Premium32

Ahad, 26 Disember 2021
21 Jamadilawal 1443 H

11.00 am - 4.00 pm

Embun Resort @ Putrajaya

PENGESAHAN KEHADIRAN

    Nama Penuh: *

    No. Tel: *

    Jumlah Kehadiran: *


    Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar


    Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar

    Kehadiran* :

    Doa untuk Pengantin

    Ya Allah Yang Maha Mencipta. Jadikanlah majlis ini majlis yang mendapat keberkatan dan keredhaanMu, kekalkan ikatan perkahwinan mereka sepanjang hayat, tetapkan kasih sayang antara mereka selagi tidak melebihi kasih padaMu

    Ya Allah satukan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Nabi Adam dan Hawa dan seperti Engkau satukan hati Nabi Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu.
    Aamin, Ya Rabbal A’lamin

    Ucapan
    View All
    • Azrul MuhaimiTahniah Ahnaf. Semoga Allah merahmati dan memberkati. Semoga bahagia hingga ke syurga
    • AzrulTahniah Ahnaf. Semoga bahagia hingga ke syurga.
    • Nur Danisha AnumTo Kak Long & Abg Malek, I’ve watched you two closely from the moment I met you both. The chaos leading up to the day you finally tied a knot to each other was only the beginning of a lifetime of commitment. In the upcoming years ahead there’s bound to be more that life throws at you albeit good or bad, as long as you face them together. May your love for each other prosper, kindness and tenderness grow each & every day in your marriage. I wish the two of you happiness that you both deserve. Happy wedding, kak Long & abg Malek! ✨
    • AnonymousCongrats Mekna !!! Happy for both of U ❤️ Semoga ikatan ini sampai ke Jannah. Dr Hafiz,tolong jagakan Dr Yana for us okay. Lots of Love, #Bloodsisturr
    • AlinTeruntuk Afina & Pasangan , Tahniah & Selamat Pengantin Baru !!
    • Sjn(B) 9631 Nayan Bin Ali x KjgTahniah & Selamat Pengantin Baru ..Semoga Kekal Bahagia hingga ke Jannah..Aamiinn.
    • Mira Syaira Cantik & ComelHi, saya yang ambik gambar dalam kad jemputan ni. Cantik kan saya ambik gambar? k thanks jemput. Jangan gaduh gaduh tau, saya dah penat layan korang berdua selama 5 tahun pls la stop gaduh ok dah cukup bye
    • Sjn (B) 9631 Nayan Bin Ali x KjgTahniah & Selamat Pengantin Baru..Semoga Bahagia & Kekal hingga ke Jannah.Aamiinn.
    • GovinDGod Bless Always Bro ☺️❗️
    • -ciksue-Congrats si cantik semoga yang baik2 untuk awak ya , semoga dipermudahkan segala urusan awak
    • Saufi ahmadSemoga ikatan dibina dirahmati dan diberkati yang Maha Esa. Aminnnn
    • ReedoSemoga kekal hingga ke jannah bersama Amin
    • KhabibTahniah uncle muaz n auntie zizi, nanti ibu n ayah bawak saya g wedding uncle n auntie ok! See u!
    • Hakimi RoslandSelamat menempuh kehidupan yang baru sahabat. Semoga Allah menyempurnakan kebahagiaan kalian dan menyempurnakan ibadah kalian. Sentiasa diberikan limpahan rezeki dan nikmat yang berkat.
    • Zaid ShahariCongratulation Yong Fazi. Selamat pengantin baru. Semoga perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat. Barakaallah
    • Eskandar EddyCongratulations to my beloved lecturer… semoga segalanya dipermudahkan dan semoga kekal Hingis ke Jannah
    • #bloodsisturDear Dr Yana, Congratulations!!! TBH i am still in shock..betul ke mekna nk kawen ni..wishing u both all the love & happiness in the world n till jannah.. P/s: Al-Qasas:24 ❤️
    • AnonymousSamasin
    • NamaTest
    • Kawan AimanCongratulations!
    • Radhi AmirYour wedding is such a wonderful day for the two of you and for our family. What a wonderful addition to our family. We’re so happy to share in your celebration ❤️
    • NfaSelamat Pengantin Baru Afina ‍♀️
    • Nur Alya SafiaAlhamdulillah tahniah widad & pasangan semoga perkahwinan ni kekal hingga ke Jannah. semoga semuanya berjalan dgn lancar maaf tak dapat mai
    • YAZID MBSB BANKPadu abg top fa pfi kita.Malam ni x bole singgah lama anak muntah2 lepas makan minum.Moga majlis lancar dan diredhai allah
    • Safa-DC,EPFTahniah kak yus n suami dpt menantu. Tahniah Afina
    • HuCongrats
    • RuzainHappy wedding day to my lovely sister and abg ipar..jaga my sister baik baik ye..i love her so much more than u tau... Congratulations
    • CarlsonCongratulations brother. Don't naughty naughty ahh.
    • Atikah zselamat pengantin baru syamil! semoga bahagia selalu
    • Lin IbrahimTahniah kedua2 mempelai! Swmoga bahagia hingga syurga, aamiin..
    • Lin IbrahimSorry babe, x dpt pegi. Aku ade trip pegi Filipina 2hb sampai 7hb.
    • FatimahYa Allah, Satukanlah hati Abdullah & Hamizah dengan iman, taqwa dan keyakinan kepadaMu, Jadikanlah mereka suami soleh yang sentiasa memimpin dan isteri solehah yang sentiasa membantu. Murahkanlah rezeki mereka dan kurniakanlah mereka zuriat yang beriman, bertaqwa dan beramal soleh. Semoga kehidupan mereka dilimpahi Nur Iman dan dipenuhi Al-Muwaddah dan Ar-Rahman dunia dan akhirat.
    • Hanif 5 MusytariSemoga Allah merahmati hubungan kalian berdua , diberikan zuriat yang soleh dan solehah dan sihat tubuh badan , diberikan rezeki yang berkah , kekal bersama sampai syurga . Barakallah fiikum .
    • VasuCongratulations My DearHD....I love u❤️❤️❤️❤️❤️
    • AnonymousBest wishes on this wonderful journey, as you build your new lives together
    • AnonymousCongratulation to you Akka and Anne for your special day!!!! Wishing you both lifetime of joy, love,and happiness <3
    • AnonymousFinally it going to be real. Congratulation & Really happy for you my darlz
    • NameTest
    • AnonymousVaalthukkal
    • AnonymousCongratulations
    • Anonymoustahniah pa. selamat menempuh alam perkahwinan & dipermudahkan segala urusan
    • Ur friendsSelamat pemgantin baru suriram
    • Abang hensomSelamat pengantin baru adikku tercinta, selamat menempuh alam baru. Semoga bahagia selalu bersama suami tersayang. Bersama pasangan mengemudinkeluarga ke jannah. Luv u dik.
    • Kim HaCongratss din
    • HanifSemoga berbahagia dan sabar mengharungi dunia rumahtangga...hiduplah dgn cara islam sejati dgn mengikuti cara keluarga Nabi Muhammad S.A.W..
    • Ayu AsyikinCongratulations Bff! Semoga perkahwinan ini menjadi medan bertambahnya iman serta taqwa dalam diri kalian, Amin.
    • Faizatul AinaBarakallahu laka , wa baraka 'alayka wa jama'a baynakuma fii khayr. Congratulations kak husna dan pasangan , semoga bahagia hingga ke jannah dan dipermudahkan segala urusan kak husna sekeluarga.....nanti bagi baby comey2
    • Hidayat HasaniTahniah buat Dollah dan pasangan. Tq jemput. Sorry x pat hadir. Semoga urusan majlis berjalan lancar dan bahagia dunia dan akhirat disamping isteri tercinta..
    • MuizzuddinSelamat Menempuhi kehidupan yang baru dan semoga dipermudahkan urusan perkahwinan dan diberkati sehingga akhir usia ....
    • No onePrak prak bum habis sdh kompang
    • Radin and familySaya doakan semoga perkahwinan dicucuri rahmat Ilahi dan semuanya diberkati... Selamat Pengantin Baru
    • شوهيريزام بنت شعيببارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير
    • FaralisaSemoga bahagia sampai syurga. InshaAllah mesti sampai!
    • AnonymousAssalamualaikum.... Congrats to my dear..... Love couple 4 till jannah.... Pak Talib dan family ucapkan muga berbahagia dan ada sefahaman yg terbaik dlm rumahtangga .... InshahAllah....
    • Muhammad Azwan HR tanjong expSesungguhnya terima kasih atas jemputan ini , tahniah kepada kedua-dua pasangan dan selamat di ijab kabul kan di hari pernikahan & majlis perkahwinan berjalan dengan lancar. Kepada zizie, anda seorang yang baik hati dan sangat matured + good looking. Selamat maju jaya
    • adam firdausall the best for the next chapter of your life, love u kakna
    • Asemoga berbahagia hingga ke jannah
    • YatieAlhamdulilah Tahniah Fazy Moga perkahwinan sentiasa diberkati Allah beb. Aku syg ko tau
    • Priya Dharshini Rageendranso happy congratulations god bless u both
    • Rozita Abd ghaniSelamat pengatin baru… semoga kenal hingga jannah…..
    • GeeSelamat pengantin baru Afina & Amirul. Moga kasih berkekalan hingga ke Jannah.
    • NorlinTahniah buat afina dan amirul smga jodoh berkekalan bahagia hingga ke syurga..insyaAllah amiin
    • bellazibSelamat pengantin baru Dalilah dan suami! Semoga masjid yg dibina ini berkekalan hingga ke SyurgaNya. Aamiin ❤
    • AnonymousCongrats both of you!♥️
    • JawahirTAHNIAH...moga jodoh sampai ke Syurga ALLAH..Ya ALLAH berkati mempelai ini..
    • AizadyunusSelamat Pengantin Baru ‍❤️‍
    • AlimTahniah pengantin baru .. moga majlis berjalan lancar
    • Farah & amirulSemoga bercinta & bahagia hingga syurga
    • وانيلاديدو… الحمدالله…Mugi Gusti Allah tansah maringi kawilujengan, dadoso keluargo ingkang sakinah, mawaddah lan warrahmah forever and ever.. Aamiin. 사랑해요 ~
    • NazuTahniah zizie and muaz semoga semuany dipermudahkan dan bahagia till jannah
    • Ain - tukang bagi tisu masa zizie broken duluTahniah dah nak kahwin zie. aku tahu dah kahwin nanti kau dah tak member dgn aku. tapi takpe aku akan cherish kita punya moment moment yg pernah kita create sebelum ni. semoga cekal menghadapi bahtera perkahwinan.
    • JannahTahniah Zizie & pasangan. Semoga bahagia dunia dan akhirat. Dipermudahkan segala urusan. Semoga cekal dan tabah dalam setiap perkara akan datang. Sayang Zizie
    • Jaja CantikSelamat Pengantin Baru Jiji. Semoga kekal hingga ke anak cucuss, dipermudahkan segala urusan. Yang penting makan beradap tolong ada adab sikit zizie walaupun tak ada. Tolong ada kan! Nak tips pm ok Lebiu ❤️
    • HanimTahniah zizie! Semoga perkahwinan yang terbina sentiasa berada di bawah rahmat dan perlindungan Allah❤️
    • SyiqaAlhamdulillah tahniah zizie & muaz!!! Semoga dipermudahkan segala urusan kalian!!! Jumpa nanti ❤️
    • Kawan ofis: DanishTerima kasih zizie sebab jemput.. apa2 pun semoga dipermudahkan segala urusan. Aamin
    • Hanidee sekeluargaSelamat pengantin baru semoga kekal hingga ke jannah amin
    • Puteri & AngaxSelamat pengantin baru Mas..semoga kekal hingga akhir hayat..aameen..Tahniah! ❤️
    • AniqAlhamdulillah Tahniah Helmey. Selamat pengantin baru buat kamu berdua✨
    • Muhamad RidzuanCongrats, mie & wife... moga berbahagia till jannah..
    • Nur Khairunnisa binti SaharuddinTahniah buat mempelai dan pasangan. Semoga kekal hingga ke Jannah. Aamiin
    • ShaSelamat penganti baru , dan moga diberkati kedua pengantin
    • LindaMoga berbahagia pengantin baru
    • AmeenaAlhamdulillah .. selamat pengantin baru
    • AnonymousMoga berbahagia hingga ke anak cucu dan selamanya..
    • ShukriSelamat pengantin baru.
    • haslizaselamat pengantin baru
    • LinMoga bahagia hingga ke Jannah
    • AnonymousCongratulations Nana & Ebi!! Moga dipermudah semua ♥️♥️♥️
    • Esma EymaCongrats samm. Omomomomo confirm cantik sangat nanti. Tak sabar Nak tengok gambar gambar kahwin Sam. Sorry I'm not attend. I'm work in your big day
    • Kak AjungAlhamdulillah.. InshaAllah dtg nanti majlis resepsi ❤️
    • Nur HidayahMaaf akak tak dapat nak datang, sebab tkde org nak tlg drive kan ke sana . Semoga berkekalan hingga ke syurga ya ✨
    • Nasrullah hensem tau orangnyaBarakallahu lakuma Fathul & Nor!! Moga rumahtangga yg bakal dibina berkekalan hingga ke جannah..amin Moga ceria² selalu
    • Sakinah junior KUIZMTahniah kak hafizah dan pasangan.. Moga bersama hingga ke syurga firdaus & hidup dirahmati Allah selalu ❤️
    • Adik usrah kuizmBarakallahulakuma Moga Allah berkati bahtera yang dibina dan kekal hingga jannah
    • NurilBarakallah farha and pasangan be a good wife and may you have happy marriage until jannah
    • LinaCongratulations lovebirds ❤️
    • FizaTahniah untuk kedua mempelai dan keluarga
    • AimiSelamat pengantin baru !!hingga ke syurga
    • Hamizah UIA CFSCongratulations Farha!!! IM SO HAPPY FOR YOU!. Youve finally found the Robin to your Batman... Eh? Ke terbalik? Selamat pengantin baru dan semoga bahagia ke anak cucu. Take good care of each other P. S sorry tak dapat dtg, something last minute came up
    • AnonymousTahniah Dr Malina & Dr Daud di atas pertambahan ahli keluarga baru, semoga bakal Pengantin kekal hingga ke jannah
    • AnonymousTahniah ipa. Semoga dipermudah segala urusan
    • 安住ジュリアنورشهيدا عزمي Jules Weasleyبارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير Achik Farha J and Fathurrahman M ご結婚おめでとうございますファッルハちゃん!
    • Muallimah IzanSemoga dpermudhkn urusan Dan majlis berjalan lancar. Tahniah ibu n anak serta menanatu, barakallahufiq
    • NORHANEEZAselamat pengantin baru . selamat menempuh alam perkahwinan & bahagia hingga ke jannah .
    • AnonymousCongrates ipahhhhhhhhh. Semoga semuanya dipermudahkan!
    • RaihanahCongratz to Nadia & Rajev! May you have a joyful & blessed married life.
    • WanWish you all the best afina & amirul
    • NiaMoga berbahagia dan selamat pengantin baru
    • halimatun saadiahsemoga bahtera yg dibina berkekalan sehingga ke jannah dan dikurniakan anak yg soleh dan solehah
    • Dayaa EydaTahniahhhh bi, semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin.
    • AnonymousCongratsssss
    • Nila SuriaBarakallu lakuma... Selamat melayari bahtera rumahtangga sakinah mawadah warahmah
    • AniMoga berbahagia hingga anak cucu
    • ShamSelamat pengantin baru
    • AnonymousMoga bahagia selamanya
    • MemeyTahniah!!
    • AhmadMay Allah ease everything
    • AliTahniah dua mempelai .
    • Saiyida n fmlyThniah paa n psgn,mge dipermudhkn urusan mjlis dan berbhgia hingga syurga yee.
    • AmalTahniah. Insha allah dtg. Smg dipermudah segala urusan
    • AnonymousCongratts my dear ☺️
    • AnonymousIam happy for both of u♥️
    • AnonymousTill jannah
    • Hannan rusliLama x bersua last2 kahwin dh sahabat jauh ni. Hihiks, may Allah bless, protect & berkati abg punya hubungan hingga ke syurga, amin amin
    • Hariz JamilSemoga dipermudahkan segala urusan oleh Allah dalam rahmat dan kemuliaan buatmu dan isteri
    • LianaTahniah Ahnaf & pasangan. Selamat berchenta hingga ke syurga. Layari bahter rumah tangga dengan penuh kesabaran & kesyurkuran.
    • Saudagar SK magic yang hensemBarakallahu lakuma Arif & Hafizah! Moga rumahtangga yang bakal dibina, berkekalan hingga ke syurgaNya.. amiin
    • Asrap Power RangersTahniah su n cuben to be! Moga berkekalan hingga ke jannah! Apa2 dugaan dalam rumahtangga hadaplah dengan baik dan banyak2 kan berbincang au.
    • Razak & Edda RohayuSelamat pengantin baru utk anakanda Khairul & Zuraida, Semoga Bahagia hingga ke jannah aamiin, selamat berbahagia ❤️❤️❤️
    • Ab LongTahniah. Semoga berbahagia & hubungan kekal hingga ke akhir hayat
    • Azira ismailSelamat pengantin baru adikku Ako. Semoga pernikahan kekal hingga syurga. InshaAllah klau xde aral k zira dtg ye
    • Anonymoustahniah kak nik adda
    • Mak konahSelamat menempuh alam romah tangga sapiot
    • NazathulHi Afina ! Its nazathul if you remember. We went way back in 2008. Dropping by to congratulate you on your marriage and wishing you an everlasting marriage full of happiness and joy. May your marriage be blessed until jannah in shaa Allah. Congratulations again lovebirds ❤️
    • loloh wow,are ur wife know that u have daughter before married?thought she now maybe 4/5 year old..Or ur parents or ur friend know bout this?hahaha,thought nobody know
    • Lala ComelCongratulations kakak terpaling manis semoga yg baik2 ja utk akak & pasangan .
    • Abg Rizalبَارَكَ اللَّهُ لَكَ، وَبَارَكَ عَلَيْكَ، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ Artinya: Semoga Allah melimpahkan keberkahan kepadamu dan keberkahan atas pernikahanmu, serta mengumpulkan kalian berdua dalam kebaikan" (Diriwayatkan oleh Ahmad, Abu Dawud, At-Tirmidzy, An-Nasa`iy, dan Ibnu Majah).
    • AnaCongrats naddd!!! Happy wedding life ❤️ till jannah ‍❤️‍
    • AqmarCongratulations to a beautiful couple ♥️ Wishing u a lifetime of love and happiness
    • ASelamat Pengantin Baru Love Birds! Semoga kekal hingga akhir hayat.
    • MusSu, Tahniah & tqvm for the invitation For Safwan & Wife. Congratulations on yr wedding. Semoga dpt bina rumah tangga dgn mawaddah&Rahmah
    • Abdul Hamid @armidIni dia date yg tercari cari selama 12 tahun kenal tuh eqk...hehehhe sempurna jugak hampe kan..tahniah wehh hasif dan eyka hampa hadapi lah dunia berumah tangga kome baik2 yea..aku sebagai kawan tumpang gembira ye...till jannah chakoroiboys and lionnangry..hhehehe seloro
    • ShawalHappy wedding !!!!
    • Umi ShafiahTahniah adik ku sayang Semoga majlis berjalan dgn lancar & dirahmati olehNya. Semoga bsha & suami bkekalan sehingga hujung nyawa dan bahagia selalu... Aaaminnn3❤️
    • AtulSelamat pengantin baru, Dini & future husband! semoga perkahwinan diberkati Allah, & dilindungi hingga akhir hayat.
    • AnonymousKami mai semua 🙂
    • Imza Adeli Bin Datuk Hj IbrahimSelamat pengantin baru... Semoga ikatan yang terjalin berkekalan dan bahagia hingga akhir hayat...Amin
    • AnonymousSelamat pengantin baru qai qai yum dan isteri. Till jannah. Makan banyak agik ok sak ko makin besar.
    • DJ sonolSelamat pengantin baru qayum dan dini, jangan berolah gik yum dah2 lah aaa. Dah jadi suami tok besar tanggungjawab. Bukan fikir isteri dan suami jak, rumah tangga, tanggungjawab ngn family on both side dan etc. semoga bahagia selalu yumm
    • AisyBarakalllahulakuma jijah! ☺️❤️
    • Kawan darjah 1 mu -adahAlhamdulilah kawan saya nak kahwin dah. Say hii to my future jiran semoga diberikan barakah dalam perkahwinan ini. Jadilah isteri yang mithali ye zizie elisa jangan buat perangai tak kahwin tu dah. Taat pda muaz. Love you xoxo
    • AMIRFARIDWan dah kahwin bhaiii... mantap wannn !!!
    • Nurul ‘Ain MAWishing you all the love, happiness and anything in between! Here’s to a happy marriage ❤️
    • ~Urusetia~Semoga semua dapat melapangkan masa dan majlis berjalan lancar.
    • Salsiyah Rahmat (019-3828894)Mohon add Salsiyah Rahmat + 1 tetamu. Salsiyah skrg berada di Mekah, tidak sempat nak sahkan kehadiran ke majlis. Jamaiyah Rahmat (bg pihak Salsiyah)
    • Member main bowlingSelamat menempuhi bahtera yang dibina dan semoga dipermudahkan urusan kalian
    • adikmu yang lelakiarghhhh kakyaaa
    • julitacan’t wait to see u wear your wedding dress .. mesti cantik
    • Syahrazisorry tak dpt dtg Muaz, dapat kirim doa je Ya Allah Ya Tuhan Kami, satukanlah hati kedua pasangan mempelai ini dengan iman, keyakinan dan tawakal kepadaMu, panjangkanlah umur mereka, lapangkanlah rezeki mereka, dekatkanlah mereka menuju kebaikan, jauhkanlah mereka dari keburukan, kurniakanlah mereka zuriat yang soleh dan solehah, serta berikanlah ketenangan kepada mereka di dunia dan akhirat, berkatilah perkahwinan mereka serta berkekalan sehingga akhir hayat..Aminn
    • MAMAAQIL - Anak sulung kami, anak Abah Mama. Bagai rasa semalam mama baru lahirkan Aqil, how time flies, frm a baby membesar to tadika, primary & secondary school, graduate frm UIA and now tiba masanya Aqil melangkah alam perkahwinan. I am so proud of your success. Doa mama sentiasa ada utk Aqil & adik2 (Aiman & Alya). Selamat Pengantin Baru, Aqil Nawa & selamat melayari bahtera perkahwinan. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah. To Nawa - terima kasih menerima keluarga kecil ini & menjadi suri hidup Aqil. Semoga dikurniakan anak2 yg comel bg melengkapkan kebahagiaan both of you. Mama always love Aqil & Nawa till my last breath.
    • Hanis AtilahMoga berbahagia hingga ke jannah dan berkekalan ke syurga firdausi kak mas n abg ewan
    • OpahAtok❤️Selamat Menempuh hidup baru cucu sulungku❤️ Semoga menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrohmah. Diberikan keturunan yang soleh dan solehah, diberikan limpahan rezeki yang berkat serta selalu berada di dalam lindungan juga kasih Allah swt.
    • AmiraSelamat Pengantin Baru sahabat Semoga berbahagia dunia & akhirat
    • Ryoma CaiTahniah Ako n pasangan. Semoga bahagia hingga anak cucu
    • Maksu HidayahAlhamdullilah dan tahniah Elis & Muaz Semoga majlis berjalan dengan lancar dan di permudahkan segala urusan. Selamat menempuh fasa rumahtangga, moga kalian bahagia hendaknya.
    • EdzuanaCongratsss zizie shantekkk . Semoga dipermudahkan semua urusan . Dann jadi isteri yang mithali. Selamat bercinta hingga ke syurga ya ❤️
    • Nurul AtikahAlhamdulillah thank you zizie jemput saya yg single ni. Saya harap akan jumpa jodoh masa majlis tu nanti. Eh btw tahniah eh zizie semoga majlis nanti berjalan lancar. Semoga sentiasa diberkati dan jodoh dengan muaz berpanjangan. Lepasni gaduh boleh face to face takyah susah2 ws.
    • AcuAlhamdulillah. Semakin hampir ke kemuncak pernikahan dan persandingan. Acu doa kan majlis nanti dipermudahkan dan dilancarkan. Semoga berbahagia berkekalan hingga hujung nyawa. Tahniah Ellis dan muaz.
    • Adzim 93.Tahniah sobat muaz dan pasangannya zizie , semoga dipermudahkan segala urusan . Dan berbahagia hingga ke akhir hayat .
    • LinaSelamat Pegantin Baru to both of you Nadia & Rajev May Allah bless you always ‍♀️
    • Terimizi bin hashimTahniah kulaan Helmi & syahida Till jannah Hari2 yg indah Tq sudi jemput mizi family
    • MaiTahniah Wawa & Luqman
    • NurinCongrats awek!!
    • VeeHappy Married Life Guys!!!
    • Hazwani Hani MkaySelamat pengantin baru bebeh! till jannah <3
    • Suba NareshWish you both happiest marriage life
    • ShaSorry salah nama congrats ira & afiq.. semoga berkekalan hingga ke anak cucu
    • Shira HashimTahniah ira & aiman..semoga dijaga jodoh dah perhubungan hingga ke anak cucu
    • AnonymousSelamat pengantin baruuu
    • JjBarakallah!
    • SofiaMoga dipermudahkan semua urusan Dr dan family. Moga lancar semua insyaAllah
    • kakteh.Barakallah buat cudad & bakal husband . Semoga Allah permudahkan segala urusan raja sehari yg bakal tiba Amiinn
    • IBU❤️Dengan izin Allah swt.. doa dan restu ibu buat anak ibu zizie elissa dan bakal menantu ibu muaz iman dipermudahkan segala urusan..doa ibu agar majlis akad dan persandingan berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang kesulitan...ibu ucapkan selamat pengantin baru dan selamat menjadi sebahagian daripada keluarga ISALIZA❤️
    • NajmiahSemoga perkahwinan kekal abadi. Nnti najmiah bawak askar dtg yer
    • ZUHAINI KALISANNIE KALIS 4 pax
    • Partner HM PutrajayaSemoga Allah beri kelancaran dalam majlis yang dirancang. Keberkatan kedua mempelai didoakan dunia & akhirat. Jangan lupa HM di Dataran Merdeka
    • Nordiana Mohamad NordinSelamat pengantin Baru Iqa and Husband moga kekal bahagia
    • Anonymousalhamdulillah.. tahniah kepada busu.. dpt menantu.. semoga kedua mempelai di limpahi rahmat dan di kurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat
    • Along siti4 org ...
    • Wana & LeiaCongratulations lovebirds! May this union be blessed with eternal joy and happiness, and may your love be eternal ❤️
    • Yanacongrats nad! may your marriage be blessed till hereafter <3
    • Ainor Syahirah Kawan KUIZM korangBarakallahulakuma wa jamaa bainakuma fil khair inshaAllah. Moga Allah berkati pernikahan kalian berdua. Dipermudahkan urusan berumah tangga, jauh dari hasad dengki manusia dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. InshaAllah.
    • AngahTahniahhhh alangggg :') . We miss youuu
    • MirrrrrrrrrrrraaaSelamat pengantin baru surrrrr dan suami. Semoga hari kalian sentiasa dirahmati. Surrrr jangan nakal2. Behave perangai ye.. Untuk suami suraya, jaga dia baik2.. You are lucky to have her as your other half..
    • Syu OffmarketKamu jangan nakal-2 ye suraya, kamu tu jgn nak buasss sgt, kesian ke laki kamu nanti. Kepada suami suraya, hari anda akan sentiasa ceria disisi Suraya, maka jgn buat dia sedih okay. Surrr ingatt surrrr, jaga perangai kamuloveyou❤️
    • MarissaTAHNIAH WAWA DAN LUQMAN! Semoga semuanya selamat sahaja aminn ❤️❤️❤️
    • IjaaSelamat membina masjid yang indah wawa dan pasangan till jannah! Lepasni kami akan jaga puan wawa lebih ketat and mampat.
    • ❤️ Ibu ❤️Semoga majlis anak ibu ini diberkati dan dirahmati Allah, dan penyatuan dua jiwa ini akan berkekalan hingga ke hujung nyawa. ❤️
    • Imanis M. AminCongratulations my bb!! Semoga kekal & dicurahi kebahagiaan hingga akhir hayat ❤️
    • Amirul SyafiqCongrats derr. Selamat Pengantin Baru!
    • MemeyCongrats araaaa.....
    • BojoTahniah farah!
    • Amiezan SyafiqSyukur kehadrat Ilahi, telah temukan kamu berdua. Jaga setiap amanah, selalulah bertolak ansur, saling memaafkan, terima kekurangan. Saling melengkapi lebih baik dari saling menbandingkan. Insya Allah, selamat dunia akhirat. Hingga kekal ke akhir hayat. Semoga dikurniakan kebahagian ini sampai ke syurga.
    • mumSelamat Pengantin Baharu Alia dan Alif, semoga bahagia ke penghujung. I hope you have a blast unforgettable wedding. Please take care of Alia so that she remains cheerfull and happy. Im glad to have known you before and im really happy to see youve gotten this far. To alif, please guide her and always be there for her even when things gets rough and always remember to communicate.
    • AnonymousTahniah! Moga majlis diberkati Allah SWT. Aamiin
    • LuqmanTahniah faizal..
    • Aryacongratulation for sabrina and husband
    • Kak ZTahniah kpd anakanda Shieda & Wan & pasangan. Semoga perkahwinan kekal bahagia hingga ke syurga serta diberkati. Aamiin...
    • AtikahTerima kasih atas jemputan. Maaf tak dapat hadir. Semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke Jannah. Welcome to the club in advance to fikah
    • AlinaTahniah Farah dan pasangan. Barakallahu lakuma wabaraka ‘alikuma wajama’ah baina kuma fi khoir. Semoga dipermudahkan segala urusan in shaa Allah
    • aliahmdnTahniah pn dan suami untuk kehadiran menantu sulung. Semoga berbahagia kehendakNya.
    • Cg ZumaSelamat Pengantin Baru kepada Faiz dan Ummul
    • AnonymousHi surerrga ayeeeeew. Congrats on yr wedding day soon. Cant wait to see you soon after a long time tau tau tawinnnnn Ayaaayuuu moga dipermudahkan semua nya
    • Salasiah YaakobSelamat pengantin Baru pada kedua mempelai moga kekal hingga jannah.Tahniah pada puan syidah & suami moga majlis berjalan lancar & di berkati❤❤❤❤
    • Mandak tak gojesHb
    • nurulhappy for you XOXO
    • Najirah JihanAlhamdulillah congrats sue. Selamat bercinta hingga ke jannah
    • SootcomellTahniah eyka and hasif! Semoga dipermudahkan segala urusan nak kawen
    • MaelLamabat jawab boleh datang lagi ke tapi tak kira nak datang juga
    • Mandak gojesSelamat pengantin baru arep dan pasangan. Selamat menempuh alam perkahwinan dan bahagia hingga ke akhir hayat
    • Ira cute!Omoooo tahniah buat eyka n hasif!!! Setelah menempuh suka dan duka, Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat, dikurniakan zuriat yg soleh & solehah!!! ❤️❤️❤️❤️
    • AnonymousCongrats my lara and hasif! Jaga eyka elok elok ok hasif
    • NajuwaLuqmanHi, boleh tinggalkn ucapan dan doa di ruangan komen ni. Terima kasih
    • Abg Zamri NordinSelamat Pengantin Baru !! Semoga berbahagia selalu till jannah
    • eja shomelsemoga bahagia till jannah fetty
    • vgHeartiest congratulation to both on reaching this lovely milestone of conjugal bliss. We pray all the luck, favor and togetherness always!! congratz ❤️
    • Anonymoustahniah lovebirds!
    • Your bbBb…. Congratss…
    • _Mas_Selamat pengantin Baru, semuga jodoh berkekalan ke anak cucu,
    • Seah & JaieSelamat pengantin baru buat Farah & Rizan. Semoga perkahwinan ini dirahmati & bahagia hingga ke syurga. Semoga segala urusan dipermudahkan & Majlis berjalan lancar... Aamiiinx3 yra
    • Jannah Idy RazlanTerima kasih atas jemputan. I’ll be there! (in shaa Allah) Looking forward to this lovely wedding. Tahniah kepada Aqil & isteri. Tahniah juga kepada Puan Shahidah menerima menantu. Semoga cepat dapat cucu hihi.
    • Nor AiniTahniah Nurul..bakal terima menantu..insyaa Allah jika tiada halangan akan hadir..
    • RaihanahAw very soooooon! Semoga dipermudahkan semua urusan Chong & Afina
    • BudakDesaSemoga dpermudahkan segala urusan brotha wa sorang ni bersama pasangan dan keluarga tercinta , terus success dalam hidup Dunia dan Akhirat brotha
    • DoerrMabrook Fyna! May Allah bless you and your loved ones, always and forever... -Un. Doerr-
    • Hamba AllahSelamat pengantin baru buat qayyum dan isteri semoga perkhawinan berkekalan hingga ke akhir hayat dan mendapat rahmat di sisi Allah , Aminnn
    • Dayah TerunaAaaaaa tashabarrrr btw congrats Sur dan Helmi. Semoga yang baik baik dan dipermudahkan. Celonok celonok dan happy happy celalu ✨
    • Anis IszatySelamat Melayari Bahtera Perkhawinan. I'm more than happy bila tau kau dh kawin weiii. Tiada yg mudah dan indah untuk nakhoda perkahwinan ni. Semoga kau terus enjoy every single day menjadi seorg isteri. ❤️
    • Zuhayra RashidCongratulations sur Im happy for you, semoga segalanya dipermudahkan
    • MirAlhamdulillah syukur tahniah suraya dan pasangan. Semoga ikatan yg dibina kekal bhgia selamanya . Aku sayang kamu sur
    • Tira PtsbSelamat Pengantin Baru Sue
    • Haya AmmarSemoga Allah memberkati dan melimpahkan segala rahmat & kasih sayang, bahgia bersama dunia akhirat buat sis yati & suami sekeluarga
    • Amirah adlynaWishing you the best of life and may you both be in love till Jannah. Amiinnnn! Love you qila
    • Kaknis & abg & AnaqiSemoga dipermudahkan urusan majlis, dan bahagia hingga ke syurga. Banyak kan bersabar bila di alam perkahwinan ni ✨ we olls love you
    • Sara amiraAlhamdulillah tahniah my dear suraya n helmi.. Happy for both of you. Semoga dipermudahkan urusan ❤️
    • Yusthie & EddCongrats Meen & Hazrul !! Semoga bahagia dan kekal hingga ke syurga
    • ArifCongratulations to a beautiful couple. May Allah bless the knot that keep your hearts together till Jannah! #NR
    • AnonymousSelamat Pengantin Baru Qayyum & Isteri..smoga kekal bahagia hingga ke jannah!!
    • kak akmar comelslmt pengantin baru adda syg. cannot wait tgk adda jd bride. mesti cantik. congrats, your dream comes true.. ❤️
    • aunty nurulselamat menempuh alam rumah tangga kakak...semoga dipermudahkan urusan..amin
    • Jelita, 2023.Alhamdulillah akhirnya pengakhiran yg indah buat nana dan daim ❤️ Syukur, semoga sentiasa diberkati dan semoga dipermudahkan urusan pada hari yg indah nanti ❤️ Maaf tak dapat join, nanti jangan lupa melawat aku dkt rumah. Congrats for both of you ❤️
    • AnonymousAlhamdulillah.. Tahniah Shidah & Wan dapat menantu..congrats pengantin..semoga bahagia hingga ke Jannah.. Didoakan semoga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan segala galanya..Shidah bakal jadi nanny vogue
    • Che’ TanMabruk hawa!!!! May Allah bless ur marriage till Jannah ❤️
    • SyeraCongrats Afina & Amirul. May Allah ease everything and bless your marriage till jannah. Truly happy for you both
    • deelDeel happy sgt, semoga ikatan yg dibina ni berkekalan hingga ke syurga. InsyaAllah deel akan hadirkan diri untuk meraikan.
    • ZanaSelamat pengantin baru firdaus! Semoga berkekalan hingga ke syurga ❤️
    • Kak ijahSelamat Pengantin Baru Una in advance... #tillJannah
    • FadhilahSelamat pengantin baru alia & pasangan! thank you for the invitation inshallah semoga kalian bahagia sehingga anak cucu aamin
    • EmaliaCongratulations qila dan pasangan. Semoga segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ❤️
    • Athirah AnnawalBarakallahulakuma n happy wedding till jannah to Hadeeran n pasangan n for Hameedan n pasangan too
    • SyafiqSelamat Pengantin Baharu Alia Che Ruslan dan pasangan, Alif Imran. Semoga perkahwinan diberkati oleh Allah SWT. Kepada Alif, jaga Alia sepenuh hati. Kepada sahabatku Alia, jaga aib suami mu dan maruah keluarga mu, kemudian pilihlah mana mana pintu syurga yang kamu kehendaki. Terima kasih Alia kerana sudi jadi sahabatku, semoga kita sentiasa menjadi kawan yang baik. This is best day in your life, hope you will remember it for your entire life. Selamat berbahagia Alia dan Alif
    • بلSelamat Pengantin Baru Izwan dgn Pasangan semoga ikatan yang bakal dibina berbahagia hingga syurga..
    • Si cantikAlhamdulillah tahniahhh semoga majlis berjalan dengan lancar
    • Syirah IsmailHappy newlyweds brother and sister of hazeeman. May Allah swt bless both of you & your partner till Jannah Firdausi. Happy for both of you ❤️
    • ijatikemaTahniah my cham semoga majlis berjalan dengan lancar dan semoga ikatan perkahwinan kekal hingga ke Jannah! Aamiin i’ll be there , in shaa Allah
    • SANG HANG HOO (KKF ENG.)Selamat penggantin baru, somoga bahagia sampai ke cucu cicit
    • ImanAlhamdulillah tahniah rul and pasangan, happy for you bro. Lama tk jumpa sahabatku ni. Rindu hang tahniah lg sekali rul and pasangan . Semoga dipermudahkan segalanya ❤️
    • Cikgu AzieSelamat pengantin baru Moga bahgia dunia akhirat. Selamat menempuh hidup baru. Semoga menjadi keluarga sakinah,mawaddah dan warrahmah ❤️ tahniah kak ana terima menantu
    • Atok dan wifeTahniah Jan!!!!
    • NOORFIZAWATI SAIDIN SAIDINtahniah dan semoga berbahagia hingga ke jannah
    • BARBER ESCOBARSELAMAT PENGANTIN BARU smoga dpermudahkan urusan
    • AminullahSemoga dipermudahkan segala urusan hazrul
    • AnonymousTahniah rol.. semoga kekal ke jannah
    • Thanesh ArumaithuraiSemoga dipermudahkan segala urusan wahai sabahatku Hazrul dan pasangannya
    • AmrunTahniah buat sahabat hazrul dan pasanagan
    • Adibah Ahmad DahlanSemoga dikurniakan kebahagiaan berpanjangan buat Farhah dan pasangan.
    • izyanselamat pengantin baru farha!
    • Dr Norlia ñ HanaSemoga diberkati Dan bahagia till jannah
    • Ummy Aida Riduanterima kasih kak ana jemput. kami insyallah dtg bawa farabi n adik2 dia.
    • AnonymousBarakallahh lakum, semoga rumahtangga anak2 bahagia sakinah mawaddah wa rahmah. Majlis diberkati Allah. Semua urusan Yang dipeemudahkan.
    • Farah HanisCongratulations alia!❤️
    • hujuhuhu
    • AnonymousTahniah
    • Dato ShazrinCongratsss brotherr! See you on your big day♥️
    • Dato MirCongratulations my brother! Really happy for you. Semoga bahgia hingga ke jannah bro ❤️
    • Vina ShahSelamat pengantin baru buat Hazrul dan pasangan ❤️❤️❤️ Semoga dirahmati Allah hingga syurgaa
    • Kak Ann IpihTahniah Shieda dapat menantu bertambah lg ahli keluarga.Selamat pengantin baru buat kedua mempelai.Semiha bahagia hingga ke jannah dan pakat elok elok ya .
    • Azmi Mahadi2 pax
    • KhaiSelamat Pengantin Baru Tahniah puan & Abg Wan...
    • Khaireel MIESlmt pengntin baru ilya..smoga perkahwinan berpanjangan sampai bile2
    • HazairinSelamat pengantin baru, semoga dilimpahi rahmat dan diberikati olehNya, berbahagia selalu InsyaAllah
    • tykina comelsemoga emir firas bedepottt menjadi anak yang soleh berjaya dunia akhirat
    • AinaTahniah aiman dan pasangan. Semoga ikatan perkahwinan kekal sampai syurga, selamat menempuh alam perkahwinan.
    • Ummi AaliFaiqAssalamualaikum. Terima kasih atas jemputan. Semoga Firas membesar menjadi anak yg soleh dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik. Aminn. Sentiasa handsome n comel mcm Aali Faiq.
    • Ieda pramliTahniah kak shida and abg wan dapat menantu. Tahniah juga kepada aqil dan pasangan semoga berbahagia hingga ke syuga.
    • LOH TING POHGSelamat Berbahagia Najwa!!! Happyly to see you had found someone you love and can support each other for the rest of your life!! Stay happy and blessed everyday..
    • Norashikin Bt Marzuki(shikin Pos)Happy mariage for both of you loving birds and may Allah bless and keep you guys in His protection,wishing you a lifetime of love and happpiness today and always aameen..Love u Mama pengantin
    • BoneyTahniah diucapkan kepada pengantin serta seluruh ahli keluarga
    • NoraTahniah Shidah & Wan, bakal menerima menantu, hrhmm..mak mertua muda bergaya menawan nih! Semoga pengantin kekal bahagia hingga ke Jannah & didoakan majlis berjalan lancar, meriah dan diberkati Allah swt.. aamiin.
    • Md JalalTahniah kepada Shida & Suami kerana bakal menerima menantu. Tahniah juga kepada pengantin. Semoga berbahagia hingga ke jannah.
    • Ma22Mantap mir Semoga dipermudahkan segala urusan
    • Raja HManis jgn lupe
    • Raja HManis jgn mir
    • NassssssWarmest wishes to both of you! Many congratulations on the next chapter of your life bro
    • NyaksSemoga amir dan pasangan kekal hingga ke jannah
    • IpinKau memang terbaik mir. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu
    • @hyangimzSelamat pengantin baru Najwa & pasangan. Terima kasih atas undangan. Semoga sentiasa dikurniakan kebahagiaan seisi keluarga hingga ke jannah.
    • ZainalTahniah kepada Bakal Pengantin dan juga mak ayah...
    • Mecoh UnitedTahniah ako. Semoga selamat majlis dari mula sampai akhir
    • Achik dan wifeAlhamdulillah helmy., insha allah achik sampai sana nanti
    • EiraTahniah Mama Shida n AbgWan kerana menerima menantu sulung, serta terima kasih sudi menjemput ke majlis ini. Tahniah to Aqil n Wife .. Selamat menempuh hidup baru. Semoga bersama dengan ikatan pernikahan menjadikan kalian keluarga yang selalu dalam lindungan tuhan, penuh dengan kebahagiaan dan kenikmatan.
    • EiraTahniah Mama Shida n AbgWan kerana menerima menantu sulung, serta terima kasih sudi menjemput ke majlis ini. Tahniah to Aqil n Wife .. Selamat menempuh hidup baru. Semoga bersama dengan ikatan pernikahan menjadikan kalian keluarga yang selalu dalam lindungan tuhan, penuh dengan kebahagiaan dan kenikmatan.
    • AnonymousTahniah Haji & Hajah dapat menantu, bertambah ahli keluarga Semoga majlis akan berjalan lancar InsyaAllah
    • Norfauza Rina Mohamed Akib Mohamed AkibTerima kasih Kak Shidah atas jemputan. Alhamdulillah, tahniah untuk Kak Shidah sekeluarga, bakal dapat ahli keluarga baru! Moga anak2 yg diredhai ayah ibu ini bakal layari alam rumahtangga dengan rasa bahagia dan sempurna dalam rahmat kasih sayang Allah Taala. Aamiin Aamiin Aamiin ya rabbal'alamiin.
    • Gal JermanTop site ,.. amazaing post ! Just keep the work on !
    • Leli SenroseMenghitung hari detik demi detik masa ku nanti apa kan ada jelang cerita kisah yang panjang menghitung hari
    • Aina & IlliasSelamat pengantin baru kak yati. Semoga dipermudahkan urusan kak yati
    • Halimah jamliTerima kasih atas ingatan jemputan, maaf tak dapat hadir . Saya doakan semoga majlis ini berjalan lancar dan semoga pasangan pengantin berbahagia hingga ke jannah
    • Acik Shila♥️Alhamdulillah.. Terima kasih atas jemputan.. Semoga Firas yg comel menjadi anak yg Soleh,Sihat,Taat kpd Allah SWT & Ibu Bapa..Semoga Allah SWT melindunggi merahmati setiap langkahmu..semoga majlis dipermudahkan & Berkah..Aamiin Ya Rab..
    • Acik Dal Terima kasih atas jemputan.. Semoga majlis berjalan dengan lancar. Buat anakanda Firas, semoga membesar menjadi anak yg soleh, anak yg berjaya di dunia dan akhirat.. Ameen..
    • Athirah FaiqahCONGRATULATIONS ALIA BB & PASANGAN! semoga perkahwinan yang dibina sentiasa dikurniakan sakinah, mawaddah dan rahmah
    • NniTahniahh Ayu.. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu
    • ReenAlhamdulillah…congrats to Wawe n Kak Dalila . So happy for you girls ❤️. Cant wait for another reunion with the J’s ☺️. #nkgantibalikxdptjoinygbln12 huhu
    • LelCongratulations hawa & kakak hawa on your weddings. Semoga dipermudahkan segala urusan. Tak sabar nak datang memeriahkan majlis. Heheheh.
    • TinTahniah awe & kakak. Semoga urusan dipermudahkan. Semoga perkahwinan diberkati Dan bahagia sehingga syurga
    • DhieyCongrats Hawa & pasangan Congrats kakak Hawa & pasangan Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.
    • grandmacikSemoga majlis berjalan lancar. Aamiin♥️
    • ZailanAssalamualaikum Najwa. Tahniah di atas Perkahwinan yg dibina..terima kasih atas undangan...semoga berbahagia sentiasa dalam membina bahtera Perkahwinan yg akan memenuhi pengalaman suka dan duka....Apa2 pon liku2 kehidupan mendatang kena hadapi dgn sabar dan rasional.... congratulations again...selamat pengantin baru...
    • Zaim AslahHappy Wedding Day! Semoga bahagia till jannah!
    • TiaCongratulations Qila & pasangan! So happy for you ❤️ Semoga dipermudahkan urusan and bahagia hingga syurga
    • Maria AhmadAlhamdulillah and congratulations on your wedding! Selamat pengantin baru Najwa & pasangan Semoga berbahagia dan berkasih sayang selamanya sehingga ke jannah ✨
    • Shaf Paling ComelAlhamdulillah tahniah Najwa bakal melayari bahtera perkahwinan. Moga ikatan yg dibina kekal bahagia hingga ke syurga. Aminn.. ❤️ Maaf kerana tidak dpt hadir oleh kerana ad jemputan utk belah suami punya family kte doakan juga moga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segalanyaa..
    • RoseTahniah Wan N Shida semoga beroleh keluarga yg sakinah, mawaddah n warohmah..kpd kedua mempelai didoakan bahagian hingga ke jannah, semoga majlis dipermudahkan dn berjalan dgn lancar.
    • Noraini IbrahimAlhamdulillah Semoga kedua-dua pengantin dirahmati Allah dan kepada Ibubapa berbahagialah kerana amanah Allah telah dilaksanakan dengan sebaiknya
    • NedyBarakallah belle & pasangan! Its your wedding, not theirs. Be kind to yourself, and remember u dont need to please everyone! Congrats2!
    • Jurina binti Abdul WahabUcapan Untuk Pasangan Pengantin عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ كَانَ إِذَا رَفَّأَ الْإِنْسَانَ إِذَا تَزَوَّجَ قَالَ بَارَكَ اللَّهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي الْخَيْرِ Daripada Abu Hurairah RA bahawa jika Nabi SAW mendoakan orang yang baru menikah baginda membaca: “BARAKALLAH LAKA WA BARAKA ‘ALAIKA WA JAMA’A BAINAKUMA FIL KHAIR (semoga Allah memberi berkah kepadamu dan keberkahan atas pernikahan kamu, dan mengumpulkan kalian berdua dalam kebaikan).” (Sunan Tirmizi No: 1011)
    • Adhan, Emak & AyahTahniah edi & pasangan,,semoga bahagia hingga ke jannah
    • Hasanuddin bin HassanTahniah..semoga perkahwinan ini dirahmati ALLAH
    • Suhaila SuhaimiSelamat Pengantin Baru, Najwa! Semoga ikatan perkahwinan ini sentiasa berada di bawah penlindungan & rahmatNya!
    • TiraTahniah najwaaaaa dan pasangan. Semoga dipermudahkan urusan
    • KikiCongratulations for newly wed, Aqil & wifey! Selamat menempuh alam perkahwinan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Thank you for the invitation kak Shidah & En Wan. How time flies!!! Tahniah terima menantu!
    • MumuTahniah both of you:)
    • Siti Suria binti Mat SaatSelamat pengantin baru buat anakanda tersayang Pn.Shidah & family . Didoakan semoga kekal bahagia till JANNAH & majlis berjalan lancar penuh barakah. aamiin
    • SalbiahTahniah Kak shieda & Abg wan Tahniah Aqil & Nawwar Semoga majlis berjalan lancar dn diberkati. Aamiin
    • Noorzuriha Haron Noh RashidTahniah kepada pasangan mempelai. Moga Allah s.w.t berkati hubungan ini Dan Kekal bahagia hingga ke Jannah. Tahniah juga buat ayahanda Dan bonda kak Shidah Dan Abg Wan.
    • AnonymousTahniah kepada pasangan. Moga Kekal bahagia hingga ke jannah. Tahniah juga buat ayahanda Dan bonda kak Shidah Dan Abg Wan yang mudo sokmo..pasni jadi atuk Dan neneklah....
    • Linda NoordinSelamat pengantin Baru, Semoga bahagia kekal hingga ke Jannah.. Amiinn
    • Dari ..kande n familySelamat pengantin Baru ayu n suami semoga bahagia hingga ke syurga ..☺️
    • Aunie SimbloodSelamat Pengantin Baru sayang. Semoga berkekalan hingga hujung nyawa. Maaf x dpt hadir. Semoga perkahwinan ini diberkati Allah
    • ashiah binti ismail@Derma hsijbselamat pengantin baru semoga kekal hingga ke jannah
    • Muhammad Yusuf IzaniSemoga berbahgia hingga hujung hayat sahabat dan isteri Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang hayat syahrul dan isteri
    • Mahadzir RamliSelamat Pengantin Baru kepada kedua mempelai dan tahniah buat sahabat Pn Shidah & Wan. Moga cepat2 jadi atuk dan nenek... dan kepada kedua mempelai semoga kekal hingga jannah.
    • NoratiTahniah Wan dan Shidah semoga keluarga kalian menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warahmah.
    • Anis adonNadia im sorry couldn’t make it to ur happy day..something came up n sy x dpt cuti..so aorry anyway my doa will always with u..semoga berbahagia hingga syurga bersama pasangan ..jadi isteri yg solehah insyaAllah awk boleh
    • NajwaSelamat pengantin baru nieyy. Moga niey bahagiaa sokmo2. . Muizz jaga maznieyy molekk2 dehhhh
    • AchukAlhamdulillah …Achuk Syg Firas My Apong ❤️❤️❤️
    • Basil FergusonYour diploma student, congrats prof wishing prof happiness, love and joy on your wedding days
    • Rosmaizani SamunginAlhamdulillah...Tahniah buat Mama Shida & Hubby. Semoga majlis dirahmati Allah. Selamat Pengantin baru buat mempelai. Semoga dikurniakan kebahagian sehingga di SANA.
    • SofwanQil, aw tumpang bahagia buat kau, ingat lagi dulu kau kata memang lambat lagi la nak kawen, malas kawen la, tapi sekarang, Alhamdulillah, dah jumpa jodoh. Semoga dipermudahkan urusan dan rezeki melimpah kedua-dua pasangan sepanjang hayat, Selamat Pengantin baru Aqil dan pasangan ❣️
    • AzeemHappy married life
    • MukalSemoga akak dipermudahkan segala urusan bersama cik suami kekal hingga ke syurga
    • Djenk Tha-ThaYeaaaaay..... Akhirnyaaa..... Selamaaat yaaaa Abangkuuuuu.... Selamat Menempuh Hidup Baru Fazli & Ezlin. Semoga menjadi keluarga bahagia, sukses dunia akhirat.. pewluuuk erat dari Jogja yaaaa ♥️
    • EZMACongratulations Prof Diva Dan pasangan. congrts to Pn Siti Sumaizan n family. dlm upsi jgk
    • AlhakimTahniah kepada Aqil & pasangan. Semoga perkahwinan ini membawa barakah sehingga ke syurga. Barakallah ✨
    • ZarinaSelamat pengantin baru.. semoga kekal bahagia selamanya ..
    • Mr. LeeTahniah dekan Prof Fazli dan pasangan Miss Nurezlin. Semoga bahagia hingga ke jannah. Aamiin
    • Engku FathulCongrats Meon dan isteri. semoga bahagia hingga ke anak cucu
    • Musza ShahSemoga berbahgia hingga ke Jannah Dr!
    • Ummi Kalsum BaharinCongrats Pn. Shida dan suami dan Selamat Pengantin Baru kpd pasangan pengantin. Semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan lancar.
    • misha your dip studentcongrats Prof for your marriage hope it continously to jannah aamiin salam sayang for your student
    • KishaThanks far inviting us all ta celebrate your wedding. Wishing you all the best far today and always. Good luck!
    • Iffah Kawan AimiCongrats Najwa, Semoga dipermudahkan urusan dan Bahagia till Jannah❤️
    • Amran bin Hj Musa and FamilySelamat Pengantin Baru Ilya dan Shah. Semoga rumahtangga yg dibina kekal till Jannah. Ameen Ya Rabb
    • AinaCongrats mummy Shida & family. Semoga majlis berjalan dgn lancar.. Tahniah to abg dan pasangan, selamat melangkah ke alam baru
    • MOHD YUSOFF BIN ISMAILTahniah dah dapat menantu, semoga berbahagia hingga ke jannah.
    • Huszaini Bin HaronTahniah! Selamat Pengantin Baru! Semoga kekal ke Jannah
    • Miyato MohamedTahniah Shida dan wan sekeluarga serta selamat pengantin baru pada Anak dan menantu semoga kekal hingga ke jannah
    • Adawiah Mohd SakriTahniahh Asran dan Isteri ! Selamat pengantin baru.
    • WanTahniah dan selamat berbahagia buat kedua mempelai
    • TerpalinghakaksupervisorFBAdik yang paling sis sayang dunia akhirat❤️ Jauh di mata dekat di hati, p memana pun teringat dekat aien ilysm maintain kepala gila walaupun kita dah jadi bini & mak orang #sisantipoligami #oppajangancobacobaduakanadiksis #jangansampaitripleKAturunpadangAWASSSS‼️
    • Adik FaznieSelamat menempuh alam perkahwinan. Semoga sakinah, mawaddah dan rahmah ikatan kalian. Jaga hubungan dengan Allah, in shaa Allah akan baik² saja xoxo
    • AnonymousWAH ! selamat pengantin baru cikgu <3 semoga dipermudahkan semua urusan aaaamiiinnn huhu sedihh dan happy woo ✨
    • Akhi FadhliMabruk 'alaik ya akhii Asran!!! Semoga sir asran dengan isteri tercinta dilindungi dengan kasih sayang Allah dan bahagia di dunia dan akhirat aamiin ya rabbi. بارك الله لك وبارك عليك وجمع بينكما في خير
    • AsyrafTahniah tuan
    • SHEIKH MUHAMMAD 'IZZUDDIN SHEIKH ABDUL MUNIRBarakallah akhi Asran wa ukhti, layarilah bahtera perkahwinan dengan sakinah, mawaddah wa rahmah demi hamasah dakwah lillah. Dari Sabah hingga ke Pahang, Barobok dan durian jadi santapannya, Dari dakwah belajar berjuang, Moga nikah penguat hatinya Akhukum fillah, Sheikh
    • Aiman(Itqas)wah tahniah bang…tiba” jodoh smpai alhamdulillah….prknalan yg singkat tp abg bnyak tlg sya thanks a lot….17hb sya dah dkat kuis nak strt kuliah dah jd smpat nak dtg apapun tahniah smoga bhgiah smpai syurga aminn ya mujibassalam
    • AnnaTahniah Asran& isteri! Selamat pengantin baru, semoga perkahwinan yg dibina berkekalan & dalam rahmat Allah. Selamat menempuhi alam perkahwinan. Welcome to the club!
    • Anonymouscongratulations cikgu!!
    • Hanya seorang pembaca status yang turut bahagia dengan kejayaan kawan2Kejut member tadi. Apapun alhamdulilah, betulah kata orang, orang baik pasti akan dikurniakan yang terbaik. Walupun perkenalan kita tidaklah sedalam mana, tidaklah seerat mana dan pertemuan kita pun kadang tidak dirancang, namun saya tahu kamu orang yang layak untuk dapatkan kebahagian. Buat saudara asran dan bakal bidadarinya, selamat buat kalian berdua. Semoga keduanya mampu menjadi salah satu dari sebuah keluarga terindah didunia.
    • aizul studentmu >.selamat pengantin baru, prof ! semoga semuanya berjalan lancar di hari perkahwinan nanti <3 semoga berkekalan hingga ke akhir jannah prof !! comelnyaa
    • Al Anwari Ibharimovicjika kail panjang 1 hun, usah di jelajah lautan dalam. merciksss pap pap!!
    • syatahniah
    • Othman AbdullahTahniah pada Kak Long dan family. Didoakan agar majlis berjalan lancar dan dibawah lindungan Ilahi. Semuga bahagia ke anak cucu.
    • AnonymousTahniah Shida & suami. Bertambah ahli keluarga. Semoga berbahagia till jsnnah
    • Muhammad NursalamSelamat Pengantin baru sampai ke Jannah.Amin2
    • ZainiSelamat pengantin baru ayu dan suami tahniah buat kak zalehah
    • yanasemoga dipermudahkan teha … n chayok menempuh alam rumahtangga bahagia till syurga wokey .. luv u
    • AzieTahniah shida & wan...moga majlis berjln dgn lancar...& dipermudahkan urusan... amin3
    • Madzelan YaacobTahniah kpd kedua mempelai n kpd kedua ibubapa. Semoga bahagia hingga ke jannah.
    • Abang harleySelamat pengantin baru bossqil. Semoga jadi suami yang baik untuk bini kau
    • Haikal 99speedmart Jln TanjakTahniah prof ! Semoga dipermudahkan segalanya !
    • Siti & Maksu Che Mah - Kg Ulu BendulSelamat pengantin baru buat pasangan pengantin. Semoga bahagia dan kekal hingga ke jannah. Tahniah pada Along Murni & Kak Ida Terima menantu.
    • ArmiTahniah Lyn dan Pasangan!
    • MaryamTahniah
    • Datu Sabriyeahhhhh!!!Alhamdulilah..Tahniah Dr Fad dan Pasangan..
    • Azah♥️Semoga dipermudahkan segala urusan nikah& kenduri kahwin lagi 5 hari akan datang ♥️ Semoga perjalanan ke mahligai bahagia direstui ALLAH SWT Congrats, Teha comeyyy & pasangan ♥️
    • Noorhadi Bujang - Jiran BJ23Selamat Pengantin Baru kpd pasangan Pengantin Smuga berbahagia hingga ke Jannah. Kpd En Mornie dan Cik Wan, selamat menerima menantu , semuga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan segala urusan..aamiiin.
    • SepulCongrats
    • Rajevnikahnadia#rajevnikahnadia
    • KimizHaiiii
    • Z. HanimMay your love for each other remain strong, and may Allah swt keep you united till the end of time. Aamin~
    • kak binaMoga membesar dengan baik dan sihat dan menjadi anak soleh kpd ibu bapa..
    • Mohd Afiq bin RakemanSemoga dipermudahkan urusan perkahwinan dan mendapat rahmat dari yang esa serta mendapat zuriat yang soleh dan solehah... Allahumma aaaminn.
    • AnonymousAlhamdulillah, Tahniah & didoakan berbahagia sehingga ke Jannah
    • Fa'ezah Jamilin Sha Allah akan hadir... Kepada. Aqil & Nawwar... Semoga majlis berjalan dengan lancar dan semoga pasangan sentiasa dalam Rahmat Allah dan kekal hingga ke Jannah. Mak pengantin n pak pengantin(k.shieda & a. Wan) Semoga majlis berjalan dengan lancar & selamat menyambut menantu...
    • Kawan AfiqahCongrats kakak krs yg comel dan garang sikit
    • dayah & MuzTahniahhh Farah dan Muiz Selamat pengantin baru
    • Noorazzima binti Mohamad NorSelamat Pengantin Baru Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat
    • Hajaratul AswadiahSelamat pengantin baru aida sayangg..Semoga perkahwinan ini mematangkan diri kau!!!hehe gurau..YEAYYY DAH MASUK CLUB #DAHKAHWIN
    • Rabiatul Afiqah binti KalehMabrook Sir Asran & pasangan. Selamat menempuh bahtera alam rumahtangga. Rebutlah keredhaan Allah dalam ikatan ini. Semoga ikatan yg bakal dibina sakinah mawaddah warahmah.
    • Wan Azim, Hidayah Azir & co (Mudrik, Mayamin, Hunaynah, Hulayf dan Huwaina)Alhamdulillah dan Tahniah Muizz dan pasangan. Semoga perkahwinan yang dibina menjadi saksi yang baik di Akhirat kelak. ❤️
    • AnonymousTahniah Tuan Nordin dan Puan Aziah .Insya Allah kami akan hadir
    • Datin Seri Rosmah MansurTahniah Mahaguru Kabupaten Tn. Hj. Alang Gombak dan isteri terima menantu. Semoga majlis berjalan lancar.
    • Dato Seri Anwar IbrahimSelamat pengantin baru Haikal dan pasangan
    • Zahar &RosniIn Shaa Allah.Terima kaseh atas undangan dan tahniah menerima menantu
    • Ita, ila, kak lina & kak yatiTahniah kpd pasangan pengantin Mila dan Mirzan. Semoga berkekalan hingga ke jannah. Tahniah juga kpd Nor & suami.
    • Eykaa LaraaHi suffi sotong, congratulations fr yr wedding day. Semoga Allah SWT sentiasa memberkati perkahwinan kalian. Love chu n see you ❤️
    • AisyahSelamat pengantin baru.
    • KH LeeHi Najwa. Congratulations Thank you very much for your invitation. I am unlikely to travel outstation due to Cristmas is around the corner. So will not able to witness the great occasion of yours. I hope you will have a splendid wedding on 24 Dec and lifetime happiness Kh Lee
    • NisaCongratulations to newly wed couple, Shahrul and Sakinah. Wish you a happy and prosperous married life that last forever. Aminnn...
    • Hazwati HashimCongratulations to Shahrul & Sakinah. May Allah bless you both with lots of love.
    • ChristyCongratulations!! Wishing you guys a lifetime of happiness!
    • AnonymousWow anak didik saya dah jumpa jodohnya . Haha akhirnye ad jemputan tuk saya
    • mawarIm sooo happy for you Lat. Semoga dipermudahkan segala urusan, #tilljannah
    • Tasha yg comel lagi cantikSelamat pengantin baru! Semoga bahagia sampai ke jannah
    • Mimi Iskandar seisi KeluargaSelamat Pengantin Baru Aqil❤️Nawwar. Mama Mie seisi keluarga mendoakan agar kalian menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrohmah. Diberikan keturunan yang soleh dan solehah, diberikan limpahan rezeki yang berkat serta selalu berada di dalam lindungan juga kasih Allah swt. Semoga Aqil❤️Nawwar berbahagia hingga ke Jannah. Aamiin.
    • Nazlah & familyTahniah Aqil & pasangan!!!! Till jannah.. Tahniah juge buat Kak La & Abg Nasa dpt menantu.. Moga bertambah kasih syg & rahmatNya.. Aamiin Love alwiz acuNaz & family
    • Dr. HealingSelamat Pengantin Baru kpd Aqil & pasangan. Semoga bahagia hingga ke jannah
    • Khabir BhatiaTest ucapan
    • AnonymousTahniah .slmt pgantin baru adik najwa..smoga bkekalan smpai ke jannah..trima ksih atas undangan...maaf xdpt hdir..kje msa tu
    • NorehanSelamat Pengantin Baru Farah Aeina! May the joy and happiness last forever!
    • Kak HanaTahniah syu....walaupun kita baru sekejap jadi office mate..sekejap je masa berlalu dah nak Bina mahligai...akak doakan semoga syu Dan pasangan banyak an bersabar dalam mengharungi pelbagai dugaan dalam alam perkahwinan...sentiasa bertolak ansur ..aminnnnn
    • AnonymousHappy for you Nisha. May God Bless both of you.
    • Bangman hensemSelamat pengantin baru kak mai.. semoga kekal hingga ke jannah..
    • DharrshiniCongrats both of you teacher✨❤
    • bobwaiseh bussku, bisi abuk2 tk, genui anang asuh mabuk, susah ngintu anyway congrats to both of u!
    • Alya MahadzirCongrats abang Boy & kak Ezlin. Semoga semua urusan dipermudahkan dan aa doakan semoga berbahagia ke akhir hayat. Selamat bercinta ke syurga! ❤️
    • Zaffeer Bin Ahmad KiprawiMohon maaf tidak dapat hadir. Didoakan moga Allah permudahkan dan lancarkan perjalanan majlis serta kedua-dua mempelai dikurniakan jodoh yang penuh barokah hingga ke Jannatul Firdaus al-A'laa
    • Razz MohamadTahniah Dr Fad dan pasangan, semoga mahligai yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga dipermudahkan urusan untuk segalanya!
    • Abg Mat kak Azah DzikryTahniah buat adiek Manies and ur darling ❤️ Selamat Pengantin Baru smoga kekal bahagia hingga ke akhir usia kalian berdua
    • AnonymousSelamat pengantin baru
    • MansyukTahniah aqil & pasangan!semoga kebahagiaan kalian kekal sehingga ke Jannah✨️✨️✨️maaf xdpt hdir kerana sedng merantau di negeri atas sbb blajar..semoga dimurahkan rezeki yg melimpah-ruah aqil✨️✨️
    • T*nT*nFinachii May Allah ease everything and bless u both for the new journey
    • TestTest
    • AnonymousTest
    • SafuanTahniah Aqil dan pasangan! Semoga dimudahkan segala urusan! Semoga boss bagi hadiah keta sport satuuu!
    • Fazrul AlbakriCongratulation Aqil dan Nawwar! Semoga dipermudahkan urusan majlis korang berdua. Semoga menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrohmah. Diberikan keturunan yang soleh dan solehah, diberikan limpahan rezeki yang berkat serta selalu berada di dalam lindungan juga kasih Allah swt.
    • SolehahrazCongrats shu! May Allah ease everything!
    • AqillahridzuanSelamat pengantin baru aqil & nawwar <3 Semoga Allah berkati hubungan kalian. Selamat bercinta hingga ke syurga korang ❤️
    • MarlizaMoga majlis diberkati,mempelai bahagia till jannah..
    • NAZIRUL MUBIN BIN NOORTahniah Shahrullllll
    • Abd majid Abd KadirSemoga diberkati kedua mempelai
    • harisSelamat pengantin baru Prof , semoga pernikahan kalian tersaji dengan ramuan cibta yang sempurna. semoga Prof dan pasangan kekal dalam keabadian kasih sayang . selamat menempuh bahtera cinta berasama. Pernikahan merupakan awal baru dalam kehidupan. awal dari sebuah kebersamaan dan kebahagian. selamat menempuah hidup baru bersama prof ❤️ last but not least, Happy weeding to a wonderful couple ! love from your student prof ❤️
    • anne pelajarmucongrats prof!!! semoga berkekalan hingga je Jannah Allah. comel betullll!!!
    • Nurhidayah SallehCongrats adik cantikk, sedih nya tak dapat dtg. Last min sgt dapat tahu, apa apa pun akak doakan semua berjalan lancar. Menjadi isteri yang taat & bahagia bersama suami tercinta hingga akhir hayat . Sedih laa pulak rasa, sebab akak kahwin dulu awak sanggup dtg
    • Aunty MaimunahSelamat pengantin baru in advance. Semoga majlis berjalan lancar. Semoga jodoh berkekalan hingga ke jannah. Dimurahkan rezeki, dikurniakan anak2 yg soleh & solehah
    • AFcongrats on ur wedding bro. Wishing you well as you embark on this next chapter of life. Cheers!
    • Loh cuteAlhamdulillah, I'm happy for you Lat. This is my sincere wish, semoga dipermudahkan urusan sebelum dan selepas kahwin. Semoga dikurniakan anak soleh dan solehah. Selamat bercinta sampai syurga Aminnnnnnnn ❤️❤️❤️
    • kak baya.tahniah Miza dan pasangan. semoga mahligai yang dibina kekal hingga ke Jannah.Aamiin Ya Mujib
    • HanumAlhamdulillah.. tahniah Mieza.. semoga segala nya berjalan lancar.. semoga beroleh rumah tangga yg mawaddah sakinah warramah.. Aminnn
    • JoanneSad that I cnt come to celebrate your big day Wish you all the happiness in the world! Rmb happy wife happy life
    • Mohd Mua'zam bin Mohd NawawiSemoga rumahtangga yg dibina sentiasa dlm lindungan rahmat Allah s.w.t, dikurniakan zuriat yg baik2, & kekal hinggal ke jannah
    • A&WSemoga urusan dipermudahkan & semoga hubungan Mizah & Shahied bahagia kekal hingga ke syurga
    • AzuraSelamat pengantin baru nisa..
    • AnonymousCongratulations haiqal n wife !!
    • nurul ain fahanatable sekalikan dgn guest nor hafiza
    • JennieSelamat pengantin baru chaa Semoga bahagia sampai ke syurga
    • Fizakehadiran 2 dewasa 4 kanak2
    • Adib satria teboTahniahhh helmi semoga berkekalan hingga ke jannah sanding jgn tk dtg pulak bawak bakal bini skli tggu fazlee plk
    • Fazlee tupaitahniahh helmiiii semoga berkekalan hingga ke jannah
    • Atiq & AnisSelamat Pengantin Baru semoga mahligai perkahwinan yg dibina akan tetap utuh hingga ke syurga-Nya walau badai yg melanda❤️. Aamiin
    • anonmatriye.. ehhh mattinru.. selamat pengantin baru buat adikku... semoga bahagia selalu...
    • MerCongrats Zhi Shan & Kent!! May you both have a blissful marriage ❤️ So happy for you both!
    • ShadowTahniah sahabat. :’)
    • AndakTahniah n selamat pengantin baru farah ! Moga bahagia bersama hingga ke syurga
    • Rosmanizatul AqmaSemoga perkahwinan dibina penuh barakah dan kekal hingga jannah
    • Soundarya Muniswaran“On your wedding day you promise to love and support each other at every curver of life. happy wedding day to you dear BESTIE
    • Dewi BukitSee u on your wedding adek , ❤️
    • Your bff zaloraSemoga berbahagia till Jannah & dipermudahkan segala urusan. Semoga bijak selepas kawin
    • Your Bestie LHDNMay the love ❤️ you share today grow stronger, as you grow old together.✨
    • Chu/mama farra/muhammadAlhamdulillah syukur.. semoga dipermudahkan segala urusan majlis yg diberkati ALLAH S.W.T ini..
    • AlanSelamat pengantin baru sahabat,, semoga berkat perkawinan buat mu bhagia hingga ke anak cucu
    • RenaDearest Lin, Big Congratulations to both of you and I'm truly happy for you. Best wishes on this wonderful journey, as you build your new lives together. May the years ahead be filled with lasting joy.
    • Mummy ArissaFinally! Semoga bahagia hingga ke jannah cudad, semoga sabar dlm menempuh alam perkahwinan❤️
    • Sharifah AlweyahSemoga apa yang dirancang berjalan lancar. Selamat melangkah ke alam perkahwinan. Didoakan supaya sentiasa mendapat keredaan Allah SWT dalam rumahtangga yang bakal dibena ❤️ Nurfarhanis&Fiqri diharapkan berkekalan hingga ke jannah Allah amin Happy for both of you ❣️
    • Nisa azmiTahniah Nadia!! Moga dipermudahkan urusan dunia dan akhirat
    • Beep&AzlanCongratulations for both of you! I hope your marriage last forever❤️
    • Muhammad Faris AimanSelamat pengantin baru Aqil dan Nawwar, semoga dipermudahkan urusan kedua dua mempelai dalam menempuh kehidupan bersama sebagai suami isteri
    • Nabil dan anisHappy for you abg am

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Leave a Reply

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    NamaWakil1


    NamaWakil2


    NamaWakil3


    NamaWakil4

    Leave a Reply

    Klik Sini Untuk Buka

    error: Sila scroll sampai bawah
    Close