Klik Play


Ahad, 8 Disember 2019
11 Rabiulakhir 1441H

12.00 Tghari – 5.00 Petang

740, Jalan Kelab Golf Putra
01000 Kangar, Perlis

[ycd_countdown id=2821]

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • GeoffreyWow, incredible weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The overall look of your website is great, let alone the content! You can see similar here sklep
  • Jaafarselamat pengantin baru. jaafar dan keluarga 0123565677
  • NadCongrats Ayu! ♥️
  • CallmeJiaCan’t believe your big day finally has comes! Xtau la aku mampu tahan ka dak tgk sahabat since dlm perut lg nak menikah dah but for sure, i will always pray that both of you will have a great marriage life till hereafter and will have a cute babies like me happy newlyweds ayu & akif barakallah
  • anie roomate paling comel dan baiktahniah ayu dan akif(aka klon aeril zafril) semoga kekal hingga ke Jannah..pape pun i rindu nk dgr ayu rap bila ckp dgn akif hahahahahaha
  • Dhuha Akcali (yg paling cantik tu)Semoga berkekalan hingga ke anak cucu cicit.. amin Cakap kat akif kerja kat PJ ni je.. okbai P/s: Love you co much
  • lalolaaaaaaSitiiii . Nak kawin daaaa. Aku doakan kau perkawinan yang akan dibnina ni akan bahagia. In Sya Allah. Alam perkawinan berbeza dengan sekarang ni, be strong believe in each other yang penting toleransi. Jumpa nanti on your kenduri .
  • Ibu tercantik !!!!!!!!CONGRATS MAMAYU ❤️ Ingat lagi dulu masa baru kenal tolong pasang “almari” dia . kalau tido roomate dia tau la perangai dia macam mana . Roomate paling behave paling tak paham , kalau gaduh dengan QA/KA dia cakap laju gilaaaaa !! aku tak tahu la QA/KA paham ke tak . Selamat pengantin baru mamayu ❤️ Semoga kekal sampai syurga ❤️
  • Fitri ZasWoot woot!! Congrats Ayu... Your wedding day may come n go... but remember.. ur love forever grow... StaY WiLD.. Rock! nnt kawin jgn gelak sakan atas pelamin.. malu kok ore tengok... woot woot... Congrats... congrats.
  • IlySemoga siti noridayu bahagia dismping ken.. Semoga kekal hingga jinnah.. Semoga semoga semoga cept dpt baby taw taw.. Semoga gelak ketawa siti noridayu dpt dikawal seleps kawin. Semoga ken jaga ayu dgn baik. Semoga mnjd psngn soleh n solehah.. Hahaha.. Skema ayat aq.. Btw tahniah beb berjuang smpai ke jinjang pelamin.. From bridemaid comel
  • IlySemoga semoga dan semoga
  • SyazwaniazamTahniah mak cik.... nanti aku lepaskan tangan hg ke akif elok2 hari kenduri nanti..
  • Wawa cantik comeyTahniah la hampa akif & ayu!!! Hang tunggu aku pi serbu rumah hanggggggg ❤️
  • N'NazCongratulation Ayu & Akif.... #countindays

 
 
 
 
 
 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Azhar


Cik Nah


Maslina

RSVP