Premium26

Ahad, 26 Disember 2021
21 Jamadilawal 1443 H

11.00 am - 4.00 pm

Embun Resort @ Putrajaya


PENGESAHAN KEHADIRAN

    Nama Penuh: *

    No. Tel: *

    Jumlah Kehadiran: *


    Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar


    Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar

    Kehadiran* :

    Doa untuk Pengantin

    Ya Allah Yang Maha Mencipta. Jadikanlah majlis ini majlis yang mendapat keberkatan dan keredhaanMu, kekalkan ikatan perkahwinan mereka sepanjang hayat, tetapkan kasih sayang antara mereka selagi tidak melebihi kasih padaMu

    Ya Allah satukan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Nabi Adam dan Hawa dan seperti Engkau satukan hati Nabi Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu.
    Aamin, Ya Rabbal A’lamin

    Ucapan
    View All
    • anonymousSweet little boy. Semoga membesar menjadi anak yg soleh. Amin
    • saikemaselamat pengantin baru kakak kema tumpang gembira untk akak semoga bahagia hingga anak cucu akak jagn lupa kema tau
    • AnonymousSemoga anaknda dan suami dikurniakan kasih sayang berpanjangan dan sentiasa berbahagian dalam rahmat Allah jua ….. with love from Mama Ayu Jamil
    • prednisone 20mg capsuleprednisone price australia
    • IwanSakinah mawadah warahmah.boss
    • Tasneem StailSelamat pengantin baru . Semoga bahagia hingga ke syurga
    • NusrahSelamat pengantin baru aliah & pasangan....semoga bahagia selalu dan dipermudahkan urusan semua...eeee dah kawennn....
    • Cikgu FuadSelamat Pengantin Baharu. Semoga bahagia kekal selama-lamanya
    • Cousymu YamingSelamat Pengantin Baharu cousyku yg cantik dan selalu menceriakan sayaaa, semoga bahagia selalu dan dapat hidup bersama sehingga ke akhir hayat bersama suami tercinta.
    • HedaSelamat pengantin baru. Moga dipermudahkan urusan
    • AnonymousCongrats my ex housemate! hehe Semoga dipermudahkan urusan ❤️
    • MOHD HARIS BIN MOHD ZAINITahniah aiman dan najihah semoga kekal hinggal hujung hayat
    • zestril genericbuy lisinopril without prescription
    • JET MitsubishiTill jannah.....
    • Karnival Cinta RasulTahniah diucapkan kepada pasangan mempelai pengantin kita pada hari ini.. Moga bahagia yang berkekalan hingga ke anak cucu.. Barakallahu lakuma wabaraka alaikuma wajamaa bainakuma fi khair
    • Kak QurraSemoga Allah mudahkan segalanyaaaa .
    • Dr EOAkhirnya …tahniah Nadia n pasangan moga bshgia hingga jannah
    • AteynAnonymous tu aten tau terlebih excited nk send wish smpai terlupa leave my name hahahaha okaylah bye si cantik
    • AnonymousBabe so sorry x dpat pi majlis you today. But im wishing you all the best in your marriage and selamat pengantin baru to both of you semoga ikatan yang dibina hingga ke akhir hayat
    • FATIHAH ZAIDINadia, i am so happy for you. tak sabar nak tengok nadia esok. Semoga Allah merahmati & mempermudahkan segala urusan & perjalanan majlis esok, InsyaAllah. Selamat menjalani fasa baru dlm kehidupan. Selamat berbahagia hingga ke syurga bersama suami & keluarga tercinta.
    • synthroid 75buy synthroid 112 mcg
    • Pak yopMoga majlis berjalan lancar dipermudahkan dan diberkati allah
    • RamadhanSelamat melayari bahtera perkahwinan. Semoga dikurniakan sakinah mawaddah dan rahmah.
    • Mohd Ghaffoor bin Mohd SulaimanTahniah. Semoga kekal dan bahagia bersama pasangan
    • Cg amin & amira & inara& insyirahSelamat Menjalani Bahtera Rumah tangga, pahit manis, gaduh2 perkara biasa ...yang penting saling memahami dan bertolak ansur
    • Amir Zakat Penang & Kafa Tasek Gelugorبَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِى خَيْرٍ Barakallahu laka wa baraka ‘alaika wa jama’a bainakuma fiil Khairin
    • AnonymousSelamat Pengantin Baru.... Semoga kekal ke anak cucu....
    • UzaiMoga kekal hingga ke Jannah Selamat Pengantin Baru.
    • Cinta❤️❤️❤️
    • Juliana SarkamTAHNIAH CIKGU & KELUARGA, BERTAMBAH LAGI AHLI BAHARU, SEMOGA PASANGAN MEMPELAI DILIMPAHI SAKINAH MAWARDAH WARAHMAH AAMIIN
    • MeonTahniah kami ucapkan dari Meon Sekeluarga. Moga perkahwinan dirahmati Allah SWT.
    • AnonymousCongratulations gee and wife!!
    • BABAALHAMDULILLAH DEBARAN KIAN TERASA
    • Ummi innaBaarakallahulakuma wabaraka alakuma wajamaa bainakuma fikhair khair buat anakanda Aina Dan pasangan. Moga dikurniakan Sakinah mawaddah warahmah dalam rumahtangga anakanda serta bahagia dgn zuriat Sholeh sholeha Hingga ke jannah.
    • EtyyTahniah Nadia dan pasangan. semoga masjid yg dibina dipenuhi kebahagian dan barokah yg berkekalan hingga ke syurga
    • FadilTahniah.. Selamat Pengantin Baru Semuga mahligai yg bakal dibina sentiasa dalam rahmat Allah swt
    • qaTahniahhh arepp & pasangan! Semoga dipermudahkan aaminn
    • Norazizah & KeluargaBarakallahu la kuma wabaraka ‘alaikuma
    • Syairah ZainuldinSelamat Pengantin Baru Liyaaa & husband ❤️ Semoga sentiasa bahagia!! May your marriage life fill with barakah, sakinah mawaddah warahmah.
    • AbahSelamat pengantin baru
    • Kunor PengiranTahniahSemoga Majlis berjalan lancar dan Selamat Pengantin Baru
    • Rata AganWish you a happy and joyous life togeth
    • AnonymousTAHNIAH. SEMOGA KEKAL HINGGA KE JANNAH
    • UUSemoga berbahagia dua mempelai hingga ke syurga. Semoga medan perkahwinan menjadi ladang pahala terbaik buat Nizam dan Tiqah, keduanya menjadi suami soleh dan isteri solehah! Dikurniakan zuriat yang baik, dikurniakan keberkatan dan rezeki buat seluruh keluarga!
    • Cek roseSelamat pengantin baru moga berbahagia ke akhir hayat...
    • Engku ZarihanSelamat menempuh Salam baru utk anakanda Azizah dan pasangan, semoga bahagia hingga ke syurga insya Allah Tahniah utk Dr Rosidah sekeluarga
    • SHARKIAH BINTI SHAARITahniah Azizah.moga majlis di berkati..Moga rumahtangga aman damai di berkati..penuh mawaddah ,rahmah ,berbahagia hingga ke Jannah.
    • Kak SalizaAlhamdulillah tahniah uols!!! Teramat happy dan bersyukur untuk Atiqah dan Nizam. Semoga perkahwinan yang dibina sentiasa dihiasi mawaddah warahmah, kekal berbahagia hingga ke jannah. Aamiin!
    • mie 30 September 2023 (Sabtu): 9.00PMBarakallah✨ congratulations kak asma moga mahligai yg dibina berkekalan ke anak cucu aamiin✨
    • Mohd Firrdaouzs Bin Abd SamadSelamat Pengantin Baru, Di doakan semoga sentiasa dalam Rahmat Allah.
    • ArisTahniah dapat menantu.
    • Amri & nadiaSelamat pengantin baru kepada akamal dan pasangan. Semoga berkekalan sehingga akhir hayat.
    • Ahmad Shahir MakhtarAlhamdulillah.. syukur dan tahniah menerima menantu. Semoga dipermudahkan segala urusan persediaan majlis walimatulurus anakanda tercinta. Semoga anakanda berbahagia bersama pasangan tercinta hingga ke jannah. آمين يارب العالمين
    • HAZFINAZ BINTI JAMILSemoga berbahagia sampai syurga.
    • Norhaidah Mohd YassinSelamat pengantin baru.. terima kasih telah mengundang kami
    • NainiDidoakan semoga kedua pengantin Atiqah ❤️ Nizam dilimpahi cinta sayang dan berbahagia hingga Jannah. Aamiin Ya Mujib
    • Nony NariKunci kebahagiaan dalam perkahwinan adalah sabar, sabar, sabar. Dan akan lebih bahagia bila Atiqah dan Nizam menerima each other sepenuhnya. Makteh doakan kunci ini sentiasa ada dalam perkahwinan awak berdua! Love both of you!
    • kellywoncongrats Wan & pasangan. semoga berbahagia hingga ke anak, cucu dan cicit.
    • Zarinah SalehanSelamat pengantin baru moga hingga ke jannah Tahniah Sir terima menantu moga bahgia dan dirahmati Allah taala
    • Lt Kol Shafiron & Puan RosmileySelamat pengantin baru. Semoga kekal ke akhir hayat…Aaaminn
    • AmniCongratulations Asma dan pasangan. Selamat menempuh kehidupan baru bersama yang tersayang.. moga kalian sentiasa dilimpahi rahmat, kebaikan, kasih sayang dan kebahagiaan. Aamiin YRA❤️
    • Atok and familySelamat pengantin baru Kak Ainaa ! Semoga berbahagia hingga ke jannah
    • Moon SalehBuat Nizam dan Tiqah. Dendiam je ek!!! Bila bercinta ni? Anyway, congratulations both of you. Tahniah di atas perkahwinan korang berdua. Semoga Allah memberkati ikatan suci ini dan menjadikan hidup korang penuh kegembiraan dan kebaikan. Jumpa nanti.
    • AtieTahniah buat pengantin baru, semoga kekal bahagia hingga ke syurga, Aamiin
    • Fadzli dan ZulizaTahniah kepada Abg Lan dan Isteri dapat menantu. Juga kepada Izzah dan pasangan, moga perkahwinan yg membahagiakan anda berdua hingga akhiran...
    • Neeza HasbanSelamat Pengantin baru buat adik-adiku Atiqah & Nizam. Semoga niat serta pernikahan ini menjadi ibadah buat kalian berdua. Didoakan juga semoga ianya juga membuka pintu ribuan keberkahan serta rahmat-Nya, rezeki yang halal dan keturunan yang soleh dan solehah. Aamiin3x yarrab …. ❤️ Love you both !!!! ❤️ #TillJannah #BerlariBersamaKeSyurga
    • Kak izamSelamat menjalani bahtera perkahwinan… kak izam wish you both the best. Love each other unconditionally ..♥️
    • Suriani DautTahniah Atiqah & Nizam. Semoga berbahagia till Jannah
    • Aslinda AARTahniah! Semoga kekal bahagia sehingga ke syurga
    • Nor Zazilah binti Abdul SamatWah. Tak sangka. Rupanya jodoh tu dah lama depan mata. Akak doakan nizam & atiqah kekal dan bahagia hingga ke syurga. Dikurniakan keluarga yang sakinah, mawaddah warahmah.
    • Kak MusTahniah tiqah & Nizam korang memang sweet.. Didoakan semoga kekal hingga syurga
    • Kak OyaSelamat pengantin baru you two! Semoga bahagia hingga ke jannah..
    • Kak LynnTahniah Tiqa & Nizam. Moga Allah kurniakan kemudahan dan kelancaran buat majlis berbahagia korang . "Barakallahu lakuma wa baraka a'laikuma wa jama'a bainakuma fii khoiiir." (Semoga Allah memberikan keberkahan kepadamu serta keberkahan atasmu dan semoga Allah mengumpulkan kalian berdua dalam kebaikan.) Xoxo, Kak Lynn❤️
    • Wan Mardiana & FamiliBARAKALLAH Alhamdulillah. Tahniah Atiqah & Nizam. Selamat Pengantin Baru buat keduanya yang disayangi. Moga sehingga ke syurga. Ammennn ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Munirah binti AzmanSemoga Allah rahmati perkahwinan korang. Dan semoga kekal hingga ke jannah Allahumma aaminnn
    • Sofiaariyani Abdul ManafAlhamdulillah, sejak dari mula akak memang suka Tiqah & Nizam disatukan sebab nmpk sepadan sesuai sgt. Terkadang yang kita minta tak dapat tapi ALlah tahu yang terbaik untuk kita...semoga kalian dirahmati ALlah dan kekal bahagia hingga syurga...Aaminnn Ya Rabbal'alamin. Lots of Love to u both.
    • Fazli MazlanSemoga majlis berjalan lancar. Welcome to the club
    • Kak MazuraMasyaAllah tabaraqallah Tahniah Tiqah & Nizam Semoga cinta kekal hingga ke syurga Love u both!!!
    • us mie kbtahniah buat atiqah dan nizam...semoga bahagia di dunia dan di akhirat...dan dpt zuriat yg soleh dan solehah...
    • Rosnee binti RamliTahniah buat kedua mempelai.semoga kekal bahagia ke syurga
    • Aten 06Selamat Pengantin Baru jijah n pasangan! Semoga berbahagia hingga ke Syurga. Semoga Allah kurniakan sakinah, mawaddah wa rahmah utk keluarga jijah. Moga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah dan menjadi asbab utk kalian ke Syurga. Ameen!! Love you jijah! ❤️
    • KimDear kakak, congratulations on your wedding! Cant wait to see how beautiful you will be on your big day ❤️
    • Rozi KamisSelamat pengantin Baharu. Semoga sentiasa dalam redha Allah jua. Amin.
    • AnonymousSemoga kedua mempelai bahagia selamanya dengan rahmat yang Maha Esa.IsyaAllah.
    • AZLINDA BINTI ABD AZIZSemoga Allah memberi berkat kepadamu dan atasmu serta mengumpulkan kamu berdua dalam kebaikan. Aamiin.
    • AnonymousSelamat pengantin baru....moga bahagia till Jannah...
    • Jamaluddin bin JaklanSelamat Pengantin Baru buat Muhammad Ridhwan dan isteri ... Didoakan semoga kekal bahagia ssehingga ke syurga ..... dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah...
    • Aini SofiyyaMoga perkahwinan dikurniakan kebahagiaan dunia & akhirat. CONGRATS NADIAAA & PASANGAN!
    • AdlieSemoga segala urusan dipermudahkan serta majlis diberkati Allah SWT
    • Hamidun Mohamad Husinبارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير
    • AmnanTahniah akmal semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke jannah amin
    • MOHD SHAMSHIR BIN MOHD BUKHARISelamat pengantin baru
    • Kak Su THTahniah, moga menjadi keluarga sakinah, mawaddah dan warrahmah dunia akhirat.. aamiin
    • JannahSelamat Pengantin Baru Wan ! Semoga dikurniakan mawaddah dan sakeenah dalam rumahtangga..
    • Wan Nur Mizan Qistina Bt Megat Ezzat FahmyTahniah. Semoga perkahwinan kekal bahagia sehingga ke jannah. Ikhlas daripada, Rusniza, Mizan, Aisyah dan Fawwaz
    • kak ida ❤️syukur Alhamdulillah... Selamat Pengantin baru kakak wawan.. Semoga petkahwinan ini sentiasa diberkati dan dirahmati.. see u on 20 april..❤️ can wait for the day..hugxxxx
    • Ruzita Mohd AminSELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA PASANGAN MEMPELAI. SEMOGA BEEBAHAGIA SEHINGGA KE JANNAH. SEMOGA MAJLIS BERJALAN LANCAR DAN SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN. AMIN
    • Mohammed Selamat Madom Dan isteri, Fatimah Binti IdrisTahniah kpd Tuan dapat menantu
    • Zul FadhiTahniah izzah & asben..semoga kekal hingga ke jannah..dr kami Along n huda
    • AyuTahniah coach dapat menantu, semoga majlis berjalan dengan lancar.. Aamiin
    • MOHD TARMIZI BIN YUSOFTerima kasih sahabat dan tahniah
    • Ainun Tasnim ZSCongratulations beautiful Asma & pasangan! May your relationship blossom & blessed until Jannah. Thanks for the invitation but sayang I can’t make it. Hopefully afterwards ada masa boleh jumpa eheks.
    • kak Siti HaslindaTahniah Izzah & pasangan..semoga majlis berjalan lancar & diberkati Allah.. aamiin..
    • VloWishing u both the happpiness and joy on ur wedding! God bless and stay in love always! Very happy for u dear Fran♥️
    • Mohd Fauzi@BJTahniah Lan sekeluarga.
    • Yang teringat dimatamuBahagia Sampai syurga❤️ Ank 3 org, kalau boleh rumah Puchong. Ingat ku dalam doamu
    • DeeCongrats my degree bestie May Allah bless both of you. Wishing you an amazing life together full of happiness & joy.
    • AnonymousSemoga majlis berjalan lancar
    • RedzuanTahniah.. dapat Menantu Semoga dipermudahkan segala urusan kesihatan keRahmatan utk semua Semoga pengantin berbahagia dunia akhirat
    • Syed Mohd Ghazali WafaSelamat Pengantin Baharu Bahagia hingga ke Jannah
    • Mohd Yusof Hj OthmanSelamat Pengantin Baru. Semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah
    • AnonymousSelamat pengantin baru izzah and aiman. Semoga berbahagia hingga ke syurga
    • Aisyah NasirBaralakallah Izzah dan Aiman, semoga perkahwinan yang dibina kekal hingga ke jannah ❤️
    • AnonymousJijahkuuuu, Selamat pengantin baru dan semoga berkekalan hingga ke jannah. Cant wait to meet you on your big special day. Kpd Aiman, sila jaga Jijah kami sebaik-baiknya.
    • HSTiqah Wan! Alhamdulillah! Tahniah hehe BarakAllahu feek
    • NknrhkmhCongrats nad ❤️ Barakallahulakuma wabarakah a’laikuma wajama’a bainakuma filkhair semoga berkekalan ke syurga ❤️
    • Cg Wan AlinaTahniah Cikgu Aiman & pasangan ! Till Jannah Aminn ! ️
    • SyahirahSelamat pengantin baru kak tiqah…. Semoga dipermudahkan urusan seterusnya
    • NishaTahniah kak tiqah!!! Selamat pengantin baru. Selamat bercinta hingga ke syurga. Semoga dipermudahkan segala urusan dunia wal akhirah. Selamat pengantin baru kak tiqah!!
    • NadzirahkamalSelamat Pengantin Baru buat dua pasangan sejoli, Atiqah dan Nizam. Semoga ikatan suci yang terjalin ini diberkati dan membawa kebahagiaan dunia akhirat. Selamat bercinta hingga ke syurga <3
    • Nurul Afiqah ComelTahniah my friend Atiqah. Semoga berbahagia sehingga ke syurga. Aaamiinnn Selamat melayari alam rumahtangga bersama pasangan tercinta.
    • Kausar 1st GenTahniah Atiqah. Semoga dipermudahkan semua urusan untuk menjadi seorang isteri.
    • Mahizah ZainSelamat pengantin baru buat Atiqah & Nizam. Selamat menempuhi alam perkahwinan. Semoga yg baik2 untuk kalian berdua. Didoakan semoga ikatan ini akan terukir indah sehingga ke syurga abadi Aaminn
    • Iman Ahmad(HRD)Selamat Pengantin Baru semoga berkekalan hingga ke syurga.
    • Nuhaa sayanggSelamat menjalani ibadah terpanjang jijah dear bersama dengan pilihan hati ✨ semoga dipermudahkan semua urusan persiapan majlis, semasa dan kehidupan selepas berumahtangga welcome to the club sis
    • PUTERI SURAYASELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA KEKAL HINGGA KE JANNAH
    • Cikgu ShamsurenaTahniah Izzah..semoga majlis berjalan lancar penuh Barokah...Aamiin
    • IzyanJieja sayang... Alhamdulillah you found your man. Barakallah. May He ease everything ameen. Love you.
    • AnonymousBarakallah adikku. Kak pika doakan semoga rumahtanggamu diberkati Allah.
    • AzrulSelamat Pengantin Baru dan semoga majlis semua berjalan lancar. Amin
    • Muhamad Fairuz bin Abd RazakSelamat Pengantin Baru, Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.
    • AnonymousTahniah kedua dua sahabat RG.. smoga mahligai yg dibina berkekalan hingga ke akhirnyaa.. Till jannah both of youu.. Tahniahhh !!✨
    • AnonymousTahniah sahabat dunia akhiratku ♥️ semoga kekal hingga akhir hayat dengan pasangan ! Aiman Izzah syakirnordin
    • Kr. Arando ArthurSelamat pengantin baru...semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Kesabaran, bertimbang rasa dan beetolak ansur adalah kunci dlm mengharungi arus rumahtangga....
    • NAZIRUL HAKIMI BIN MUHAMADTahniahhh Tokey Mahabbah...Selamat Pengantin Baru Aiman Adib! Moga Allah memberkati ikatan perkahwinan ini dan menjadikan anda berdua sebagai pasangan yang berjaya di dunia dan akhirat." "Tahniah kepada pasangan pengantin baru ini! Semoga perkahwinan ini dipenuhi dengan kebahagiaan yang tidak terhingga dan barakah dari Allah
    • YeppoSelamat pengantin baru. May Allah bless your marriage till jannah. Hope for the best for the couple
    • Pak Unggal Ady & Mak Unggal YanaTahniah Aiman & Izzah. Semoga Allah sempurnakan kebahagiaan kamu berdua didunia dan akhirat. Aamiin.
    • Ayunni RasdiSelamat pengantin baharu. Moga berbahagia hingga ke Jannah bersama pasangan
    • SyafiqSelamat Pengantin Baru Akmal & Ainaa! Wishing you joy, love and happiness on your wedding day and as you begin your new life together.
    • Anonymousselamat pegantin baru
    • Anna GanaiWishing you both a lifetime of love and happiness. God bless your marriage Congratulations
    • Arash AbdullahSelamat Pengantin Baru, Semoga Murah Rezeki & Bahagia Kekal Ke Syurga Dan Sentiasa Dirahmati.
    • Kak Sya dan KhaiBarakallah Aiman dan Izzah. Semoga semua urusan dipermudah oleh Allah. So happy for both of you ❤️
    • Syed ZulTahniah Hj. bertambah ahli keluarga. Saya doakan dipermudahkan segala urusan dan sihat walafiat.. aminn..
    • MORNITA DERIHere's to a lifetime of love, adventures, and cherished memories! Wishing you both a happy and fulfilling marriage ahead. With warmest regards,
    • Kak long dyla comelSelamat pengantin baru afnan & asma . Semoga berbahagia dan bercinta hingga syurga Allah. Tapi sampai hati afnan curang dgn kak elin . Hahahahaha
    • Analytical and Research AgencyIt's very interesting! If you need help, look here: ARA Agency
    • HasanahCongratulations baby . Semoga dipermudahkan segala urusan . Love you ♡
    • Rachel n LeonCongratulations Gerald and wife! Wishing both of you a happy and blessed marriage. Have a blast on your wedding day!
    • IzzatTahniah kepada pengantin ,Afnan sepupu ku yg disanyangi dan kak asma yg dihormati ,menjelang beberapa minggu je lagi majlis , Jat doakan urusan semua dipermudahkan dan semoga bahagia dunia dan akhirat
    • Mohd Suhaimi SumarSemoga diberkati dunia akhirat. Amin Ya Rob
    • BeauWow, awesome weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging look easy. The entire glance of your site is magnificent, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
    • AnonymousSelamat pengantin baru
    • Pakcu Ad, Mak Cu Salma, AyyashBARAKALLAHU LAKA WA BARAKA ‘ALAIKA WA JAMA’A BAINAKUMA FIL KHAIR, "Selamat Pengantin Baru kepada Aiman dan Izzah, Semoga hidup korang penuh dengan cinta, kebahagiaan, dan kejayaan yang tidak terhingga."
    • Hamidah Bt JamhorSelamat Pengantin Baru. Semoga kedua pengantin kekal bahagia hingga ke jannah
    • SherrylWow, fantastic blog layout! How long have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The whole look of your website is fantastic, as neatly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • KaiWow, awesome weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The whole glance of your web site is magnificent, let alone the content material! You can see similar here e-commerce
    • FeliciaWow, superb blog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The overall glance of your website is fantastic, as smartly as the content! You can see similar here sklep online
    • Yaya (Sahira)Alhamdulillah ya Allah, selamat memulakan kehidupan yang baru. Yaya doakan agar Afnan dan Asma segera diberi keturunan yang soleh dan solehah. Semoga keluarga baru ini menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrahmah.
    • NabilaSelamat Pengantin Baru Aliah & Faiz ,AAAAA HAPPYNYAAA aliah dah kawin , semoga perkahwinan korang diberkati Allah dan jodoh berpanjangan hingga syurga ❤️ love you aliah !! <3
    • FatinSelamat pengantin baru buat abangku dan kakak iparku tersayang ❤️ Semoga berbahagia sehingga ke anak cucu.
    • Ain Athirah AzizBarakaAllahufikum Asma dan pasangan ☺️
    • AnonymousMabrook keluarga n pengantin. Semoga pasangan pengantin dikurniakan keluarga yg sakinah mawaddah wa rahmah. Aamiin.
    • Faiz & AliahHi KakYa dan pasangan. Barakallah Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang majlis. May Allah strengthen the knot that keeps Nadia & Afnan hearts together and blesses two hearts with faith and love for each other!
    • angahSelamat pengantin baru asyraf dan aina , semoga kekal bahagia till jannah ...
    • JaunitaGreat weblog right here! Additionally your web site sso much upp fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate lihk on your host? I want mmy site loaded up as quickly as yours lol Allso visit my website: http://forum-Digitalna.Nb.rs/viewtopic.php?f=22&t=171946
    • SaripahSemuga diberkati Allah
    • HudsonWow, superb weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging look easy. The entire look of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
    • Kakakmu nadiaSelamat pengantin baru esah… jadila isteri yg solehah… belajar masak siap.. masak la utk suami anda… hidup suami isteri penuh dengan cabaran..
    • NormahSelamat melayari bahtera perkahwinan Ainaa dan Akmal. Semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga.
    • ijattahniahh brother luqman semoga dipermudahkan urusan dan semoga kekal jannah
    • Norlia IsmailSemoga perkahwinan ini dirahmati Allah & berkekalan hingga ke Jannatul Firdaus. Aamiin Ya Robb.
    • LIZA YAAKOMoga majlis berjalan lancar & selamat pengantin baru kepada ke2 mempelai
    • Spiker 04Bismillah and Assalamualaikum untk akak adik sayangi . Congratulation on your big day akak adik rasa happy gila dpt tahu yg akak adik ni dh kahwin. Thank you selalu support adik in everything, selalu bg nasihat and selalu ada untk adik when adik prlukan akak . Dh kahwin jgn lupa adik okay . U will always be my lovely sister Untuk abe afnan, jaga akak saya elok" okay!! Lastly, semoga berbahagia selalu bersama suami tercinta, menjadi isteri yg solehah buat suami, semoga masjid yg dibina ini dirahmati diredhai Allah SWT & berbahagia dunia akhirat. Tak lupa semoga dipermudahkan urusan pd masa akan datang. Adik will always doakan yg terbaik untk both of you . Enjoy ur day akak and abe afnan
    • ClaudioCan you tell uus more about this? I'd like to find out more details. Also visit myy web site; htcclub.Pl
    • CristinaWow, fantastic blog format! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is great, as neatly as the content! You can see similar here e-commerce
    • KattieHey veey interesting blog! My website: ds-dealer.ru
    • Rosline ranti ak sapcongratulation for your big day!
    • Gisselle & RobertCongratulations Cuzzie on your marriage. Wishing you joy, love and happiness on your wedding day and as you begin your new life together. May it be fulfilling and everlasting
    • CortneyWow, amazing blog format! How long have you been running a blog for? you make blogging glance easy. The entire look of your site is fantastic, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • AmieIt's perfect time to make a feww plans for the future and it's time to be happy. I haqve learn this post and if I could I wiwh to sugges youu few fascinating things or advice. Maybe yoou could write next articles regarding this article. I desire to learn even more thhings approximately it! my webpage ... p1494600
    • zainorashid bin zainudinsemoga di mudah kan segala2nye ..
    • RoslanTahniah dan selanat pengantin baru
    • AsyraafRasa kelakar dengar ainaa nak kahwin tapi congrats both of you guys! Moga semua di permudahkan! Habis wedding boleh party!!
    • AngleaI leave a leave a response whnever I like a post on a blog or if I have something to valuable to contribute to the conversation. Usually it's caused by the fire communicated in the article I browsed. And on this article Undangan Walimatulurus Amir ♥ Ayu | 18.03.23 - POVE.my - EKAD (ECARD) Digital Premium. Iwas actually excited enough to post a thought 🙂 I actually do have somee questions for you if it's okay. Could it be only me or do some of the remarks appear lke they are coming from brain dead visitors? 😛 And, if you are posting at additional sites, I'dlike to follow everything new you hqve to post. Could you lisat all oof alll your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed? my web-site; http://Youhotel.ru/forum/viewtopic.php?f=4&t=6250
    • AnonymousBila dah kawin nanti dh duduk sekali baru tau perangai masing2, ingat komunikasi paling penting dlm satu perhubungan.
    • Masila Abd WahabTahniah anakanda yg dikasihi Ainaa dan suami. Moga berkekalan bahgia hingga ke jannah. Aamiin Ya Robb
    • Azizah Ariffin & Mohd KhafairilTahniah Ainaa & Akmal. Semoga kehidupan perkahwinan anda penuh dengan kasih sayang, kebahagiaan, dan keberkatan.
    • GeoffreyWow, incredible weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The overall look of your website is great, let alone the content! You can see similar here sklep
    • TahliaWow, incredible blog layout! How long have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The overall look of your web site is fantastic, as neatly as the content! You can see similar here e-commerce
    • ChuWow, amazing blog layout! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your website is great, let alone the content! You can see similar here e-commerce
    • InesWow, marvelous blog layout! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The whole look of your web site is magnificent, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • KendallWow, amazing weblog layout! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The full glance of your site is excellent, let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • BookerWow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
    • MarciaWow, awesome weblog structure! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, let alone the content material! You can see similar here e-commerce
    • HarleyWow, amazing blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The entire look of your website is excellent, as smartly as the content material! You can see similar here sklep online
    • EdwardWow, marvelous blog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as smartly as the content material! You can see similar here ecommerce
    • MariettaWow, wonderful weblog layout! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The entire look of your web site is excellent, as well as the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • ArcherWow, awesome weblog layout! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The total glance of your website is magnificent, as smartly as the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • DougWow, fantastic blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The whole look of your web site is magnificent, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • HesterWow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site is fantastic, as well as the content! You can see similar here ecommerce
    • IvyWow, amazing weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The entire glance of your website is wonderful, as smartly as the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • WillWow, wonderful blog layout! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The entire look of your site is wonderful, let alone the content! You can see similar here sklep online
    • IsidraWow, fantastic weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The entire look of your web site is great, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
    • AngelinaWow, fantastic weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The full glance of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar here sklep online
    • BrianWow, amazing weblog structure! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The entire look of your website is great, let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • GitaWow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The whole glance of your site is wonderful, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • JorgeWow, wonderful blog structure! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • DottyWow, incredible weblog structure! How long have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The whole look of your site is magnificent, as neatly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • AbrahamWow, marvelous blog structure! How long have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The overall look of your web site is wonderful, as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • Your lovely bestie, Izzah MuslimCongrats bestie on your marriage. May Allah grant you both wisdom, blessing and happiness. See you soon
    • LeonardoWow, awesome blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • JewellWow, wonderful weblog format! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The full look of your website is fantastic, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
    • HerbertWow, superb weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your web site is excellent, let alone the content material! You can see similar here ecommerce
    • LavernWow, fantastic weblog layout! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall glance of your web site is magnificent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
    • MikeWow, fantastic weblog structure! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The overall look of your website is fantastic, as neatly as the content! You can see similar here dobry sklep
    • JameWow, superb blog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The overall look of your website is magnificent, as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • RamonitaWow, fantastic blog format! How long have you been blogging for? you make running a blog look easy. The total glance of your website is fantastic, let alone the content! You can see similar here sklep online
    • LillianaWow, fantastic weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The whole glance of your web site is fantastic, let alone the content material! You can see similar here e-commerce
    • LovieWow, fantastic blog format! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The whole look of your web site is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
    • AraWow, superb blog format! How long have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire look of your website is wonderful, as smartly as the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • BradleyWow, incredible weblog structure! How long have you ever been blogging for? you make blogging look easy. The entire glance of your website is wonderful, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • Mohd Ramzan & familySelamat Prngantin Baru Semoga Sampai Kejanah
    • ChloeWow, wonderful blog layout! How lengthy have you been blogging for? you make blogging glance easy. The whole glance of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
    • CoreyWow, awesome blog format! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The whole look of your web site is great, as well as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • JulienneWow, superb weblog layout! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The whole look of your web site is magnificent, as well as the content! You can see similar here sklep online
    • FredricWow, marvelous weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The full look of your web site is fantastic, as smartly as the content! You can see similar here ecommerce
    • SusanWow, superb blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The total look of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here e-commerce
    • LavondaWow, awesome weblog layout! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog look easy. The full glance of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar here ecommerce
    • TheronWow, wonderful weblog format! How lengthy have you been blogging for? you make blogging look easy. The entire glance of your site is wonderful, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • DerekWow, fantastic weblog format! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The full glance of your site is great, as smartly as the content! You can see similar here sklep online
    • NeilWow, awesome weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog look easy. The entire look of your site is fantastic, as smartly as the content material! You can see similar here dobry sklep
    • MarinaWow, wonderful weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you make blogging look easy. The entire glance of your site is fantastic, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
    • IsraelWow, amazing blog format! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The total look of your web site is excellent, as neatly as the content! You can see similar here dobry sklep
    • JadaWow, marvelous blog structure! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The full look of your site is magnificent, as smartly as the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • LeticiaWow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The overall glance of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • MckenzieWow, fantastic blog layout! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The full glance of your web site is excellent, as smartly as the content! You can see similar here ecommerce
    • ShellaWow, wonderful weblog format! How long have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The overall glance of your website is excellent, as neatly as the content material! You can see similar here sklep internetowy
    • HortenseWow, superb weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The overall glance of your web site is great, let alone the content! You can see similar here sklep online
    • DarciWow, awesome blog format! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The entire glance of your website is fantastic, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
    • MerleWow, awesome weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The overall glance of your website is magnificent, as neatly as the content material! You can see similar here dobry sklep
    • ReaganWow, awesome weblog layout! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The total look of your website is fantastic, as neatly as the content material! You can see similar here sklep online
    • CeliaWow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The full look of your site is magnificent, as smartly as the content material! You can see similar here dobry sklep
    • SebastianWow, incredible weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The full glance of your website is wonderful, as smartly as the content material! You can see similar here sklep online
    • LaurieWow, wonderful weblog structure! How long have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The entire glance of your website is wonderful, as neatly as the content! You can see similar here sklep
    • IzettaWow, superb blog format! How long have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The whole glance of your site is magnificent, as well as the content material! You can see similar here sklep
    • ColemanWow, fantastic weblog format! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The full look of your web site is magnificent, let alone the content material! You can see similar here sklep
    • JonnieWow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The entire glance of your web site is fantastic, as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • FrederickaWow, incredible weblog layout! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The entire look of your site is great, let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • LeanneWow, amazing blog format! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog look easy. The full look of your site is excellent, let alone the content material! You can see similar here sklep
    • ArdisWow, superb weblog layout! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The entire glance of your website is fantastic, as well as the content material! You can see similar here najlepszy sklep
    • MaricelaWow, marvelous weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The overall look of your site is great, as well as the content! You can see similar here najlepszy sklep
    • AlohelisHave a blessed marriage...May God bless your new journey of life.
    • Nurhana JasniTahniah Nadia sygg. Im genuinely happy for you. Semoga perkahwinan yang dibina sentiasa diredhai Allah, bahagia dunia dan akhirat. Love you, Nadia
    • Kasturi SelvamCongratulations Nadia. Wishing you years of happiness and a happy married life.
    • SharifahTahniah buat kedua mempelai. Semoga berbahagia hingga ke syurga
    • Your roommate safirahSelamat menjadi isteri org ainaa.. Semoga Allah permudahkan segala urusan dan memberi rahmat ke alam perkahwinan ainaa & abg jambang sentiasa.. Nnt dah ada anak bagi la nama anak tu dgn nama aku.. Hahahhaha... Mana tahu nnt bijak mcm aku..
    • Hakim & dayahSelamat pengantin baru asyraf & aina.. smga kekal till jannah..
    • AntjeSince the admin of this site is working, no hesitation very rapidly it will be famous, due to its quality contents. My site: http://cheapbooks.cc/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13137
    • FitriSelamat pengantin baru…semoga kekal bahagia hingga ke jannah…serta dipermudahkan segala urusan…ameen
    • Datuk Muhd Shaman BakarSemoga majlis berjalan lancar, sempurna dengan penuh barokah dan dirahmati Ilahi...Aamiin YRA
    • Siti heza,Selamat pengantin baru,terima kasih atas jemputan
    • Farida Shamlan dan Hj.TaibSemoga jodoh hingga ke Jannah dan d kurniakn anak² yg soleh dan solehah
    • ShereneCongrats & Blessed Marriage to both of you. New journey and treasure each other with love and understanding.❤️
    • Adila AsmadiCongratulations to Afnan and your beautiful bride Asma Nadia. The moment you first found your soulmate, the way that happiness radiated from you, I know that you'll be the happiest man ever to be united with your lovely partner. So happy to witness my good friend found someone very special to him and finally getting married. May Allah fill your marriage with happiness and joy, triumphs and challenges that you'll face together, and a love that grows deeper with each passing year, inshaallah.
    • Cg WanQAlhamdulillah barakallahulakum.. moga Allah pelihara kalian dan payungi kalian dgn rahmat dan kasih syg Nya.. amiin tahniah luqman dan pasangan
    • Baharuddin Md YassinTahniah Hj Rosnan & isteri dpt menantu. Kpd kedua mempelai Slmt Pengantin Baru smuga kekal bahagia hingga ke jannah.
    • BuddyDah 2024 . Esok dah nak masuk bulan ramdhan. Selamat berpuasa. Moga hadapi ujian rumahtangga dengan sabar dan kekal hubungan hingga ke hujung nyawa. Hampir 5 tahun dah ek? Till Jannah Dear.
    • ZarulTahniah Akmal & Ainaa! Semoga may ur love persis bunga di taman-taman syurga
    • Amran & ZainunSelamat Pengantin Baru Aina & Akmal. Moga kekal bahagia hingga ke syurga firdaus. Aamiin
    • Ian William Azim AllanSemoga bahagia hingga ke-akhir hayat. Aaminn
    • AnonymousSelamat pengantin baru. Semoga berkekalan ke anak cucu cicit
    • AyeeSemoga dipermudahkan segala urusan Aina dan pasangan. Semoga masjid yang akan dibina kekal hingga ke jannah
    • Auntie arinahSemoga aina dan suami bahagia hingga ke syurga dan sabar menempuhi alam rumah tangga. Semoga diberkati majlis aina
    • Nelson NariaMay God bless you both with long and happy married life.
    • DharrrishineWish you the best married life my babe ❤️ Love you babe
    • shhahisemoga hubungan berkekalan hingga ke jannah.. serta hubungan keluarga dan suami isteri di lindugi dlm rahmatnyaa.. ilysm
    • AmeliaCongrats Ainaa & Akmal! Alhamdullillah Barakallah fikum! Finally, the long-awaited day has arrived
    • Cikgu SharuniSemoga bahagia till Jannah
    • Muhammad Syawal Bin Che Matبارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير بارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير
    • Dyna yusof & EzzakCongratulations my baby Ayunie dan akim .. Semoga bahagia ke anak cucu ❤️
    • Razali HussainDapat piala sang juara, Naik ke mimbar orang bertiga, Dititipkan segala doa, Moga sakinah dalam berkeluarga. Selamat Pengantin Baru buat Afif & Maz
    • EmyliaCongrats yunie & pasangan semoga perkahwinan yang dibina kekal hingga ke jannah aminn ♥️♥️
    • Kak AifaTahniah Ayuni dan pasangan.
    • qstienaselamat pengantin baru love! semoga kekal hingga ke syurga. praying for the best on your wedding day ❤️
    • NORIE SEBERICONGRATSS MY LOVE… ❤️❤️
    • SIHARINASemoga rumahtangga yg dibina bahagia Dan berkekalan sehingga ke syurga. Selamat pengantin baru buat Izzat Dan Durrah.
    • SyimaYuniiiii .... Tahniah , semoga bahagia till jannah ❤️
    • Ustazah Hidayah Abdul MajidSemoga dikurniakan mawaddah dan sakinah serta berbahagia hingga ke syurga.
    • umie tuyutTAHNIAH YUNI ❤️
    • Kak DijeBarakahAllah.. semoga perkahwinan ini diberkati dan dirahmati Allah..
    • AzizulTahniah Yunie. Semoga sentiasa dirahmati Allah. Bahagia hingga ke Syurga
    • Mirul&FarahTahniah yunie…! Semoga rumahtangga yg dibina membawa warahmah mawaddah dan sakinah..berkekalan hingga ke anak cucu.
    • FadzirSemoga bahagia
    • Kak sue AZIZSelamat pengantin baru ustaz izzat dan isteri. Semoga berbahagia ke anak cucu till jannah. Aminnnn
    • RuranCongratulations on your marriage. Wishing you joy, love and happiness on your wedding day and as you begin your new life together. May it be fulfilling and everlasting.
    • Abdul WahabSELAMAT PENGANTIN BARU
    • Zahin KamilaCongratulations to Hadi dan Munira. Tidak disangka kalian berjodohan. Beautiful couple! Semoga kekal hingga ke akhir hayat insyaallah.
    • AnonymousSelamat pengantin baru moga dikurniakan rumahtangga yg sakinah, mawwaddah warahmah... Aamiinn
    • NurfatihalatifAssalamualaikum wbt, Hi! Ive Been following you for the Long time, seen you since both of us in highschool, bezanya kita kenal thru insta, without seeing eye to eye with each other. I do really happy with your plans of life. Cantik Allah susun perjalanan awak arissa, yang suka sangat buat kerja volunteer, yang suka tolong oraang without having any expectations that people should give something to you in return. Arissa is such a nice person, and yet very down to earth. Alhamdulillah you have found your loved ones, and I pray you stay happily in love with your love sampai ke Syurga. Semoga dipermudahkan segala urusan awaak, semoga diperluskan lagi rezeki awak seluas langit seluas bumi, yang tidak hentinya rezeki datang ke awak. Selamat pengantin Baharu
    • Ini Bro ajak lahSemuga Bro dan wife berbahgia hingge ke jannah
    • YatiSelamat Pengantin Baru.Semoga berbahagia hingga ke jannah
    • Kak anaSelamat pengantin baru semoga kekal selamanya.bahagian disamping suami tercinta.terima kasih atas jemputan.semoga Allah merahmati majlis
    • yasmeencongratulations hadi!! thank you for your thoughts of inviting me. i pray the best for your new exciting life may Allah shower your family with barakah and eternal happiness insyaAllah!
    • Erick TitusBuna ziua. Quantum Bits va poate ajuta sa va cresteti substantial veniturile prin urmatoarele metode: - Va ajutam sa vindeti produse si servicii automatizat in toate cele 27 de tari membre UE. - Va putem ajuta cu diverse solutii de marketing, pentru a atrage mai multi clienti. - Va putem ajuta sa triplati numarul de clienti, prin convertirea eficienta a traficului pe care il aveti deja - Construim ieftin pentru dumneavoastra, softuri de automatizare care sa va ajute sa cresteti productivitatea si de cateva mii de ori. Toate acestea, dar si altele, doar pe https://qbits.ro
    • Cikgu FauziSelamat Pengantin Baru,,, semoga kekal hingga ke jannah
    • Kucing - MeowTo my beloved nakama Peney, Selamat pengantin baru dan semoga berkekalan sehingga ke anak cucu. Semoga mendapat keberkatan dalam perkhawinan ini. Ingatlah lautan luas tidak selalunya tenang, ada masa ia akan bergelora, maka ianya boleh diibaratkan seperti sebuah ikatan perkhawinan yang mana ada kalanya ujian akan mendatang. Maka, layarilah bahtera perkhawinan ini dengan penuh kesabaran dan keikhlasan agar sentiasa mendapat keredhaan Allah SWT. ~Bila dua hati dah terjalin Selamatlah pengantin kami doakan Moga redha Allah bersinar selalu Tanda bermula bahtera hidup~ Yang benar, Meow
    • Kak HannaTahniah yunie..Semoga mendapat kebahagian sebenar hingga ke Jannah
    • ErinCongrats b ❤️ semoga bahagia selalu & kekal ke Jannah ❤️
    • AmioqMoga dimudahkanNya dan dimeriahkn majlis kedua pasangan. In sya Allah diberkatiNya hingga ke jannah.. ameeen
    • aizril la priteselamat hari raya ⛑️
    • Anonymouscongratulations sal ,semoga sihat selalu dn dimurahkan rezeki, semoga bahagia ke anak cucu
    • Putera AkbarCongratulations aunty arissa and uncle faisal ‍♀️ semoga semuanya dipermudahkan
    • Budak pttMantap luqman dak afra pttt !!! Hidup thailand
    • Noorsaidatul Nadia bt abdul hamidSelamat pengantin baru. Semoga berbahagia hingga jannah. Tahniah puan Azlin Dan sekeluarga.
    • zizieHappy wedding day semoga kekal hingga ke jannah
    • Tengku ShakirahMoga berbahagia selalu bersama suami tercinta
    • Hani , Hatta & Hamzah ‍‍Selamat pengantin baru buat sahabat saya, Asma & Afnan! Semoga masjid yang dibina dalam sakinah mawadah wa rahmah! Take care and sayang each other sampai akhir hayat tauuuu
    • AnonymousSemoga berbahagia hingga ke syurga ....Aminnn
    • Shameel & FifySelamat Pengantin Baru Arissa & Faisal! Semoga perkahwinan kamu hingga ke akhir hayat. Aminnn
    • kak hawa comeltahniah along & pasangan Semoga mahligai dibina ke akhir hayat Inshaallah
    • RieeSemoga kekal hingga Jannah ! Hopefully both of you happy on your special day
    • DorthyThis post gives clear idea in favor of the new people of blogging, that reallly how to do running a blog. Here iis my blog post -
    • AnonymousTahniah chiknees smoga berkekalan hingga kesyurga.. selamat bercinta chiknees sayang
    • AzmiSELAMAT PENGANTIN BARU MOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT
    • Ellyanie loveCongratulations my girl!!! Aaa nak kawin dah. Takda benda lain selain tengok sahabat bahagia . Semoga segala urusan dipermudahkan . Till jannah Aminnn
    • FerraMashaAllah still can't believe that my girl will be so happy after all the heartbreak she went through. may Allah Swt bless your marriage. loveyou!
    • Nur SyafirahCONGRATULATIONS BABE!!!
    • ImanTahniah dik semoga kekal ke jannah n kuat hadapi cabaran hidup di dunia
    • Oning sayangTo my love, congratulations buat kimbo jaga baik2 bestie sayang jangan macam2 ok till jannah guys. SesungguhNya aturan Allah itu lebih indah
    • Handsomest & BeautifulestSemoga awesome macam kami
    • Muhammad Ameer Aiman Bin Mohd ZulkifliAfnan my brother from another mother, Congratulations on your wedding my guy, may Allah SWT bless your entire household with His forgiveness, peace and happiness. Somehow I always knew you were the first one to get hitched. You were always the romantic one in our circle and I'm more than certain that your wife and yourself struck gold when you both decided to spend the rest of your lives together. We're all happy and proud of you Ne. And we can't wait to attend the reception this April Insha Allah.
    • Poksu isAlhamdulillah Selamat pengantin baru ❤️
    • ZamBarakallahulaka
    • Untie SyifaTahniah buat pengantin dan keluarga semoga kekal bahagia till jannah.
    • Kairul HakimiWishing you and your future husband have a truly wonderful life together. Enjoy each and every moment. Your wedding day may come and go, but both of your love will always grow. Love till Jannah. Aamiin
    • DiyanaSelamat Pengantin Baru.. Semoga bahagia hingga ke Jannah
    • AnonymousSemoga berkekalan dan bahagia hingga ke Jannah Hadapilah perkongsian hidup ini dengan persefahaman dan toleransi satu sama lain.
    • Abdul HakimSelamat pengantin baru Hadi dan Mun. Tahniahhhhh! aku doakan hubungan hampa dua berkekalan sehingga ke syurga.
    • HanaSomeone once wrote : You don't marry the person you can live with—you marry the person you can't live without." Alhamdullilah You had found each other ..
    • Aisyah & ShazmirTahniah Ain & Shafiq. Selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke Jannah.
    • AnonymousCongrats you two lovebirds! Wishing you both a lifetime of love & happiness together.
    • Md Nazri Bin AhmadSelamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga jannah.
    • Haziq AimanSelamat Pengantin Baru untuk Hadi & Mun! Moga perkahwinan kalian berkekalan dari pelamin ke anak cucu hingga ke Jannah In Sya Allah. Barakallahu Fik
    • Aina comel KausarSelamat Pengantin Baru, kak Tiqa & Nizam! ❤️ Semoga berbahagia selalu hingga ke hujung nyawa. Jangan kerap sangat gaduh. Gaduh² manjahh takpa. Lepasni kak Tiqa dah ada kampung jauh. Balik raya dah boleh nyanyi lagu Balik Kampung by Sudirman. Gittew. Dah boleh bercerita kat orang “saya dah berlaki okay”. Dah takda panggilan cik Atiqah dalam poster Kausar lepasni. Jadi puan Atiqah. Hehe. Lagi apa? Dah takda title “single” lagi lepasni. Dah boleh tunjuk jari ada cincin tanda berpunya. Haha okay tu je. Finally, AtiqahNizam tie the knot! ️ Love, Ainadyraa
    • Nazrin Asyraf ~ Mat YenKepada sahabatku Afnan, congrats jumpa pasangan sejati. Semoga bahagia hingga ke jannah amiinn. Aku doakan mu bahagia selalu bersama pasangan. Happy for you my friend. Org pertama dalam bilik A1073 yg kawin hahaha
    • AsinCongrats to both of you..may marriage full of blessing..amen
    • Zainal and FamilySelamat pengatin baru
    • FarisKepada sahabatku afnan rozani, Tahniah dan semoga dipermudah kan segala urusan. Selamat menjalani tugas suami dengan baik dan moga bahagia hingga akhir hayat.
    • AnonymousCongratulations to you lovebirds! May God bless your new journey together ❤️
    • Siti Rohasedah Bt JanudinSelamat pengantin baru Adilah dan Pasangan
    • HJ AlanSelamat pengantin baru
    • Aliff & Zana Lotus chengSelamat pengantin baru shbt ku..semoga Allah sentiasa meluaskan rezki,bhgia hgga ke syurga
    • fakhrullah hakimTahniah macha dan pasangan! selamat pangantin baru. Semoga banyak lagi benda baik baik lepasni untuk korang berdua. Aamin.
    • Aqid ImanTahniah Cha, semoga berkekalan hingga anak cucu
    • Ahmad Bin AbdullahDear Cha, Tahniah Nur
    • IrwanSelamat Pengantin Baru! semoga dipermudahkan segala urusan. Dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat
    • nazri.ngadininMabruk pengantin. Tahniah Puan Azlin sekeluarga. Moga Allah permudahkan segala urusan dunia akhirat..amiin
    • Nor LizaSelamat Pengantin Baru Semoga Berbahagia hingga Jannah
    • Dato Muhammad HaniffMay your marriage be filled with endless love, laughter, and beautiful memories. Wishing you a lifetime of happiness together! Amiin
    • Abdulkarim Almakki,imam Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah,Shah Alam.بارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير. Tahniah....semoga di kurniakan zuriat yang soleh solehah,bahagia sehingga ke syurga.
    • Zulfadli Mohd Saad (ZMS)Selamat Pengantin Baru. Moga kekal hingga ke syurga.
    • AishahSemoga berbahagia hingga ke Janna amiinn
    • Laksda Mohamad Azuwan bin HarunSelamat Pengantin Baru. Uncle n Antie doakan semoga kalian kekal bahagia hingga ke Jannah. Aamiin
    • FinazSemoga Allah memberkati pernikahan ini dan berkekalan sehingga ke Jannah
    • Imarul SyafieqahSelamat pengantin baru, kak jiha! semoga bercinta sampai syurga❤️
    • Roy aka RozoSelamat Membina Bahtera Kasih. Semoga masjid yg dibina berkekalan dan dirahmati Allah hingga ke syurgaNya sahabatku Afnan.
    • NasuhaSory not available to attend your wedding but I wish you a very Happy Married Life and may Allah bless both of you till Jannah. Aaminn.
    • Abdul Halim Abdul Majid Selamat Pengantin Baru. Baarakallahu fiikum. #tilljannah
    • Pak ngah n familiSelamat Pengantin baru kak Jiha dan Aiman
    • AnonymousSelamat Pengantin Baru dan semoga kekal ke anak cucu
    • Khayla (Kristle)Semoga dipermudahkan urusan seterusnya sebegai suami & isteri di alam perkahwinan. Moga ini akan menjadi memori terindah untuk kamu berdua & semoga bahagia sehingga anak dan cucu!! Love you sis!! ♥️♥️♥️
    • AnonymousSemoga bahagia hingga kejannah aamiin
    • Aunty Linda ZulkifliSemoga Allah memberkahimu dlm Perkahwinanmu dan mengumpul kalian berdua di dalam kebaikan.
    • HaizumCongratulations..Selamat Pengantin Baru...Semoga majlis berjalan dengan lancar dan diberkati Allah SWT..aamiin yra
    • KakUmieAyuᑲᥲrᥲkᥲᥣᥣᥲһᥙᥣᥲkᥙmᥲ..... mᥲһᥣіgᥲі ᥱrᑲіᥒᥲ ძᥱᥒgᥲᥒ іkᥲᥲᥒ sᥙᥴі sᥱrᥲ іkһᥣᥲs,,, ᑲᥲrᥲkᥲһ hendakNya. kᥱkᥲᥣ kᥱ Jannah Firdausi.. Aamiinn Ya Mujib
    • Mohd Nasriq Aizat Bin Muhamad2 org
    • Shahril 1901Selamat pengantin baru Din & Fara
    • Taufiq & SyazaAsalamualaikum sahabatku Macha! Selamat pengantin baru kepada macha and pasangan‍♀️. Semoga setiap saat bersama-sama membawa kegembiraan dan keindahan yang abadi! Tahniah kami ucapkan❤️
    • AINUL MFIBarakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair, aamiin yaa rabb. Moga terus bahagia sampai syurga dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah
    • Syed GhaziSelamat Pengantin Baru
    • NielCongratulations sis. Prada u! Im literally crying over here
    • Sabrina RosdiHappy Wedding Day Jiha!!! semoga dipermudahkan urusan selepas berkahwin & semoga berbahagia ke anak cucu
    • MayaCongratulations Arissa & Faisal! May your marriage be filled with lots of love and happiness. Can’t wait to see you both on your special day
    • Janice JeoferyCongratulations to you missku so happy for you both. God bless your marriage and everlasting life ❤️
    • Kak FyzaTahniah Kak Norizah & keluarga. Selamat pengantin baru Dila. Semoga berbahagia sehingga ke syurga. Aamiin. In syaa-Allah.
    • Armanda Soo and familyWe wish you both grow old together... Never ever fail to communicate deep conversation. Never neglecting each other.. Be together whenever each of u need PARTNER. that's what the beginning of our new chapter..always Pray to God whenever u need HIM. Ask from Him and he wil fulfil it for both of u
    • Nani Binti BaharudinSelamat Terima menantu kepada Ustaz Azadan dan Isteri. Kepada pengantin baru, Semoga berbahagia hingga ke Jannah
    • dyahhisymdinSemoga dipermudahkn segala urusan ain&pasangan . selamat pengantin baru, semoga berbahagia ke anak cucu❤️
    • adliSelamat pengantin baru man. sorry tak dapat join. semoga berkekalan ke akhir hayat.
    • ChiVery shortly thius web page will be famous amid all blog viewers, due to it's good posts Feel free to surf to my web blog - http://147.91.246.89/viewtopic.php?f=26&t=95012
    • AMIRANI BINTI YAHYASelamat Pengantin Baru. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Aamiin.
    • Aini peroduaSelamat pengantin baru Adawiah dan pasangan semoga berbahagia dan kekal hingga ke jannah
    • Oneshah dan FamilySelamat pengantin pada najihah dan suami semoge kekal hingga ke jannah Amin2x
    • Ibu Azzah,uncle rizal,Ryan Shah,Bella,ashu AenSelamat pengantin baru untuk najihah dgn suami...kami doakan semoga bebekalan sampai jannah,,be a good wife ok sayang, ibu love you,,tahniah Cah dgn Ustaz dpt menantu♥️♥️
    • Kina Nizam UiaCongratulations Hadi and Mun! May Allah ease this journey, till jannah~
    • Mr TalaatTaniah apezSemoga kekal bahagia hingga ke jannah bersama yang tersayang
    • asrul mohammad wedding coutureselamat pengantin baru beynik dan pasangan adda..semoga berbahagia dan dipermudahkan urusan . maaf xdpat hadir mjlis pd mlm ni , ada kerja yg x dpat dielakkan..
    • Husnina MalikTahniah Hadi & Mun! Godspeed! Semoga dipermudahkan semua persiapan majlis & seterusnya.
    • siti noor bt kassimselamat pengantin baru kakak
    • Ruziah&AzmanSelamat Melayari Bahtera Perkongsian Hidup, semoga kekal bahagia hingga ke Jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah
    • YazidSemoga berbahagia dan berkekalan sehingga ke Jannah
    • Yusrina Md YusofSelamat Pengantin Baru! Smg bahagia Dunia akhirat
    • AnonymousSelamat pengantin baru sahabtku till Jannah.. dipermudahkan segala urusan
    • Diego&JantaEnda sabar ka rami gaiss.. hikhik. Congratulations to both of you
    • donn ejoygood luck sobat
    • Aainaa NajihahCongratulations Hadi and future wifey! Wishing you both a Lifetime of Love and Happiness. Ameen.
    • ZariahSemoga berbahagia till jannah Adilla dan suami.
    • Azimah abd azizSelamat pengantin baru nur zulfah afiqah dan suami...moga kekal bahagia hingga ke syurga...aamiin
    • RomeoZulu & HotelAlhamdulillah. Tahniahh chottt. Baraka Allahu lakuma Wa baraka 'alaykuma Wa jama'a baynakuma Fi khayr. May God bless everything for you two And shower His blessings upon the two of you..
    • JeppppCongratulations on your wedding! May God shower both of you with blessing and love and happiness always. With love Jefridzio and Felicia
    • WARIDTahniah korang berdua semoga berbahagia sampai ke tua
    • QieSELAMAT PENGANTIN BARU IKIN&AFIF, MOGA SENTIASA BAHAGIA, DIMURAHKAN LAGI REZEKI, DIKURNIAKAN ZURIAT YANG SIHAT COMEL/CANTIK/HENSEM, PALING PENTING SOLEH/SOLEHAH. DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DAN BERKEKALAN SAMPAI AKHIR HAYAT, DAN SEIRING KESYURGA ALLAH SWT. AAMIIN YA RABBAL ALAAMIIN
    • FaizahSemoga berbahagia ke akhir hayat.
    • zaweyahTahniah
    • Tajuddin & ZueTahniah Syed dan Rita terima menantu. Untuk Syafiq Dan Ain, semoga bahagia hingga ke Jannah
    • Puganeswary muniandyHappy wedding Afiq and ekin may for bless you always ❤️
    • Muhamad Syafwan Bin Abdul RahmanSelamat Pengantin baru & Tahniah Buat Muhammad Aiman Adib & Nur Nadiaà Najihah Barakallah fikum
    • Faizah AKSelamat pengantin baharu Syikin dan suami.. semoga kekal bahagia sehingga ke Jannah aaminn❤️
    • AnonymousSyukur Alhamdulillah, tahniah Jia Semoga berbahagia till jannah dan dipermudahkan segala urusan pernikahan dan perkahwinan. Tahniah Ustaz Azadan & Ummi Selamat terima menantu
    • AnonymousSelamat pengantin baru adda n suami..semoga majlis esk dipermudahkan n jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat...
    • Aswad KarimSemoga kedua mempelai mendapat rahmat dan keberkatan daripada Allah. Bahagia sehingga ke syurga in sya Allah. Maaf tidak dapat hadir kerana masih berada di luar kawasan.
    • Uzai & isteriSelamat Pengantin Baru Moga kekal hingga ke Jannah dan di kurniakan Zuriat & keturunan yg baik2.. Aaamiiin
    • Sarah, Jojo & ArwaaBarakallahulakuma Izzat & Durrah ✨
    • Che Wan imtazSelamat Pengantin baru. Semoga berkekalan sehingga ke Jannah
    • Hamizon & familyTahniah, selamat pengatin baru.. Semoga kekal ke jannah..aaminn..
    • MUHAMMAD JIMMY BIN MUHAMMAD AZLINSemoga bahagia hingga ke jannah
    • LeezaTahniah!! Selamat pengantin baru asyi & afif.. Semoga rumahtangga yg dibina kekal hingga jannah.. aaminn
    • Nurizzaty comelSelamat pengantin baru Sorry tak dapat datang wedding kaka semoga kakak sentiasa bahagia hingga ke akhir hayatsayang kak
    • AnonymousSelamat pengantin baru buat abang sepupu dan pasangan
    • AzmirSelamat pengangin baru…selamat memgharungi dunia sebagai suami isteri yang soleh n soleha.
    • ShahirahSelamat pengantin baru nadia dan pasangan. Semoga berbahagia dunia dan akhirat
    • Tok JoSemoga diberkati Allah.....
    • Aunty ZuraSemoga Perkahwinan kekal ke Jannah. Aamiin
    • Nik fairuz (sepupu)Selamat pgantin bau spupuku smoga pkahwinan ni kekal hingga ke jannah
    • Adzliza IbrahimMoga segala urusan majlis berjalan lancar. Penuh dengan kerahmatan dan limpah kasihNya. Jodoh perkahwinan pasangan ini kekal bahagia hingga ke syurga. Amin ya rabb
    • Mohd AfiqAzmiSemoga Allah menjadikan perkahwinan kalian yang berkah dan dapat membina keluarga yang sakinah, mawaddah, dan warahmah.” Aamin, Ya Rabbal A’lamin
    • Mohd AfiqAzmiYa Allah satukan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Nabi Adam dan Hawa dan seperti Engkau satukan hati Nabi Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu. #tilljannah Aamin, Ya Rabbal A’lamin
    • YunaBoek ah bella dah kawen
    • AhmadCongrats peney and asmaa✨✨, semoga berbahagia hingga ke syurga ❤️
    • Solehah arabiaSelamat pengantin baru abg afif & kak ikin semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu✨congratss
    • aunty fizaselamat pengantin baru. semoga berkekalan bahagia ke syurga.
    • Muhammad 'Ariff KamarudeinAlhamdulillah tahniah diucapkan kepada kedua2 mempelai. Semoga ikatan ini sentiasa diberkati Allah ta'ala. Amin.
    • Mohd arif fadhilah bin AhmadSelamat pengantin baru syasya n pasangan... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... Aaminnn
    • IpangSelamat pengantin baru !semoga berbahagia dengan kehidupan baru
    • Zamri- paman Selamat pengantin baru buat Alin, semoga Allah permudahkan segala urusan dan semoga till Jannah
    • Mama meenaSlmt pengantin baharu Izzat dan Durrah..slmt menempuh alam rumahtangga..semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa seterusnya ke Jannah bersama..aamiinn..
    • Ayh Su dn Csu Jerteh TrgSelamat menerima ahli keluarga baru ( menantu) kpd War dn Zah semoga ianya lebih menceriakan sehingga ke akhir kehidupan. Aamiin
    • FarizahSemoga majlis berjalan lancar dan pasangan pengantin sentiasa dalam pemeliharaan Allah
    • BenjaminIf some onee needs expert viw concerning running a blog after that i propose him/her to visit this website, Keep up the fastidious job. My homepage ... new
    • Marina Hishmah, MFIAlhamdulillah.. Tahniah kepada pasangan pengantin, moga kasih sayang kalian kekal hingga ke Jannah. Aamiin. ❤️
    • Iffah NaharSelamat pengantin baru jiji ku semoga dipermudahkan semuanya dan semoga berbahagia dan bercinta hingga selamanya
    • MarissaCongrats babe! ❤️ semoga berkekalan sehingga jannah & dipermudahkan segala urusan ☺️ Selamat berumah tangga!
    • Jebon KelemakOpwaaaaa
    • Machan gadekSelamat pengantin baru Din dn isteri.. Smoga berkekalan hingga ke jannah... In shaa Allah amin ya rabbal alamin...
    • SITI SALMAH ZULKIFLIAlhamdulillah,tahniah buat pasangan pengantin dan buat kedua ibu bapa mempelai,semoga perkahwinan penuh dengan barokah dan rahmat kasih sayang dariNya...
    • ShifaSelamat pengantin baru, Alin! Sorry tak dapat hadir ke majlis but celebrating your special day in spirit ♥️
    • Nor Akmar SamudinSemoga anakanda berdua hidup rukun damai, bahagia, sejahtera dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah. Aaminn2
    • Nur Shafiqa - Kak Piqa 🙂Alhamdulillah. Congrats both of you! Selamat Pengantin Baru buat Ikin dan Afif! Semoga perjalanan perkahwinan ini dihiasi dengan kebahagiaan, saling pengertian, dan keberkatan yang berpanjangan . amin amin amin ~
    • SahabatTahniah Beynik. Selamat bercinta hingga syurga
    • AnonymousPls provide a lot of beer and liquor. Thanks ! ✨
    • Jay & ShermilyaWishing you both a wedding day filled with joy and memories that last a lifetime. May your journey together be full of laughter, love, and all the happiness you deserve. Cheers to happily ever after!
    • Alisa AlywinCongratulation Arissa! May Allah ease everything
    • NastraMoga rumahtangga yg dibina dlm mawaddah & rahmah sentiasa allahumma aamiin
    • Shammila AbdullahMawaddah wa Rahmah Love Till jannah..insha Allah
    • LelyyJIAAAAAAAA! Nak kahwin dah dia . Congrats jihaaa. Semoga bahagia hingga ke jannah iyaaa ❤️.
    • AnonymousMay God shower your new lives together with many blessings. Happy Wedding!
    • BradlyThanks for sharing such a good thought, paragraph is fastidious, thats why i have read it fully Here iss my blog; Kick.Gain.tw
    • Noor Mahnun MusaSemoga bahagia hingga ke jannah
    • Izat FairuzSelamat Pengantin Baru, semoga berkekalan Ke Akhir Hayat.
    • Mohd Faisal AliasTahniah. Selamat pengantin baru. Moga berbahagia dan kekal til jannah
    • Kak Su Ofisبَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ Alhamdulillah. Tahniah. Semoga saling melengkapi.
    • Ana & ShahrulTahnuah Syed & Rita dpt menantu.utk Shafiq & Ain selamat pengantin baru& moga kekal bahagia till Jannah
    • AdlinHeartiest congratulations to the newlyweds! May you both lives happily ever after, lots of love from Adlin & family 🙂
    • Uthayan @ YanMy best wishes to the newly married couple, I wishing nothing but tonnes of happiness for both of you.
    • FeeZ car"Selamat Pengantin Baru Mohammad Izzat Haikal dan Durratun Nasihah seMoga Allah memberkati ikatan suci ini dan melimpahkan rahmat-Nya ke atas kalian sepanjang hidup korang." Terima kasih atas jemputan ini semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan
    • Simaeach time i used to read smaller articles that also clear their motive, and that is also happpening with this piece of wwriting which I am reading at this time. My blog post - http://forum.Soundspeed.ru/
    • YUSRI BIN CHE YAPSELAMAT PENGANTIN BARU..SEMOGA CINTA & KASIH YANG DIBINA ...DIRAHMATI & DIREDHOI ALLAH...DUNIA & AKHIRAT...
    • AnonymousAssalamualaikum, tahniah sahabat ku hazran dan isteri kerana terima menantu sulung moga jodoh mereka berkekalan hingga ke jannah.. dr wan sabah sekeluarga..
    • Shahrul AzharTahniah Tuan Hazran sekeluarga... Selamat Pengantin Baru buat kedua mempelai
    • Aina&saideeSemoga dipermudahkan segala urusan, tahniah along and saiful, semoga bahagia hingga anak cucu, selamat pengantin baru
    • MaiTahniah jiha dan pasangan! Semoga mudah urusan dalam kehidupan. Barakallahulakuma wabarakah alaikuma wajamaa bainakuma fi khair❤️
    • Abg Amir, Kak Ana n MairaInsyaAllah, kami org datang
    • Rachel SooCongrats!
    • JulietIts like you read my mind! You appear too know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a feew pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back. Also visit my blog post; Sexylegs.Shop
    • RuslanTahniah didoakan berbahagia sehingga ke jannah
    • Acil Sue kawan IbuSelamat Pengantin Baru, semoga anda berdua kekal bahagia hingga ke jannah
    • SahabatSelamat pengantin baru buat sahabat Semoga Mahligai yang dibina berkekalan bahagia sampai syurgaNya.
    • Mohd Zin Mahmood dan isteriTahniah kepada Datin kerana dapat menantu dan tahniah kepada pengantin baru. Semoga di rahmati Allah dan di permudahkan segala urusan majlis resepsi dengan jayanya..aamin
    • AB HALIM MAHMODSelamat menempuh alam berkeluarga
    • SHAZWAN ZAFRAN"Selamat Pengantin Baru Rakan Sekerja! Moga Allah memberkati ikatan perkahwinan ini dan menjadikan anda berdua sebagai pasangan yang berjaya di dunia dan akhirat."
    • HAYATI BINTI HASSANSELAMAT PENGANTIN BARU
    • Ieyma & keluargatahniah buat pasangan pengantin. kepada puan tini dan suami terima kasih atas jemputan
    • Aqilasemoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat dan semoga mahligai yang dibina berkekalan hingga ke syurga,
    • Azlim binti Aziz AzlanTahniah mcik hawa,mama( kak limah) dan abah ( abg lan) kirim salam dia tak dapat datang, kami wakil esok insyaallah,
    • AnisCongrats kak jiha semoga bahagia hingga ke jannah
    • Wan penangSelamat pengantin baru sahabat, smoga hubungan kalian kekal hingga ke syurga Allah jannah..
    • DR. NUR HUDA FAUJANSelamat Pengantin Baru Fikri & Ain.... Semoga kehidupan berumahtangga dalam Mawaddah dan Rahmah.......
    • YaniSelamat pengantin baru. Semoga percintaan kekal sehingga syurga. Aamminn
    • HaheSelamat Pengantin Baru Fikri & Pasangan! Semoga segalanya dipermudahkan. Bahagia ke anak cucu sampai ke syurga

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Leave a Reply

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    NamaWakil1


    NamaWakil2


    NamaWakil3


    NamaWakil4

    Leave a Reply

    Klik Sini Untuk Buka

    Close