Klik Play


Sabtu, 10 Oktober 2020
22 Safar 1442 H

11.30 Pagi – 4.00 Petang

NO 14, JALAN GADONG JAYA 1
TAMAN GADONG JAYA
71900 LABU , NEGERI SEMBILAN

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Kak zura atoySelamat pengantin baru tuk nabilah Dan munirah,,semoga kekal bahagia hingga ke ank cucu Dan di berkati Allah s.w.t....
  • kak ina from taiping ,perak.Tahniah buat spupu² ku berdua dulu kecik jaaa skg dh jd isteri org.....SELAMAT PENGANTIN BARU SMOGA KEKAL HINGGA KEJANNAH....AAMIIN.....Walau jarak memisah tp kasih sayang k.ina pada korang xpenah pudar....korang sentiasa dalam ingatan.....love u all sooo much
  • Aisya YusofCongratulation's both u2. Till jannah..
  • Aida SyemHi kak Mun and husband, semoga berbahagia hingga jannah and have cute children ❤️❤️
  • Ummi mairaTahniahh mun smogaa yg baik baik itu milik kalian berdua
  • Salam syg dari suhadatahniah kakbell n abrar, moga dipermudahkan urusan, all the best kakbell, sory xdpt dtg, kita kirimkan doa dri jauh . . Moga berkekalan ke jannah, insya allah . .
  • MoyaDearest arabella, Semoga dipermudahkan urusan. Finally the day yg dtnggu2 . So sad tk dpt attend on bella pny big day. Selamat menjadi puan nabila lps niii.. tk dpt nk sakat lbh2 da lps ni. Wishing u all the best arabella❤️. From, mia ahmad
  • Salam sayang dari suhada dan syazaWish you all the best kakbell, congrate nak tukar title from miss to madam nabila
  • Wani Julai17Tahniah kak bell! Sorry tak dapat datang. Wani doakan kak bell bahagia sampai jannah. Semoga menjadi isteri yang soleh, ibu yang baik aamiinn. Haha.
  • Adikkmu effi surayaTahniah kak bella dan pasagan.. Semoga ikatan perkahwinan ini diberkati dn bahagia hingga ke jannah.
  • Joke 3 ChopinCongrats Cumi and Mun. Semoga kekal selamanya dan dikurniakan anak yang kacak dan cantik
  • MuizudinAssalamualaikum. Tahniah buat pasangan munirah dah syahmi. Semoga diberikan keberkatan dan keharmonian dalam berumah tangga yang berkekalan insyallah. May Allah bless you with bountiful rezeki and anak2 yang soleh n solehah.
  • Aminah JamilTahniah bella.. May Allah strengthen the knot both of ur heart together forever and hv a wondeful marriage journey..
  • NadCongrats bella. Semoga bahagia hingga akhir hayat
  • VampCongrats bella
  • Adilah PCK KVcongratulations bella, moga dipermudahkan urusan sebelum dan selepas majlis
  • Akili Md ZinSemoga dipermudakan inshallah
  • Nasha-matzinSelamat menjalanj fasa baru buat bello! Semoga semua urusan dipermudahkan ❤️
  • PrincessCongratulations Bella & Abrar! May Allah ease everything for both of you #tilljannah ❤️ See you soon
  • Syikincongratsss dear bella... Semoga dipermudahkan urusan hingga ke majlis... semoga ikatan yg dijalin kekal hingga ke jannah ..
  • Eyka nuratikahcongrats bella. .macam tak percaya kau dah nak kawin.. InsyaAllah kalau tiada halangan eika dtg
  • Azim AloiSelamat Pengantin Baru Bella, May Allah grant happiness for you and husband till Jannah, thanks for the invitation and may Allah ease everything.
  • GieyCongratulations bella❤️
  • AinnurHaii pengantin baruuuu heeee tahniahhhhhhh munnnn!!!! Excited for your beautiful wedding ❤️❤️❤️

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Mazilan


Zalne


Yanti


Afifah

RSVP