Klik Play


Sabtu, 21 Disember 2019
24 Rabiulakhir 1441H

11.00am – 5.00pm

Syarikat Jati
Lorong Haji Salleh
Batu 17 1/2
86100 Ayer Hitam, Johor

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Stephanie LimCongratulations. Have a blissful marriage. Unfortunately I can’t attend due to my sister’s visit from KL. Have a wonderful wedding celebration.
  • Gadis AyuSelamat Pengantin Baru Syafiq!
  • Nana SwiftSelamat Pengantin Baru Shafiq! Semoga bahagia hingga ke jannah. Thankyou jemput, inshaAllah datang
  • VasaCongratulations Syafiq, Happy Married Life
  • SyaiCongratulations! Looking forward to attend!
  • sitinadiatahniah noni dan syafiq,semoga hubungan kamu berdua berkekalan hingga ke jannah ammin
  • CiklindaTahniah buat kamu berdua.. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah... Aaminn3 Ya Allah
  • Tony stark @MokfighterSemoga dipermudahkan segala urusan saudara seislam ku . Aku doakan korang berdua kekal hingga ke akhir hayat . Apit noni aku harap korg boleh memikul tanggungjawab masing2 . Kuat kan iman tggi kan kesabaran . Lepas ni korg da msuk kedalam alam perkahwinan perlu lebih lgi untuk bertolak ansur . Rendah kan ego . Tahniah korg
  • A4N@mikael/rudyTahniah syafiq zamani n psangan..Selamat pengantin baru n dpermudahkan sgala urusan..#yak yak yeahh
  • Yoe Parey (Ur Homie)To my annoying cousin. Congrats for ur wedding. Semoha ikatan yang terjalin kekal ke syurga Jannah.
  • pablootahniahselamat tepantin baru semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat..aminnn apitpinknonies pablooooooooo
  • Paan#cousinFor my cousin,and also my bro..congrats on your wedding pit.Actually aku mmg dah expect kau kawin dulu sebelum aku.selamat menjalani hidup berumah tangga dan jadi suami yang baik.Always be my bro pit
  • mohamed rafie bin rahmadtahniah pit.. semoga dipermudahkan segala urusan dan segala yang di rancang.. semoga berkekalan hingga ke jannah..
  • Bangcik@adrianLeeSelamat berbahagia apit n noni.. Semoga dipermudahkan segala urusan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. Amiinn
  • Tahniah kak & syafiq. Bahagia dunia akhirat yea... amiin..Icaah
  • Yang amat menyayangimuTo my sohabat dunia akhirat, Semoga semuanya berjalan dengan lancar dnn dipermudahkan . Ingat sabar itu kena pegang n kene kuat ! Aku sayang korang !!!! Selamat pengantin baru
  • Aaboy-Tahniah kepada kedua duanya . Semoga dipermudahkan segala urusan . Aamin
  • SissyCongratulations noni!!
  • Kak syidaWahh tahniah noni & pasangan. Bahgia till jannah
  • SahabatmuTahniah!Semoga kedua2nya dipermudahkan segala urusannya.Aamiinnn ❤️❤️❤️

 
 
 
 
 
 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Cacam


Ayie


Yana


Yan

RSVP