Klik Play

Jumaat, 4 September 2020
16 Muharram 1442 H

8.30 malam – 10.30 malam

No. 109, Lorong 7
Taman Desa Bernam Baru
36400 Hutan Melintang, Perak

Sila klik pilihan di bawah ini

 



Hantar Ucapan

Ucapan
View All
  • HanisAlin. Alhamdulillah syukur atas ikatan pernikahan yang bakal dibina. Semoga kau dan Arif sentiasa sayang dan cinta antara satu sama lain. Syukur atas nikmat yang diberi baik kecil ataupun besar. Tolak ansur, memberi dan menerima seikhlasnya dalam perhubungan ok. Love you so much, aku sentiasa doakan kebahagian kau dunia akhirat. Lepchu❤️
  • INHSabar & Syukur. Sabar dalam menerima, sabar dalam memberi. Sabar dalam ketaatan, sabar semasa susah/senang. Dan, mensyukuri segala nikmatNya. Tahniah kak alyn. Dengan izinNya, moga kak alyn & pasangan dimurahkan rezeki yg banyak, yg indah, yg halal & yg berkat. Semoga berbahagia di samping pasangan terchenta. In Shaa Allah, Aamiin! Lebiu. -INH-
  • Amalina IdrisSelamat Pengantin Baru Kak Alin Omey. Semoga berbahagia hingga ke syurga dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. Happy for you <3
  • HanaamaniCongrats
  • IedaaaaaBe a great wife to Arif. Smeoga Till jannah Alin ❤️ Arif sedih alin nak kawen dah
  • A. RasyideenSelamat Pengantin Baru Alin dan Arif!
  • Wan AthirahCongrats Alin dan pasangan. Selamat berchenta hingga ke sorga!
  • MiraAlin, only Allah knows how happy I am that you are going to get hitched. You are such a wonderful person and I know you are going to be a great wife to Arif and great mom to your future children. Face the journey of marriage with calm, love and tolerance. May Allah bless your marriage.
  • Fathiah Paling CuteHi Alin & Arif, Selamat bercinta sampai syurga. Semoga cinta kalian terus mendapat rahmat dari Allah. Selamat bahagia inshaa Allah soon with a lot of healthy babies. Jaga anugerah Allah baik baik to both of you. Hold each other hands in whatever situation and pray to Allah. Let Allah hold your heart and may there's only one name in each other heart.
  • EnchuAlhamdullillah Syukur kahwin juga Amalina. Semoga kekal hingga ke syurga dapat anak yang soleh dan solehah. Kekal cantik ceria bahagia hingga ke anak cucu. Insyallah kurus pun boleh. Mari!!
  • DeeDamDulu kami kawin ramai cakap satu benda ni. Jadi meh nak sampaikan benda sama. ‘Sabar itu kunci kebahagian rumah tangga’. Selamat bercinta selamanya Amalina dan Arif!
  • AnonymousCongrats, Alin !!! Semoga dipermudahkan semuanyaaaaa !!!
  • Mustakim MazlanTahniah Lara Sonali. Semoga dipermudahkan segalanya dan bahagia ke jannah.
  • Yunk Mulia MonalisSelamat pengantin baru Puliana Maria dgn ucapan selamat bercinta hingga ke Syura
  • NulinSELAMAT PENGANTIN BARU ALIN CANTIK! MOGA BAHAGIA SAMPAI SYURGA!
  • AmacainSelamat Pengantin Baru Alin dan pasangan! Semoga bahagia hingga jannah dan diberkati perkahwinannya olehNya.
  • Syamim MuhaiminMoga Maligai yang dibina terus kekal hingga ke jannah. Jangan nakal-nakal. Hehe.
  • AnonymousSemoga panjang umur, murah rezeki dan kehidupan lebih diberkati. Eh dh mcm wish birthday tp hurmmm sama je la en? Haha
  • shaqSelamat kawen, Alin ♥️ Arep! Hehehehehehe
  • ZhrhzmrSelamat menikah Alin dan Arep!
  • Aloya cantikI Love you Pulins

 

Nak buat Kad Digital juga? Klik bawah

Leave a Reply

Sila tekan salah satu

Sila tekan salah satu

Amir Faizal


Fairuz Izma


Farah Najihah

RSVP