Ahad, 5 Jun 2022
5 Zulkaedah 1443 H

11.00 am - 4.00 pm

Batu 16 1/2, Kampong Tua
32900 Lambor Kanan, Perak

PENGESAHAN KEHADIRAN

  Sila klik pilihan seperti berikut

  Nama Penuh:

  No. Tel:

  Jumlah Kehadiran:

                              
  Sila tekan sekali sahaja

  Nama Penuh:

  No. Tel:

                              
  Sila tekan sekali sahaja

  Doa untuk Pengantin

  Ya Allah Yang Maha Mencipta. Jadikan lah majlis ini majlis yang mendapat keberkatan dan keredhaanMu, kekalkan ikatan perkahwinan mereka sepanjang hayat, tetapkan kasih sayang antara mereka selagi tidak melebihi kasih padaMu


  Ya Allah satu kan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu.
  Aamin, Ya Rabbal A’lamin

  [ycd_countdown id=86069]

  Sila klik pilihan seperti berikut  Hantar Ucapan

  Ucapan
  View All
  • Achik ba'ie sekeluarga.Achik sekeluarga xdapat hadir, perlu ke kenduri anak di Kuala Lumpur. semoga lancar segala Urusan mjlis & dpermudahkan Allah. Selamat Pengantin Baru buat pengantin. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
  • Ashikin sipunSELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA KEDUA2 PASANGAN..smoga segala urusan dipermudahkan..AMINN
  • Mohd Nasran bin HussinSelamat pengantin baharu Semoga diberkati dan dirahmati Allah swt dan insyaAllah Semoga dikurniakan zuriat yg solleh n sollehah .Amin
  • Roy nun jim mim nunTahniah sahabat! Selamat menerokai alam perkahwinan, semoga di murahkan rezeki dan di permudahkan urusan di hari kejadian. Semoga kekal berpanjangan di samping redha Illahi. Yang penting stay rock! Ingat pesan roy nun jim mim nun, sentiasa explore di dalam apa jua rintangan yang di hadapi, be creative! Ibarat bajak berbekalkan enjin 125z. Sekian terima kasih.
  • Mohamad LuqmanTahniah paan, semoga perkahwinan ini menjadi kita insan yg lebih baik, bertangungjawab dan sentiasa ingat akanNya. Selamat Pengantin baru dan tahniah sekali lagi diucapkan.

  Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

  Leave a Reply

  Sila tekan salah satu

  Sila tekan salah satu

  Ramlan


  Jawairiah


  Nurfarliana


  Asrul Irfan