Klik Play


Sabtu, 29 Ogos 2020
10 Muharram 1442 H

11.00 AM – 5.00 PM

Dewan Singgahsana Pengantin
Jalan Sepang Jaya 28/36
Taman Alam Megah
40400 Shah Alam, Selangor

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُمْ، وَارْحَمْهُمْ، وَبَاِرِكْ لَهُمْ فِيْمَا رَزَقْتَهُمْ

““Ya Allah, ampunilah mereka, sayangilah mereka dan berkahilah mereka pada apa-apa yang Engkau karuniakan kepada mereka” (HR. Ahmad).”
Amin.

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Jumpa 10 tahun lagiGenab 10 tahun tak jumpa kau dah nak kahwin dah. Alhamdullilah dan tahniah dengan keredhaan jodoh yang diberikan. Semoga hubungan lebih rapat dan bahagia hingga ke syurga. Saling menjaga pasangan sebaik mungkin dan apapun masalah yang dihadapi terus berjuang dan jangan mengalah sesama sendiri. Dah tak boleh jadi Elsa dah sebab dah nak kahwin. Jangan mengalah dengan ujian dan semoga Allah SWT berkati kamu berdua.
  • AnonymousTahniah
  • syazwatahniah kak nurul , selamat pengantin baru dan harap berkekalan dengan pasangan sampai jannah , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki amin ! sorry sebab kami dak dapat datang majlis perkahwinan kak nurul nanti , apa apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU MY LOVELY SISTAA
  • Jidah ❤️Happy Wedding Day @kira&aqil ❤️ wishing you both all the love and happiness in the world on your big day! ❣️ Salam sayang from sabah ❤️❤️
  • Kikako zahan_kiTahniah, kyra... Semoga bahagia hingga ke jannah.
  • Kakak gorgeous KK❤️Selamat pengantin baru budak kecik n pasangan, selamat menempuhi alam rumahtangga n semoga kekal hingga ke jannah..Aamiin Aamiin Aamiin.. Salam syg dr kakakmu yg paling gorgeous di kk
  • Thia zainalCongrats ky! Semoga jadi istri solehah and always bertolak ansur dlm rumah tangga!! Haha lastly, aku doakan perkahwinan kau kekal hingga selamanya! Loveyou kawan ❤
  • nikCongrates kyra & Pasangan . semoga bhgia each other . Semoga hubungan korang kekal smpai bila bila . If ad dugaan yg mndtg buka hti untuk trima dgn tenang tau korang . Aku doakan korang happy selaluu Thankyou sebab jemput akuuuu hehekkk
  • AndiSelamat pengantin baru semoga berkekalan sehingga ke jannah aminn..
  • MayraCongratulations babeeee! Paling tak tersangka kau jalan dulu but so excited to see you having a family after this Moga selalu dipermudahkan urusan dan harap rezeki sentiasa tak putus putus. Much love, xoxo
  • RZ&ASSemoga bahagia menjadi suami&isteri sehingga ke anak cucu♥️
  • Norizan ZainiHappyWeddingDay Dear BestFriend Nurulain Syakirah! Semoga kekal sampai bila bila , dimurahkan rezeki sekeluarga , dipermudahkan segala urusan . Semoga bahagia dengan orang tersayang . Tak sangka dah kahwin dulu! :') Semoga segala impian korang berdua dapat korang capai samasama ❤️ Congrats Ain & Aqil! LotsOfLove! From Norizan ✨
  • qinSELAMAT PENGANTIN BARU AKAK !! ahh rugi tak dapat nak tgk akak naik pelamin may allah bless your marriage ! i don't know what to say actually I can't attend your wedding day and sumpah rugi ;-; semoga jadi ibu dan seorang isteri yang baik lepas ni !
  • SkyzerNduu bah, our only baby girl mo kawinan sudah. Macam siaa tdak pcya owh! Bagus bagus jadi bini nda boleh sdah repeat satu set hahaha maaf nda dapat hadir jarak memisahkan kita nong . Nanti jenguk jenguk lah kami di h&m 1b #fromH&M1B with love.
  • Teha ‍♀️Ya Allah!! Tak sangka kau nak kahwin dah kyraa. Aku tumpang bahagia untuk kau. Nak nangis rasa. Terharu tauu. Semoga berbahagia & kekal hingga ke Jannah. Semoga Allah rahmati hubungan korang hingga ke anak cucu ❤️❤️ Semoga segala kejahatan, binasa manusia, dunia & syaitan dijauhkan dari family kau.. iloveyou muahh ❤️
  • BellaCongratulations kiki ♥️ Yay dah nak kahwin. Lala loveyouuuuu!!!
  • RirienYAY DAH NAK KAHWIN! ❤️

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Misah


Nasir


Aiman


Amanda (2)

RSVP