Sabtu, 16 Julai 2022
16 Zulhijjah 1443 H

12.30 tengah hari - 5.00 petang

BATU 3 3/4, KAMPUNG BEHOR LATER
KANGAR , PERLIS

PENGESAHAN KEHADIRAN

    Nama Penuh:

    No. Tel:

    Jumlah Kehadiran:

                                
    Sila tekan sekali sahaja

    #kehadiran label span {
    text-align:center;
    padding:1px 0px;
    display:inline-block;
    font-size: 20px;
    margin: 5px
    }

    #kehadiran label input {
    position:absolute;
    top:-20px;
    display: none;
    }

    #kehadiran input:checked + span {
    background-color:#13a67b;
    border-radius:16px;
    border:1px solid #000;
    padding: 20px;
    padding-top: 10px;
    padding-bottom: 10px;
    box-shadow: 2px 2px 8px grey;
    }

    #kehadiran input:not(:checked) + span {
    background-color:#fff;
    color:#000;
    border-radius:16px;
    border:1px solid #000;
    padding: 20px;
    padding-top: 10px;
    padding-bottom: 10px;
    box-shadow: 2px 2px 8px grey;
    }


      Nama Penuh:

                                  
      Sila tekan sekali sahaja


      Doa untuk Pengantin

      Ya Allah Yang Maha Mencipta. Jadikanlah majlis ini majlis yang mendapat keberkatan dan keredhaanMu, kekalkan ikatan perkahwinan mereka sepanjang hayat, tetapkan kasih sayang antara mereka selagi tidak melebihi kasih padaMu


      Ya Allah satukan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa dan seperti Engkau satukan hati Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu.
      Aamin, Ya Rabbal A’lamin

      Sila klik pilihan seperti berikut



      Hantar Ucapan

      Ucapan
      View All
      • AiraTahniah hana dan pasangan..moga rezeki semakin bertambah , kekal bahgia ke jannah...semoga allah sentiasa lindungi perkahwinn kalian...
      • Siti Fatimah Roshidi - KKMSelamat Pengantin Baru Sahabat! Akhirnya Romeo dan Juliet kahwin juga ya! Lama dah tunggu nasi minyak dari kalian, nasib baik tak kempunan! Jaga pasangan elok-elok. Lepas ni dah jangan buat perangai gila-gila macam bercinta dulu dah okay!
      • Muhamamd Fahmiee bin Saad - KKMSelamat menempuh alam perkahwinan. Selamat bercinta sampai syurga. Dulu kau kata tak nak kahwin. Tapi sekarang kau yang naik pelamin dulu! Satu pesanan aku, perkahwinan ini bukan hanya menunggu kebahagiaan tetapi ciptalah bahagia sendiri. Good luck sahabat!
      • Haziff LCCPKTahniah sahabat! Finally, kahwin juga dengan pujaan hati kau ya! Semoga perkahwinan ini membawa ke syurga. Jangan lupa aku lepas kahwin nanti! Yela orang tu dah ada teman sebantal. Kita ni solo lagi. Good luck dengan life baru ya!
      • Suhailah - kkmSelamat Pengantin Baru! Semoga cinta suci kalian ini abadi hingga ke akhir hayat. Jagalah pasangan sebaiknya. Cepat-cepat dapat baby tau! Tak sabar nak jadi aunty ni
      • Ummie & UmarAlhamdulilah, selamat atas pernikahan kalian. Semoga pernikahan kalian dilimpahi oleh cinta, kebaikan dan kebahagiaan. Jazakallahu khairan khatira
      • Jack LawHave a great new life. Remember every incident and every happiness that come to your life. Thus, you have beautiful memory of what beautiful in the future , maaf tak dapat hadir bestie ya , saya kerja maaf banyak2 may god bleesss your day
      • Lim Han Sheng - KKMCongratulations on your wedding day! Cinta bukan tentang mencari kesempurnaan. Melengkapi satu sama lain adalah cara terbaik untuk saling mencintai FROM ur bestieeeeeeee limmmmmm
      • MIERA KKM“Nak berpantun sikit untuk pengantin baru. Dengar ya! Cantik manis berbaju biru, Selamat Pengantin Baru! Jangan nakal-nakal lagi dah kahwin tau! Habislah tinggal aku sorang yang bujang, doakan aku bertemu jodoh juga! - MIERA KKM "
      • Mr Hanz And Ms HanzSemoga Bahagia, semoga urusan dipermudah , dimurahkan rezeki ,
      • AnonymousSemoga berbahagia

      Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

      Leave a Reply

      Sila tekan salah satu

      Sila tekan salah satu

      HASLAM


      AISHAH


      HIDAYAH


      ADIB IRFAN