Klik Play


Ahad, 4 April 2021
21 Sya’ban 1442 H

11.00 pagi – 4.00 petang

No 18, Desa Anggerik
72200 Batu Kikir, Negeri Sembilan

PENGESAHAN KEHADIRAN



                                
    Tekan sekali sahaja

    Sila klik pilihan seperti berikut

     



    Hantar Ucapan

    Ucapan
    View All
    • Sarah Mustafa xSelamat pengantin baru, izzah sayang & husband! Semoga perkahwinan ini diberkati dan membawa ke syurga, inshaAllah ameen. You will forever be my adik and i'll always be there for you. Sayang izzah! ❤️
    • Anty lily sekluarga..❤️Slmt pengantin baru bt Atirah dan lufti.semoga ikatan perkahwinan hingga ke jannah syurga.pakat bebaik ye..jga Atirah bebaik ye lufti..maaf sesangat xdpt dtg,sbb msih xblh rentas ngri..kiss n hug from anty❤️❤️❤️❤️❤️
    • Nur Aleesa Binti AbdullahBarakallah! Selamat membina rumahtangga yang barakah, mawaddah, warohmah. Semoga Allah menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati pasangan ini dan kiranya Allah meningkatkan darjat keturunan mereka menjadi pembuka rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa aman bagi umat. Tahniah! Congratulations buat pengantin dan keluarga
    • Cik Ana & Cik AzmanSelamat Pengantin Baru Lutfi & Izzah Smoga berkekalan & berbahagia selalu hgga ke jannah.....Aamiin
    • MUHAMMAD FARIS IZZAT BIN MOHD NORIZANSelamat pengantin baharu, semoga dipermudahkan segala urusan & sentiasa dalam lindunganNya semoga sentiasa bahagia selagi hayat dikandung badan
    • Ikhlas dari sahabat ex rz (zam)Selamat pengantin baru izzah....selamat menempuhi liku2 kehidupan berumah tangga....dah femes nnti jngn lupo den lx...insyaallah x ad ap den sampi knduri ko yo....
    • Roseline ak Edwin UmpangSlmt pgantin baru..smga kekal ke jannah..maaf x dpt hadir..masih x blh rentas negeri..kim slm kt semua family.
    • Cik AwieSelamat pengantin baru buat izah & lutfi.. semoga kekal hingga ke jannah... Aamiin..
    • NUR DHANIAH AMINULLAHSelamat Pengantin Baru tirah sayang!! Semoga yang baik baik sahaja buat perkahwinan kau. So so happy for you, see you soon ❤️
    • Noor Salizaselamat pengantin baru..smoga bhgia hingga ke jannah...mohon maaf sbb x dpt hadir...krna ada majlis sepupu di gemas...tima ksh atas jemputan.
    • Kak niza & abang nazriSelamat pengantin baru lutfi & Izzah..Semoga berbahagia till jannah
    • Aunty Mas and Family ‍‍‍To : Lutfi dan pasangannya ❤ Tahniah buat raja sehari . Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Mudah-mudahan Allah memberkatimu dan pasangan ketika susah dan senang. Jadilah suami dan isteri yang solehah. Selamat Pengantin Baru daripada Kami sekeluarga.
    • Abg Reza & Kak Lina sekeluargaAssalammualaikum wbt, Selamat Pengantin Baru buat Lutfi dan pasangan. Selamat menempuh alam perkahwinan. Semoga berbahagia kekal hingga Jannah.
    • Hidayah AnuarSELAMAT PENGANTIN BARU ATIRAH DAN SUAMI. Tak sangka kawan sekolah rendah aku dah kahwin dah heheee. Alhamdulillah syukur dan tahniah Atirah. I'm so happy for you. I wish you a long and happy marriage. Thank you for inviting me. Hehehee. Hugs and kisses.
    • Syazrah, Afiqah, Hazira & Najihah UITM PilahSelamat Pemgantin Baru Abang Lutfi & Pasangan. Semoga bahagia hingga ke anak cucu. Congratulations
    • Nif izzaPertamanya, Terima kasih ats jemputan ke Majlis ini dan didoakan segala urusan dipermudahkan olehNya... Utk Izzah dan pasangan - Semoga bahagia, dikurniakan anak yg soleh & solehah dan kekal hingga ke Syurga.
    • Nur Latifah Ajong(PDMK)Semoga keluarga yg bakal dibina, barokah, mawaddah, warahmah dan terus bercinta hingga ke Jannah...aamiin..
    • Shasha & pendiSelamat pengantin baru utk cik pi dan pasangn Semge sentiase murah rezki Sentiase happy slalu
    • Sazali KasimSelamat Pengantin Baru Semuga bahagia till jannah Tahniah untuk Kak Sri terima menantu.
    • Ustazah SufairaAssalamualaikum buat Izzah dan pasangannya. Terima kasih pd mama Kak Sri Sheida atas undangannya. Terharu sbb masih ingt jemput sy. Sy mohon beribu kemaafan tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan adik Izzah nie kerana urusan kerja suami. Sy mendoakan agar prkahwinan ini dipermudhkn dan dibrkati oleh ALLAH.
    • AttaX do joki
    • NashSelamat melayari bahtera rumah tangga buat izzah dan bakal suami.
    • Pak Uda1. “Assalamualaikum pengantin baru Izzah Atirah, semoga Allah SWT mengikat cinta pasangan anda seperti utuhnya cinta Adam dan Hawa yang datang dari syurga. doakan agar perkahwinan ini menjadi medan bertambahnya iman serta taqwa dalam diri kalian. Semoga zuriat yang bakal lahir menjadi anak-anak yang soleh dan solehah, Amiin.”
    • Salikin Bin Hj SidekSelamat pengantin baru semuga keksl hingga ke janah amin
    • Ain suzilawSELAMAT PENGANTIN BARU ATIRAH DN PASANGAN ,,SEMOGA IKTAN YG DIBINA BERKEKALAN HINGGA KE JANNAH.DN MOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DI SEPJG MAJLIS TU NANTI. #BUAT KAK SRI TAHNIAH TERIMA ORG BARU DLM KLRGA .
    • DayahSelamat pengantin baru izzah.. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...
    • Nina ❤️Selamat pengantin baru buat Izzah dan suami. Semoga hubungan izzah dan suami kekal bahagia hingga ke syurga dan semoga kekal tabah mengharungi kehidupan berumahtangga. Amin
    • fifiselamat pengantin baru in advance makshu izzah cantekkk ♥️ inshaAllah kakli dtg nanti
    • AziraSelamat Pengantin Baru buat kedua mempelai, semoga ikatan yang dibina kekal hingga ke syurga...Barokallahulakuma wabaroka wajama'a bainakuma fii khoir
    • AinaSelamat pengantin baru. Atira dan pasangan..
    • Ustaz HidayatBuat izzah dan pasangan semoga majlis yang dirancang dipermudahkan urusan oleh Allah s.w.t. In Sha Allah hubungan diberkati hingga ke jannah. In Sha Allah jika tiada halangan saya tiba dengan isteri
    • Nur hidayah adnan @ mummy godjesSelamat pengantin baru.. Semoga jd isteri yg solehah..semoga kurang ketawa..semoga lebih matang..mcm bnyk sgt plk nak nasihat ni..nnt pm tepila..
    • AinaI’m really happy to know that you’re going to share your life with the man you love. On the other hand, thinking that soon you’re getting married leads me to think that perhaps your availability to spend time with us as friends won’t be the same, sad what ever it is we always by your side girl.. you will begin to form your own family. Now that it is your special moment, thankyou Allah for letting me know you and pass through all those pleasant moments with you, my friend. You will be the most beautiful bride of all, and the most happy. I hope for you to live joyfully ever after. Sincerely, Dikna
    • HudaTahniah tirah. Semoga sentiasa dlm rahmat Allah. Aku doakan yg trbaik dan semoga bahagia dgn lutfi. Hehehehe we always here to listen even kau dah kawin tau. Cant wait to see izzah jr bahahahha!
    • mighahai izzah dan lutfi! selamat pengantin baru in advance!! semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan. dan semoga perkahwinan ini hingga ke akhir hayat. amiinnnn.
    • ami cutiesHow do i start this, hm many emotions going tru here but izzah and lutfi advance congratulations on one of the most special days of your life! Best of luck for a happy and prosperous marriage to two people who truly deserve each other. Wishing you both all the joy and happiness for your wedding and for a super happy marriage life afterwards!
    • QCSemoga dipermudahkan segalanya izzah sayang!! ❤️ mixed feelings sangat tengok kawan baik nak kahwin dah, semoga perkahwinan izzah diberkati selamanya! till jannah insya-Allah amiinnn love u co much ❤️
    • AnonymousSelamat pengantin baru. Perform jangan tak perform!!

     

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Leave a Reply

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    Along Hafiez


    Hazief (Ajib)


    Heizaf (Ijab)


    Fahiera

    PENGESAHAN KEHADIRAN

      Nama Penuh:

      No. Tel:

      Jumlah Kehadiran:

      Pilihan Sesi* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar


      Kehadiran* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja