Klik Play


Sabtu, 28 September 2019
28 Muharram 1441 Hijrah

11.30am – 4.00pm

Perkarangan Masjid Kampung Desa Bakti
28400 Mentakab, Pahang

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • Hamba AllahBahagia till jannah aamiin ✨
  • Nur Adibah Abdul RazakAnum, tahniah. Semoga berkekalan hingga ke Jannnah. Mintak maaf tak dpt datang. Ada urusan keluarga. Semoga dipermudahkan Allah SWT. Amin
  • MaxTill jannah
  • JohnTahniah
  • NUR FATIHAH BINTI NAIMISelamat pengantin baru, selamat menempuh dunia baru sebagai isteri. Moga kekal hingga syurga, tabah setiap dugaan dan cabaran yg datang. Semoga menjadi isteri solehah. Banyakkan berdoa dalam perkahwinan. Rendahkan ego, lapangkan hati. Semoga perjalanan meniti alam rumahtangga dipermudahkan. semoga dikurniakan zuriat yg soleh yg solehah. andai diuji lewat jangan berhenti berusaha dan berdoa. lapangkan hati redhakan jiwa.
  • Kak Hanim SMKLCantiknye kad ni..siap berlagu2. Tahniah pada anom n hubby..Semoga berkekalan hingga ke Syurga
  • Farahsoo FunnyAnum sayang, congrats tau fara doakan korang bahagia selalu kekal bersama hingga ke jannah amin
  • Najwa Izzati JasmiTahniah Anum & pasangan. Semoga perkahwinan yg bakal dibina berkekalan hingga ke akhir hayat
  • Pak hariss & familiaMoga berbahagia hingga ke akhir Hayat,, Selamat menempuh kealam baru,,!
  • usop tarongtahniah mamu dengan anum!! lepasni doakan kitorang plak.. aduh.. lepas ni aku xleh pillow talk dah dgn mamu.. kepada anum.. jaga mamu aku leklok
  • KakLong CunTahniah adik. Love u juta8888. To mamu, jg adik kaklong elok2. 1 lg pesanan utk mamu. Adik kaklong ni bongsu. Jaga2 hahaahhahaa. Klo pening bole ngadu ngn kaklong. Tahniah again dik. Moga bahgia smpi syurga. Aaaaaminnnnnn......
  • TehaAnummmmm!! Yayyy happy nye Thank you invite! Teha doakan yg baik2 utk anum and suami ye ♥️ semoga kekal sampai bila-bila. Alaaa sebak
  • Dila MalekTahniah Anum. Moga perkahwinan yang dibina adalah perkahwinan yg sakinah mawaddah wa rahmah dan kekal hingga ke jannah. Sorry tak dapat datang sebab sepupu aku pun kahwin tarikh tu jugak, huhu. Kalau aku honeymoon kat pahang, kita gather gather kayh. Love you.
  • Hannani IsaSemoga hubungan yg bakal dibina sentiasa dalam lindungan Allah dan moga majlis berjalan lancar
  • Afiqah ArisSemoga baitul muslim yang dibina dikurniakan sakinah mawadda wa rahmah.. Semoga baitul muslim yg dibina dikurniakan anak2 yg soleh wa musleh
  • IlliyanaBarakallahu lakuma anum n psgn. Moga dipermudahkan segala urusan. Happy for you!
  • Afifah ShamsuddinSemoga diberkati hubungan kalian serta dikurniakan sakinah mawaddah dan rahmah dalam keluarga yang bakal dibina.
  • LisaCongrats Anum & pasangan. Semoga kekal dan berbahagia ke cucu cicit . Hehe Sorry tak dapat datang.
  • akuelinyeCongratulations Anummm!! Moga dipermudahkan urusan dan selamat pengantin baru 🙂 Maaf tak dpt datang ye.. jauh benau hahaha
  • Fatin AtiqahTahniah anumm semoga smpai syurgaa aamiinnn
  • AtunBarakallah Anum & pasangan !!! Suka pulak main kad ni

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Nor Rahim (Ayah)


NurHanim (Kakak)


Akmal Hakim (Abg)

RSVP