Klik Play


Sabtu, 29 Ogos 2020
10 Muharram 1442 H

11.30 Pagi – 3.30 Petang

No 16, Jalan 5C
Taman Mawar 2
43900 Sepang, Selangor

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • AnonymousSelamat pengantin baru tieraa semoga behagia dunia akhirat
  • HaziqHasnulTahniah Naz dan Pasangan!! Semoga perkahwinan diberkati dan dilindungi Ilahi. Semoga jodoh hingga ke syurga. In shaa Allah. SELAMAT PENGATIN BARU NAZ DAN ATHIRAH!
  • Dak EcahSelamat Pengantin Baru...Moga Kekal hingga ke Jannah...Diharapkan semoga majlis berjalan dengan lancar...Selamat Terima Menantu Angah ..
  • Ibu pengantin lelakiSlmt pengantin baru buat athirah dan nazmie.mk doakn pernikahan ini kekal bahagia hingga ke jannah.Dan sentiasa di dalam lindungan Allah.
  • Beloved makcikmu - UdaMg kekal bahagia #tilljannah & my majlis berjalan lancar, Dilindingi & mendapat keberkatan Allah SWT, aamiin Ya barik Ya Muhaimin Ya Mujeeb♥️♥️♥️♥️♥️
  • C. BusuTahniah semuga kekal hingga ke jannah.. Sweet couple...
  • HafizTahniah dari Hafiz Sekeluarga...Semoga berbahagia selamanya
  • Adib & DiniTahniah Naz & pasangan! Semoga segala hajat dalam perkahwinan akan tercapai! Semoga sentiasa murah rezeki. Mudah-mudahan perkahwinan ini menjadi pentas untuk tambah ilmu dan amal.
  • Cikgu yatieTahniah Thirah..jumpa nnti yaa..in Shaa Allah..take care
  • Iza - exaty ☺️☺️Tahniah buat Cg CT dpt menantu...jg buat athira smg menjadi isteri yg sabar,yg baik .. smg ikatan perkahwinan ni kekal bahagia berpjgan hgga ke Jannah.. Aamiin
  • einalhamdulillah tahniah tiera n suami semoga perkahwinan menjadi satu jalan untuk kesyurga sama samaaa
  • EkinCongrats Tiera and fiance! Wishing both of you a lifetime of love and happiness
  • WanieTahniah tiraaa n pasangan.. In shaa Allah.. Xde aral kami sampai..
  • ZuraaTahniah tiraaa Dan pasangan ❤️❤️ tak sabar nk tgok tira atas pelamin hehe
  • FaroroFrom Jodoh Pasti Bertemu to Jodoh sudah Ditemui mashaAllah alhamdullilah Tiera Im so HAPPY FOR YOU semoga berbahagia hingga ke jannah amiin ❤
  • KakjatTahniah tiera n pasangan ! Kak jat doakan korang mudah segala urusan masa majlis n sebelum majlis ameen !
  • WaneyTahniah Naz & pasangan. Semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan perkahwinan yg kekal ke pintu syurga
  • Fajoe CantikCongrats Naz & Pasangan. Semoga dipermudah urusan hingga ke jinjang pelamin. Dipanjangkan jodoh sehingga ke syurga.
  • Fadhil HanafiTahniab mi
  • NadhCongratulation my baby girl. Semoga dipermudahkan urusan berumah tangga. Nazmi, please jaga Tiera baik baik
  • Nur Ain SyafikahSemoga Dipermudahkan Segalanya dan Berbahagia Selalu! Dan Sentiasa Sabar Mengharungi Alam Rumah Tangga ❤️
  • Liyana ♥️I love you tiera! So happy for seeing you happy. May Allah bless you and nazmie, till jannah♥️
  • AnonymousCANTIKNYAAAAAAAA VIRTUAL CARD HAHAHAH. SEMOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN TIERAAAAA
  • -ly-Wishing you a lifetime of love and happiness, bestfriend! ❤❤❤❤❤❤

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Ibu


Paklong


Cik Aen

RSVP