Klik Play


Sabtu, 9 Januari 2021
25 Jamadilawal 1442 H

11.00 pagi – 3.30 petang

NO. 67, BLOK 3, PERINGKAT 1
FELDA PALONG 6
73430 GEMAS, NEGERI SEMBILAN

PENGESAHAN KEHADIRAN



         
    Tekan Sekali Sahaja

    Sila klik pilihan seperti berikut



    Hantar Ucapan

    Ucapan
    View All
    • Vanessa J Congratulations bundaku syg....Akhirnya dapat juga mengakhiri zaman bujang...kekal sihat...Tuhan memberkati bunda dengan pasangan...
    • Arif Dzaky bin SalehanSelamat Pengantin Baharu buat sahabatku Cikgu Hajar dan Azizul. Tahniah kerana sudah menjadi suami dan isteri yang pastinya bersama-sama berganding bahu dalam menempuh alam berumah tangga. Semoga perkahwinan ini diberkati Allah dan berbahagia selama-lamanya.
    • Along yang paling sayang atam.. @sitiadlindianaomarTahniah atam.. along happy 4 u.. along harap ijoi akan jg atam dan atam akan bahgia bersama ijoi smpi akhir hayat... semoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah... menjalani kehidupan bersama dgn penuh kegembiraan.. LOVE U SO MUCH ATAM!!! Im crying.. lega, bila dah ada org bole jaga atam... (pesanan utk ijoi,, tolong jaga hajar baik2)...
    • piqah ( pelat) smk plg 2congratulations both of you selamat pengantin baru cikgu hajar yg comel ❤️✨
    • k.emma&u.nikAdikku Hajar &Azizul...selamat pengantin baru...Baarakallahukuma...wajamaa' bainakuma fii khaiir....aamin.
    • Pak Teh HashimTahniah,selamat pegantin baru.InSyaAllah cuba hadir.
    • Anjelica 5A yang cantikCongratulations on your wedding day cikgu! Semoga sentiasa dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan sewaktu dan sepanjang perkahwinan. Pelukkk cikgu dari jauh saja lah mampu. Mau terbang juga pergi tgk tapi apakan daya. Hehe Allah bless you cikgu and family abundantly!!
    • VERA NATALIE MARINUSTahniah cgu Siti Hajar sebab mw kahwin sudah Maaf atas segala salah silap sepanjang cgu mengajar sy di SMK Tambunan. Semoga perkhawinan cgu dipenuhi dengan keberkatan dan kebahagian
    • Mariclare from SMK TambunanSelamat Pengantin Baru Cg. Hajar. Welcome to the club. Semoga terus bahagia ya..
    • Arna SallehYay! Hajar kahwinnn!✨ Congrats Hajar&Azizul!
    • WyonaTahniah bakal pengantin baru! Akhirnya berjumpa juga dengan jodoh kan cikgu. So happy for you. Sorry x dapat hadir, saya sentiasa doakan yang baik2 saja. Semoga majlis berjalan lancar & perkahwinan terpelihara sampai ke Jannah. ❤
    • Ain Senpai 5 eko 1 2014Tahniah Cikgu Siti Hajar dan pasangan. Selamat pengantin baru. Semoga apa yang disemogakan tersemoga
    • Victor JoannesTahniah Cikgu dan suami..Happy new year
    • Boki yg comel tp comot @ Vanessa SumaidiSelamat Pengantin Baru Cikgu dan suami. Selamat menempuh kehidupan yang baru dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu Semoga sentiasa bertambah kebahagiaan,rahmat dan rezeki dalam perkahwinan cikgu Saya tumpang gembira dan bahagia atas perkahwinan cikgu tahniah sekali lagi kpd cikgu daripada saya yg jauh di Sabah cikgu akan sentiasa dalam ingatan sy
    • SajiahAssalamualaikum.. Hai cikgu Siti Hajar. Tq jemputannya tapi Maaf sebab x dpt dtg.. Tahniah! Semoga kekal dan bahagia hingga ke jannah.. Aamiin
    • RozieroziahAssalamualaikum.. Selamat pengantin baru hajar. Maaf x dpt dtg.. Aku on duty that day.. Semoga kalian kekal ke jannah
    • ElzyeCongratulations cikgu ! wishing both of you happiness and may God bless stay safe and healthy Thank you for teaching us and sorry for all of my mistakes
    • Olan comelHi Cikgu Siti Hajar @ our bunda congratulation! Finally cikgu kahwin jugaaa ❤ terima kasih utk tunjuk ajar cikgu selama ini. Im so blessed have you as my teacher & my bunda! Semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit kalau berhoney moon di Sabah, jgn lupa datang Tambunan lawat kami semua. Mau tengok juga 'ayah' kami. Hahaha. Once again, congratulation bunda With love, Olan comel.
    • Vanessa SillisSelamat Pengantin Baru Mummy ♥️♥️ Mummy sentiasa berada dalam ingatan saya Congratulations cikgu!! Sending my best wishes to you and your family ✨ May your married life be full of love and joy. Happy wedding day!!
    • Luqman StanlleyTrima ksi cigu for teaching E Class wlaupun byk tnganak2 yg bising tlmpau dan masi besabar smpai hbis taun Smuga kekal bohogia Tahniah CiGu
    • Camilla yg cantikCongratulation teacher for finding your true kove. May this love grow stronger and deeper through each passing day of your married life❤... sayang ckguu sangat2❤
    • Noorazirah WajiminCongratulations cikgu semoga kekal hingga ke syurga dan bahagia selalu bersama orang tersayang. Jangan pernah lupa ank cikgu di sni the best teacher ever. and jgn lupa nnti melawat sabah ✌
    • Nicole NiveaSelamat pengantin baru Cgu Siti Hajar smga bahagia selalu bersama encik suami hehehe Tahniah cgu 🙂
    • Shawn AbrahamCongratulations cikgu !! Semogaa sihat slalu n jangan lupa kami 4 cerdik 2017 #cikgu kalau menguap jangan lupa yang biawak pun boleh masukkk
    • Sherlley LissaCongratulations ckgu ct!!! semoga bahagia hingga anak cucu. kalau jalan² di Sabah nanti jangan lupa ke tambunan! mana la tau teserempak kan rndu ciguuu! thank you cigu ajar kmi bm dlu. kalau bukan sebab cigu, spm saya bm tidak dapat A once again, congratulations cigu siti hajar ❤️❤️
    • Yang ikhlas, MOHD ARIF BIN NORDIN YANG HENSEMTahniahh cgg, semoga berkekalan hingga ke jannah dpt anak cepat, sihat selalu menjadi isteri yg soleha AAMIIN, dan jangan lupa kisah menguap d kelas. #biawakpunbolehmasuk.
    • ROMUALD MARTIN @ RomeSelamat pengantin baru to our teacher & husband that always take care for us, stay safe and congratulations once againsemoga tahun 2021 ini memberi banyak kebaikan Dan murah rezeki...salam Dari Sabah walaupun skrng Di kolej puncak perdana
    • JeramtoiTahniah atam..semoga bahagia hgga jannah..Selamat melayari alam perkahwinan..be a good wife..sayang atam..❤️
    • -pres (anak bonda dari Sabah)Hi Bonda, congratss lama dah kami tunggu hari yang bahagia dari Bonda. Selamat meninggalkan bujang Bonda. Kami sayang Bonda. Kalau free datang lah Sabah jumpa anak-anak Bonda yang nakal♥️
    • rushaselamatt pengantin baru.semogaa kekal abadi.bahgiaa ke anak cucu semoga murah rezeki..alhamdulillah bertemu jodohnya...ha masukk.tahniah jazizul
    • Anne CunSelamat pengantin baru kak aja..semoga berbahagia dan menjadi isteri solehah kepada suami tercinta..nnt kita jumpa..nk ambik aura
    • Ryanna RaofSemoga selamat menempuh alam rumahtangga..penantian 36 tahun berakhir
    • MYZCongrats!! Atam & Pak tam semoga berkekalan hingga jannah...Amin. #atamtaksingle
    • Anis CantikSelamat pengantin baru kakakku yang cantik dan ijoi. Semoga berbahagia sampai ke jannah..
    • Mummy arjunacongrat!!Slamat pengantin baru siti haja dan ijoi..slmat melayari alam rumah tgga..smoga bhagia till jannah..really miss u n love u..muahh muahh muaahhh *sory x dpt p knduri..aku doakan smoga mjlis berjln lancar seperti yg dirancang..insyaallah
    • Farishajungkookto my beloved auntie ,congratulations on your wedding ! im sad actually ... nanti i dah tak dapat nak gegelak tebahak bahak dengan atam .. semoga Allah merahmati and melindungi hubungan both of you ❤️ thank you for everything ! thank you for spending your time with me before u getting married i love you so much .. paktam please take care of her Selamat Pengantin Baru .. # iissendu:) #iokayjetam:)

     

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Leave a Reply

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    Shima


    Ana


    PENGESAHAN KEHADIRAN

      Nama Penuh:

      No. Tel:

      Jumlah Kehadiran:

      Pilihan Sesi* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar


      Kehadiran* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja