Sabtu, 14 Mei 2022
12 Syawal 1443 H

11:30 am - 3:30 pm

Dewan De' Orchid Melati
Level 3L, M3 Shopping Mall
Jalan Madrasah, Taman Melati
53100 Kuala Lumpur

PENGESAHAN KEHADIRAN

    Nama Penuh:

    No. Tel:

    Jumlah Kehadiran:

                                
    Sila tekan sekali sahaja

    #kehadiran label span {
    text-align:center;
    padding:1px 0px;
    display:inline-block;
    font-size: 20px;
    margin: 5px
    }

    #kehadiran label input {
    position:absolute;
    top:-20px;
    display: none;
    }

    #kehadiran input:checked + span {
    background-color:#13a67b;
    border-radius:16px;
    border:1px solid #000;
    padding: 20px;
    padding-top: 10px;
    padding-bottom: 10px;
    box-shadow: 2px 2px 8px grey;
    }

    #kehadiran input:not(:checked) + span {
    background-color:#fff;
    color:#000;
    border-radius:16px;
    border:1px solid #000;
    padding: 20px;
    padding-top: 10px;
    padding-bottom: 10px;
    box-shadow: 2px 2px 8px grey;
    }

      Nama Penuh:

                                  
      Sila tekan sekali sahaja


      Doa untuk Pengantin

      Ya Allah Yang Maha Mencipta. Jadikan lah majlis ini majlis yang mendapat keberkatan dan keredhaanMu, kekalkan ikatan perkahwinan mereka sepanjang hayat, tetapkan kasih sayang antara mereka selagi tidak melebihi kasih padaMu


      Ya Allah satu kan hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad S.A.W dan Siti Khadijah agar kekal hingga syurgaMu.
      Aamin, Ya Rabbal A’lamin

      Sila klik pilihan seperti berikut



      Hantar Ucapan

      Ucapan
      View All
      • A Hamid ShahSelamat Pengantin Baru semoga bahagia hongga ke anak cucu!
      • KhirilSakinah mawaddah warohmah buat Azri serta pasangan & seisi keluarga. Semoga senantiasa dalam lindungan redha & rahmat Allah. Amin.
      • Tok ZaidahCongratulations to the new couple. May your life together be richly blessed and bring you lasting happiness.
      • Along, AbgLong, Sofea & AmeliaSelamat pengantin baru Azrie & Siti. Moga kekal bahagia selama-lamanya all the way through jannah. Kami tumpang happy walaupun tak dapat celebrate your big milestone ni bersama-sama with you all but we are there with you & family in duaas, in our thoughts and in spirit.
      • Abg Wadi & FamiliTAHNIAH AZRI & MS.AZRI, Semuga kekal bahagia till jannah!
      • Abang BoySelamat pengantin baru dan tahniah diucapkan…moga kekal dan bahagia till jannah iAllah❤️
      • AnonymousTahniah
      • Mohamad IqbalSelamat pengantin baru Azri dan pasangan. Semoga berbahagia dan kekal hingga ke jannah.
      • Along apaiCongrats azri. Maaf tak dapat datang, semoga segala urusan dipermudahkan. Aku doa kan semoga kau bahagia bersama pasangan hingga akhir usia. Nnt hadiah claim okay
      • Hj Kamarul Bahrin KhalidSelamat melabuhkan tirai perkahwinan buat Azri dan pasangan, semuga kekal bahgia hingga ke Jannah
      • Hj HamdanSelamat ppengantin baru semoga kekal bahagia selama lamanya
      • SHai Azri! Alhamdulillah dah sah jadi suami orang! Jaga isteri baik-baik tau! Jadi suami, imam, dan ayah yang terbaik! Semoga perkahwinan Azri & Siti berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah warahmah. Semoga dipermudahkan hingga ke akhirnya urusan kalian berdua! Im so happy for you.
      • Iwan & SekeluargaTahniah Azri, semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki. Semoga kekal bahagia selamanya. Enjoy every little things in life & always put family ahead of everything, insyaAllah.
      • #PakarJualan Haniff Haji Mansortahniah Azri dan pasangan... semoga Kekal bahagia dalam keimanan dan sehingga ke anak dan cucu serta akhir Hayat... amin ya Rabbal alamin...

      Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

      Leave a Reply

      Sila tekan salah satu

      Sila tekan salah satu

      Amir


      Shima


      Fahmi