Klik Play


Selasa, 27 Oktober 2020
10 Rabiulawal 1442 H

11.30 pagi – 4.00 petang

No 33, Jalan Mawar 1/4
Persiaran Amanjaya 3, Bandar Amanjaya
08000 Sungai Petani, Kedah

PENGESAHAN KEHADIRAN




    Tekan Sekali Sahaja

    Sila klik pilihan di bawah ini

     



    Hantar Ucapan

    Ucapan
    View All
    • shatahniah farah walaupun kita tak pernah dapat jumpa tapi kita dah boleh sekepala apa pun tahniah naih sayang semoga dikurniakan zuriat yang banyak and comey2 macam hang dan sentiasa dimurahkan rezeki semoga dipermudahkan segala halangan yang akan datang ☺️ dan tak lupa juga semoga bahagia sampai jannah ❤️ Amin
    • Nurhidayah Binti ZahuriTahniah Farah..Akak happy sangat bila dapat taw farah nak kahwin n nak jadi isteri orang dah..Akak syg Farah sgt2..Semoga Farah n Kenny kekal bahagia hingga ke Jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.Semoga dipermudahkan segala urusan pernikahan esok.. Cepat2 bagi akak anak buah taw
    • eliasadoCongrats & happy married life Farra dan pasangan. Moga bahagia till jannah Allah swt. Tolong standby lauk kenduri awai. Aku nak tambah nasi 2pinggan #teamgloria #teamthorpe
    • Sahabat Jannah ♥️Farah Farhana..taktaw nk ckp mcmna perasaan happy ni bila taw hang dah nk jadi isteri org..Alhamdulillah syukur..sbgai kwn hg aku happy sgt taw!love you sahabat♥️♥️ Semoga ikatan perkahwinan hg dan pasangan kekal ke Jannah dan dikurniakan cahaya mata yg soleh,solehah dan comel cantik mcm hg..pling penting sihat walafiat..aamiin..
    • Anurak luxTahniah sahabat ku farah..semoga bahagian hingga syurga..semoga dapat baby2 yg comel mcm farah....
    • FarhaaaaaaaaAlhamdulillah. Tahniah farah dan pasangan. Semua kekal dan bahagia hingga ke syurga. Semoga dipermudahkan segala urusan pernikahan kalian. ❤️✨
    • AnonymousAlhamdullilah. Tahniah kak farah dan pasangan. Semoga mahligai yang dibina kekal untuk selamanya. Aamiin ❤
    • Dr Jason and Dr GraceWishing Farah and Kenny a lifetime of wedded bliss, may every day be filled with joy as you live out your lives together, and build a family together. We wish you a million congrats and are so happy for you!
    • HambaAllahAlhamdulillah,bahagia untuk sahabat seorang ni bakal jadi isteri org dh..smoga perkahwinan farah dan kenny kekal ke Jannah Allah swt..hadapi kehidupan rumah tangga dengan tenang ya..aamiin..semoga bbhgia farah & kenny..dan dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah..aamiin..
    • ElisSafianTaniah selamat pengantin baru buat mempelai kenny & farah semoga rumahtangga kalian di rahmati Allah Swt dan kekal akhir hayat serta dikurniakan zuriat yang baik2. aminn insyaAllah
    • Muhammad afiq azri (anak pakndak)Assalamualaikum kepada sepupuku farah, selamat pengantin baru kepada farah dan suami. Semoga ikatan perkahwinan yang di bina kekal bahagia hingga ke syurga. Maaf tak dapat hadir atas urusan kerja.
    • Saga77Selamat pengantin baru ngek,moga dipanjangkan jodoh dan dimurahkan rezeki
    • Noramizatul Shahirah (Ami)Selamat Pengantin Baru Farah & Kenny..selamat melayari bahtera rumah tangga hingga ke syurga.. dengan ucapan بَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِيْ خَيْرٍ “Semoga Allah memberi barakah padamu, dan semoga Allah memberi barakah atasmu, dan semoga Ia mengumpulkan kalian berdua dalam kebaikan.” Aaminn... "Sinari kebahagian & kebaikan hingga ke syurga Firdaus-Nya"
    • Kak FarahinTahniah syg..dah nak jd bni owg...semoga ikatan nie kekal hgga jannah...aminnn...Selamat Pengantin Baru Farra & Kenny
    • Syed Mohd Rohaidi bin Syed Mohd ApindiSelamat Pengantin baru Kenny, semoga mendapat keberkatan dalam perhubungan yang baru... Semoga ALLAH permudahkan segala urusan...
    • Robert Bin AdinCongratulations
    • kulimTahniah..selamat pengantin baru.. semoga kekal hingga akhir hayat..
    • Mama Anis ☺️Im happy for u my dear Farah..May Ar Raheam go with u on dis journey and guide each of ur steps..Happy Married life to both of u
    • Rara (Nazatul syahirah)semoga Farah n Kenny bahagia sampai syurga semoga ALLAH sentiasa permudahkan urusan farah pasangan dan keluarga aamiinn
    • KucingDesaDengan ini, saya mengucapkan selamat menjalani alam rumahtangga. Tahniahhh atas mahligau yg bakal dibina. Ayuhaakkkk kerangggg chaiyokkkk

     

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Leave a Reply

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    Cik Ina


    Alif (Angah)


    Amir


    Aiman

    PENGESAHAN KEHADIRAN




      Tekan Sekali Sahaja