Klik Play


Sabtu, 10 Oktober 2020
22 Safar 1442 H

11.00 Pagi – 3.00 Petang

Masjid Azzubair Ibnul Awwam
Batu 3 1/2, Jalan Cheras
56000 Kuala Lumpur

Sila klik pilihan seperti berikut

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Kak ida (unnie) ala yg comel tu hahaTahniah, iffah dan saiful. Finally, selamat pengantin baqu guys! Happy giler untuk ampa berdua. Semoga dipermudahkan segala urusan, bahagia serta berjaya dunia akhirat weh. Unnie!!! Rindunya kat hang. Rindu nk sembang, nak peluk hang.huhu love you unnie!! Muahhh
  • Wan Mohd Zawawi b. Wan PauziIn Sha Allah kami akan hadir. Tahniah dan Syukur Alhamdulillah
  • Mama KhalishSelamat Pengantin Baru kpd Iffah dan Saiful.. Semoga berbahagia hingga ke jannah..
  • YeneOuchhhhhhhh gempakkk gilerrrr kad undangannn eheksssss congratsssss oipahhhh aku doakan kau bahgia till jannah❤️❤️
  • OinadhCongrats oipah!! Semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga perkahwinan ipah dan suami kekal hingga ke jannah..amiin. Love you bebbb
  • Beloved bestieIfahhh! I cant believe ittt!! Pantas masa berlalu, dulu kicik2 ja rasa time main cintan cintun kat kkb. Sekarang u dpt cinta betul2 sejati n jadi princess for your future husband. Dont forget our memory dear ✨ stay pwetty loving n kind ifahh. semoga ifah jadi istri solehah buat suami tercinta. For incik bakal suami ifah, plis take care ifah molek2 dehh.
  • Adda cute ilerIpahhhhhhh, selamat pengantin baru! Jadi isteri yg solehah dan baik ye. Ya allah, cepat masa berlalu, teringat lagi memori kat samt dengan ipah. Budak paling cute, sopan lemah lembut je ni. Thats why jodoh cepat sampai, tak salah alamat langsung! Hikhikhik. Semoga lepa jadi wife org pun kita still boleh contact each other okie! Saiful, jaga ipah elok elok tau! . I love you ipah
  • Love ffTo my beautiful ifa, Happy newlyweddd ♥️ May Allah bless u always, wish u all the best and success fiddunya walakhirah. May Allah ease everything for u and saiful. To Saiful please be a good husband don't say that i never warn u.
  • ZulSelamat Pengantin Baru...moga kekal till Jannah
  • Ida kakak kandungSemoga perkahwinan diberkati allah dan dirahmati berkekalan hinggan ke jannah

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Ayah


Abang


Kakak

RSVP