng Park
13700 Perai, Pulau Pinang

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • KakwanAssalamualaikum Taufiq. Kakwan lebih suka panggil nama kamu yang ori daripada nickname kamu. Nak tau? Saat dapat tau kamu nak kawin kakwanlah orang paling happy...kakwan tak dekat mana dengan kamu tapi kamu dekat di hati kakwan.sama macam yang lain. Semua kakwan sayang! Sangat. Berterus terang eventho perkara kecil, jujur, sayang pasangan seadanya itu kunci bahagia sesuatu perkahwinan. Kakwan doakan moga perkahwinan kamu dan syafiqah sentiasa dalam pelukan,kasih sayang dan redha Allah swt. Moga kamu sentiasa bahagia,diluaskan rezeki dan berjaya dunia akhirat. Terima kasih ingat kakwan.
  • Feeza AzmanTahniah Taufiq! Enjoy your next phase in life. May Allah bless! ^^
  • Leo Lay PhengHappy marriage Taufiq. Wishing you and your wife a lifetime of love and happiness
  • MingHappy Marriage Taufiq, Wish both of you happy life forever 🙂
  • ChloeHappy marriage Taufiq, big guy dy!!
  • Jia WenCongratulation Taufiq and his wife Wish both of you happily forever
  • JoanIm happy for you. Happy marriage life taufiq and partner
  • Kepah bom kmpk awesome perghhhhhhCongrats taufiq dan pasangan
  • HuhuhahaPaqbiaqqq dalam diam nohh. Tahniah xtau nk cakap ap . Mesti aku sampai....
  • MizanTriple X get married. Cepat2 sikit bagi kawan kat anak aku
  • No point you never remember my nameCongratulations taufiq and wife . May your joining together bring you more joy than you can imagine. Have a blast taufiq
  • SyazaSelamat Pengantin Baru Taufiq. Tahniah, moga kekal bahagia sampai anak cucu. Lepas nie takpayah sibuk train anak orang dah. Buang perangai pelik2 suka gigit semua tuh. Jaga bini hg leklok. Moga dipermudahkan urusan hg
  • AnonymousDey machaa teh tarik onne. Tahniah semoga masjid yg dibina berkekalan. Kalau nak jual beskel roger ⚽️⚽️⚽️
  • AifahWishing you lifetime happpiness. Congrats both of you. To syafiqah, its not easy to handle taufiq which is damn weird. But dun worry i believe in him, he wont let you down
  • MiaCongrats both of you. Its my pleasure to attend ur wedding. See you there
  • Siew WeiDear Prom King, Married life is a true blessing and one of life's finest gift. To a special couple who show that love can be true and forever. May your lives continue to grow in love and happiness together.
  • JackCongrartulations Best wishes to both of you on special day.
  • LeichengTahniah Taufiq and Syafiqah!
  • Pak MaonCongratulations bro . Ill be there
  • FuadCongratulations bro ☺️
  • Lan MengkuangTum hi ho bandhu , kuch kuch ho ta hai , tiger zindai hai, hahaha congrats mamu bollywood. Semoga bahagia selalu
  • NajwaTahniah taufiq and syafiqah. Semoga masjid yg dibina kekal bahagia sampai hujung nyawa.
  • Man toraIdola dah nak kahwin. Tahniahh semoga bahagia selalu
  • OXVCongratulations my bro
  • AdrianWaaa congratzz taufiq. Cepat2 taufiq jr 😉
  • WanieLepas nie takpayah gigit barang or tie dah eh huhuhu. Barakallah taufiq! Semoga bahagia sampai anak cucu
  • AnonymousTriple X lepas nie kunci hilang kan . Congrats bro ...
  • HazimZulkiifliCongrats to Taufiq and Syafiqah. Hopefully everything going well till jannah ❤️❤️❤️.
  • ShamTahniah Paqbiq...Semoga berbahagia selalu..Perangai tu kene serious sikit la lepas ni..
  • amiruddin bakitahniah taufiq dan pasangan.. semoga kekal ke jannah dan bahagia slalu hendaknyaa..
  • Kartika ArdillaAlhamdulillah & Tahniah Taufiq & wife.. May Allah ease everything for both of u.. Macam tak percaya hg dah nak kawin! aku doakan perkahwinan yg dibina berkekalan & bahgia hingga ke akhir hayat!
  • Zafirah from SMK Mengkuang.Congratulations on your upcoming wedding Semoga dipermudahkan segala urusan majlis dan kekal bahagia hingga ke anak cucu
  • AnnaCongrats syaf and taufiq!! Barakallah Have a blessed marriage and be happy InshaAllah ada rezeki i sampaiii haha
  • KiddoCongrats taufiq
  • DragonTriple x dah kena rantai !!!! Btw congrats bro
  • ainaCongrats Taufiq happy marriage to you and wife!
  • Ferry ⛴Congrats on your wedding Taufiq! May He showers your marriage with love till eternity
  • laila lubistahniah taufik. akhirnya!! lepasni jangan malu malu kenalkan wife dkt kami team cons
  • Izaq Azmir yang kacakCongratulations brother, may Allah ease everything amd till jannah
  • Syazwan ismailHeyy broo congrat.. Dalam diam dah nak kawin.. Thanks bro jemput tapi sorry doh aku tak dapat datang.. Semoga dipermudahkan urusan nnti dan bahagia sampai jannah aminnnnnn..
  • Kak Izzah Ex UHYCongrats adik ku!!! Yeay! Dlm diam2 hg nakai nooo. Hahaaha
  • Fatihahwahhh...congratulation taufiqq...May Allah shower your marriage life with full of bless and love...be a good husband okey
  • Izzat 5aTahniah Sahabat! Semoga mendapatkan keluarga yg mawaddah dan berbahagia hingga ke jannah
  • AnonymousTudiaaa orag kita. Set kita mesti sampai ⚽️
  • AnonymousXsangka nak kahwin dah.... terjerit2 dekat gsc, quality control, paksa semua buat fitness haihh eksitedd pulak aku. Selamat Pengantin Baru Taufiqqqq
  • AnonymousYou always smile no matter what, keep that with you always bro. Allah yuftah alaikum
  • Along CantikSelamat Pengantin Baru Taufiq & Syafiqah . Semoga Yang Baik Baik Buat Kalian Sampai Hujung Nyawa . Untuk Taufiq, Terus Jadi Seorang Lelaki Yang Along Kenal Dari Dulu ♥️Untuk Syafiqah Satu I Nak Cakap , U Sangat Untung Dapat Seorang Suami Yang Ramai Orang Idamkan ♥️ Semoga Allah Permudahkan Urusan Kalian ♥️
  • ArafahTahniahhhhh Paqbiq Dan Syafiqah!!Selamat pengantin baru Semoga berbahagia hgga ke Jannah dan dipermudahkan segala urusan.⚽
  • AmirahSELAMAT PENGANTIN BARU❤️ Selamat menempuh hidup baru dan semoga dilimpahi kebahagiaan yang tidak berkesudahan. Mudah-mudahan Allah memberkahimu, ketika senang mahupun susah dan akan mengumpul kalian berdua dalam kebaikan. Semoga semua urusan perkahwinan ini dipermudahkan dan diberkati oleh Allah. Semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga ke syurga. Aamiin..
  • AdnanLepas kahwin kalau boroii bole daftar masuk group aku . Semoga bahagia selalu taufiq...⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
  • wawasemoga dipermudahkan urusan syafiqah dan taufiq. dijauhkan kesukaran dan kepayahan. dan semoga bahagia berkekalan ke akhir hayat ❤️❤️
  • Erin ganuBarakallah paqbiq⚽️! Semoga semua urusan hg dipermudahkan olehNya.. Aku doakan hg bahagia sampai akhir hayat, keep fit bro
  • Anonymous congrats Taufiq paqpiq . .
  • NanaAlhamdulillah, Congratulations for you and ur wife. Semoga Allah berkati perkahwinan hg. Cepat cepat dapat taufiq juniorsssssss
  • AfiqahTak sangka hg nak kahwin dah. Happy Marriage bro. May allah ease ur journey after this. Jgn gigit2 kat pelamin
  • AkbarAll the very best for your next phrase of life.. Hope everything will be great and enjoy your life.
  • the handsome man in the worldBismillah .. Alhamdulillah one of my bff getting married soon , kalau zul ada mesti dia happy utk hg . may Allah ease ur new journey with ur wife and semoga Allah merahmati hubungan kalian . i love you bro

 
 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Habib (Salim)


Tajjol


Tamim


Haniff

RSVP