Klik Play


Ahad, 10 Januari 2021
26 Jamadilawal 1442 H

11.00 AM – 4.00 PM

Dewan Sri Warisan
Jalan Tok Saat
Kampung Teras Jernang (Seksyen 14)
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

SILA PILIH KEHADIRAN ANDA



Akan Hadir




Maaf, Tidak Dapat Hadir

Sila klik pilihan seperti berikut



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Anas MusavitTahniah...didoakan kebahagiaan dan berkekalan hingga ke jannah..aamiin
  • Faizal & RosmawatiTahniah kepada pengantin. Tahniah juga buat En. Zamri dan Puan Liza menerima kehadiran menantu. Selamat Pengantin Baru, semoga bahagia hingga ke Jannah. Aamiin...
  • Ustazah Normala bt Mohamad ShariMabrukkk. Moga kekal bahagia hingga ke syurga. Aaminn...
  • Chiew Chee KeongCongratulations to Suhada dan Hidayat From Uncle Chee Keong and Aunt Chai Ping
  • Abdul Fatah IsmailSelamat pengantin baru
  • WaniSecond housemate yg bakal tempoh alam peekahwinan..Tahniah Shu & pasangan..Semoga sentiase berbahgia & kekal sampai ke Jannah
  • Fatini AliaSelamat pengantin baru baby i! Semoga dipermudahkan segala urusan, bahagia hingga ke jannah. Cant wait to see Shuzam’s junior!! ❤️
  • Nazira cucu tok piee@shafiee keramatSelamat pengantin baru. Semoga bahagia dan kekal hingga ke jannah. Maaf x dpt hadir. Anak2 semua bawah 12 tahun. Suami kerja weekend.
  • Wan Bukhari W.Daud & Sharipah Mohd NoorSlmt Pengantin Baharu. Semoga Bahagia Dunia Akhirat. Aamiin. Tk
  • Anis MokhtiTahniah buat En. Zamri dan Puan Liza menerima kehadiran menantu. Tahniah juga buat pasangan pengantin Shuhada & Hidayat. Semuga Allah pelihara hubungan ini selama²nya. Kami doakan yang terbaik.
  • WawaSelamat pengantin baru shu..another one my housemate got marrieddddd....haha..selamat menempuh alam perkahwinan shu..nanti kita jumpa ea..
  • Auntie Azie & Uncle Zul.Assalamualaikum wbt Buat shu dan hidayat, auntie dan uncle doakan semoga mahligai yg dibina ni akan terus berkekalan bahagia hingga ke jannah. Semoga Allah merahmati anaknda berdua dan dlimpahi rezeki berpanjangan bahagia dan dipermudahkan semua urusan dunia dan akhirat. Tahniah.. Byk2 bersabar dan saling bertolak ansur adalah kunci kebahagiaan rumahtangga. Mohon maaf sbb tak dpt menghadiri majlis anaknda berdua.. Semoga majlis berjalan lancar dan meriah. Take care.❤️
  • Mamu HarisDidoakan agar majlis ini dirahmati Allah SWT dan semua tetamu yang hadir sihat sejahtera. Ya Allah, murahkan lah rezeki tuan rumah dan sejahterakan pasangan pengantin yang baik ini.
  • Dr. ZRKTahniah...semoga kekal hingga ke Jannah...
  • NorsilaTahniah mak pak dan pasangan pengantin...semoga bahagia dan kekal hingga ke jannah
  • Rasidi NordinTahniah dan selamat pengantin baru
  • Unkel FendiTahniah & semoga berkekalan
  • RAFIZAHTahniah buat Kak Lin dan suami dapat menantu ..
  • Rohaizah @ IzzahAlhamdulillah dan Tahniah! Moga berbahagia hingga ke Jannah. Moga majlis berjalan lancar & diberkati Allah swt. Aamin
  • Wan Bukhari & Sharipah sekeluargaTahniah & Syukur. Semoga bahagia dunia & akhirat. Aamiin. Tk
  • YedTahniah shu dan pasangan. Semoga dipermudahkan dan selamat melayari bahtera rumahtangga
  • Syazwan AzizanTaniah Shu dan Pasangan. Semoga berbahagia hingga anak cucu. Aminnn
  • DellNak kawin dah diaaa..Congrats shu semoga dipermudahkan urusan yang mendatang. Selamat melayari bahtera rumahtangga. Jodoh sampai syurga
  • YuhanisTahniah shuuu! ❤️❤️ Semoga dipermudahkannn segala urusann and bahagiaaa hingga syurgaaa! Aminnnn hehe
  • Shahrul Azman & SuzanaAlhamdulillah Tahniah! Semoga pasangan pengantin kekal bahagia hingga ke jannah. InsyaAllah. Aamiin
  • Anis MokhtiTahniah buat parents dan juga bakal mempelai. Semuga segala urusan dipermudahkan dan majlis berjalan lancar.
  • MOHD NORZI BIN NASIRمبروك للعروسين مع تمنياتي لكما أن تعيشوا الحياة الزوجية بسعادة وبركة
  • Irfan jahizi physio rcmpSalam Shuzam dan pasangan. First Selamat pengantin baru untuk hg dan pasangan . Semoga melimpah rezeki dan diberi keberkatan umur. Kekal ke jannah untuk ikatan perkahwinan , cahaya mata yg soleh dan solehah , maaf aku tak dapat datang . Aku tak boleh nak mengelak untuk susunan jadual aku. Maaf . Doakan bisnes aku berjaya dan penuh keberkatan melimpah rezeki.
  • Nor AzilaTahniah Wak Zam n Liza
  • RAFIZAH BT ABU BAKARTahniah .
  • MAZLIFAH MOHAMADBaarakallahu fi kuma. Wa jama a bikuma fil khair.
  • Norafandi SamionTahniah. Semoga kekal hingga ke Jannah
  • fizahfirdusCongratulations shu! Semoga segala kebaikan untuk shu dan pasangan! Terima kasih always ingat kita siap invite wedding walau kita hanya jumpa waktu jadi faci and waktu shu practical ! Terharu sgt please! Semoga Allah sentiasa lindung shu dan pasangan dunia dan akhirat ♥️
  • RUALIZA BINTI MOHAMED ASLITahniah Pn Lin dan suami dapat nenantu dan anakanda Shuhada d suamu semoga kekal bahagia hingga je Jannah
  • Aunty MalaMay Allah bless you with a wonderful family. All the best and take good care.
  • CHE NOHMUDAAlhamdulillah dan Tahniah kpd Pn Norliza & Suami dpt nenantu semoga pasangan pengantin dlm kerahmatan dan keberkatan Allah SWT dan majis berjalan dgn sempurna
  • rashid wee alhajselamat pengantin baharu untuk mempelai. moga ria berpanjangan. amiinn Takniah lin
  • Siti zahrahAlhamdullilah.tahniah.Lin dan suami..begitu hugs shuhada..semoga bahagia..till jannah Amin
  • SyukamTahniah Shuhada Zamri.. i love you so much.. tak sangka my jen nak kahwin dah.. happy for both of you..
  • Wini Amiwa ☺️Shuhadaaaaa congratssss tak sangka awak kahwin dulu antara kita semuaaa
  • TarmiziCongrats sis. Selamat pengantin baru
  • RahelCongratulations Shuzam dan Hidayat ✨ I’m so happy for both of you ❤️ May Allah bless both of you, shower his blessings and unite in goodness
  • Kak Akma PjjTahniah Shu ❤️ Hidayat. Semoga bahagia till jannah. Semoga shu jadi seorang isteri yg solehah dan Hidayat membimbing shu ke jalan yg d redhai Allah SWT hingga ke syurga. .آمِيّنْ آمِيّنْ آمِيّنْ يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Mama


Ayah


Adik

AKAN HADIR – [PENGESAHAN]

    BerseoranganBerpasangan


    Sila Tekan Sekali Sahaja



    TIDAK DAPAT HADIR – [PENGESAHAN]


       


      Sila Tekan Sekali Sahaja