Klik Play


Sabtu, 2 Januari 2021
18 Jamadilawal 1442 H

12.00 pm – 4.00 pm

Kelompok 4, Kuarters KLIA
71800 Nilai, Negeri Sembilan

PENGESAHAN KEHADIRAN



         
    Tekan Sekali Sahaja

    Sila klik pilihan seperti berikut



    Hantar Ucapan

    Ucapan
    View All
    • Mama Qaseh&ImanSemoga bahagia rumahtangga yang dibina.. Selamat pengantin baru, Aten&Adan☺️
    • DayahTahniah atyn and adan. Rasa macam baru semalam kau dok sibuk cari aku nak tidur sekatil, pergi dm sesama, prep sesama. Tahniah for both of you. Wish you happiness and marriage last till jannah. Doakan aku moga sampai rezeki aku pulak. Adan, elok² jaga atyn.
    • Anis & MaeTahniah Atin Adan. InshaAllah takde halangan akan sampai. Nak amik berkat kan hahahah semoga dirahmati Allah swt dan dipermudahkan semua urusan amin amin
    • EdieTahniah diucapkan kepada Fatin dan Shahdan. Semoga kekal bahagia hinggga ke Jannah.
    • The one and only FATHIN ❣️Selamat pengantin baru my best buddy. semoga segalanya dipermudahkan. Selamat bercinta sampai syurga. ♥️❣️
    • عAlhamdulillah, congrats Atin ! Kahwin dah !
    • Nab yg penyayangSelamat pengantin baru aten and adan. Aku rasa baru je teman kau dgn adan gi dating time, first time kau jumpa dia dekat the mines tu. Alaaa sedih laa. Jangan nakal-nakal lagi dah kahwin tau! tinggal aku sorang yang single doakan aku bertemu jodoh dekat majlis kau tauu hahaha
    • NishaBarakallah atin dan pasangan ❤️ maaf takdpt hadir ke majlis kau..selamat berumahtangga bahagia harmoni keluarga hingga jannah
    • Mai cuteSelamat pengantin baru buat korang berdua. Sambil taip greetings ni sambil berair mata aku. Aku emo ye ditambah pulak dgar lagu ni. Tak sangka nak kahwin dah adan jaga aten leklok k. Semoga yang baik2 sahaja untuk kalian ❤️❤️❤️
    • AbangManTaniah mendapat menantu.. tahun depan dapat cucu.

    Leave a Reply

     

    Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

    Sila tekan salah satu

    Sila tekan salah satu

    Bapa Pengantin (P)


    Bapa Pengantin (P)


    Ibu Pengantin (P)


    Iman

    RSVP

      Nama Penuh:

      No. Tel:

      Jumlah Kehadiran:

      Pilihan Sesi* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja dan tunggu sebentar


      Kehadiran* :

                                  
      Sila tekan sekali sahaja